Χρήστος Φερεντίνος: Το (ευοίωνο) μέλλον του στον ΣΚΑΪ
BeZnews

Χρήστος Φερεντίνος: Το (ευοίωνο) μέλλον του στον ΣΚΑΪ

Χρήστος Φερεντίνος: Το (ευοίωνο) μέλλον του στον ΣΚΑΪ

Ο Γιώργος Μπέζας έψαξε και έμαθε σημαντικές πληροφορίες για τον παρουσιαστή

Ο Χρήστος Φερεντίνος όλα δείχνουν πως πλέον θα μας συντροφεύει όλα τα Σαββατόβραδα αφού διέψευσε όλους όσοι στο κανάλι του Φαλήρου πίστευαν πως δεν θα κερδίσει την κούρσα της τηλεθέασης με την εκπομπή «Σάββατο με φίλους».

Η εκπομπή ακουγόταν εδώ και καιρό ότι θα κάνει πρεμιέρα. Τελικά ξεκίνησε με τα δύο εορταστικά επεισόδια της παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και πέρασε πλέον στην κανονική του μετάδοση τα Σάββατα στην prime time του ΣΚΑΪ.

Οι συσκέψεις στον ΣΚΑΪ και το μέλλον του Χρήστου Φερεντίνου

Στον ΣΚΑΪ έχουν ήδη ξεκινήσει οι συσκέψεις για το περιεχόμενο της ψυχαγωγίας της νέας σεζόν και ο παρουσιαστής είναι μέσα στα μελλοντικά πλάνα του καναλιού.

Όπως μάλιστα μαθαίνω οι ιθύνοντες του σταθμού επιθυμούν η παρούσα βραδινή εκπομπή τη νέα σεζόν να έχει και συνεντεύξεις από πρόσωπα που θα σχετίζονται με τον κεντρικό καλεσμένο.

Κάτι δηλαδή σαν τις εκπομπές του Φρέντυ Γερμανού ή τους Εντιμότατους φίλους μου της Σεμίνας Διγενή.

Μέχρι τότε, ο Χρήστος Φερεντίνος απολαμβάνει τα γυρίσματα των εκπομπών του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους backstage πλάνα, αποκαλύπτοντάς μας ότι ένας από τους επόμενους καλεσμένους του θα είναι ο Αντύπας.