Ζήνα Κουτσελίνη: Η σταθερή συνήθεια στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών
featured

Ζήνα Κουτσελίνη: Η σταθερή συνήθεια στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών

Ζήνα Κουτσελίνη: Η σταθερή συνήθεια στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών

Ο Γιώργος Μπέζας αναλύει τα συστατικά της επιτυχίας της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να οδηγεί την κούρσα στο σλοτ προβολής της.

Οι τηλεθεατές έχουν χρόνια τώρα σταθερό ραντεβού με την εκπομπή και με την παρουσιάστρια, Ζήνα Κουτσελίνη, που την αποκαλούν με το μικρό της όνομα.

Η Ζήνα είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, ένα πρόσωπο που αφουγκράζεται την επικαιρότητα και με τους συνεργάτες της δρα ακαριαία.

Γρήγορα αντανακλαστικά μιας καλοκουρδισμένης ορχήστρας με μαέστρο την ίδια, όπως πολύ συμβολικά μας είχε δείξει στο περσινό της τρέιλερ.

Η επιτυχία της εκπομπής έγκειται στην αμεσότητα με τον τηλεθεατή, στις αποκλειστικότητες, στη σχέση που έχει αναπτύξει η Ζήνα με τους συνεργάτες της ώστε να μοιάζουν με μια παρέα φίλων που συζητούν την καθημερινότητα χωρίς να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κοινού αλλά και χωρίς να «δικάζουν».

Το γεγονός ότι οι τηλεθεατές επιλέγουν συνειδητά να παρακολουθήσου την εκπομπή της φαίνεται από το γεγονός ότι παρότι από την περσινή σεζόν παίρνει μονοψήφιο lead in, εκείνη υπερπολλαπλασιάζει τα νούμερα τηλεθέασης και φέρνει πρωτιές στη ζώνη της.

Έτσι ξεκίνησε και φέτος κρατώντας σταθερά τα ποσοστά της πάνω από 13% την πρώτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής.

Και αυτό είναι μια προσωπική της επιτυχία.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι η φίλη που θα ακούσει το πρόβλημα χωρίς να κρίνει.

Άλλωστε και η ίδια πολλές φορές έχει ανοίξει την ψυχή της στους τηλεθεατές μιλώντας για τη δική της προσωπική ιστορία χωρίς να λαϊκίζει.

Αυτό που γνωρίζει καλά έχοντας μια πολυετή καριέρα στην τηλεόραση είναι πως για να ανέβεις στην κορυφή πρώτα θα πέσεις πολλές φορές.

Πολλοί ήταν εκείνοι που την αμφισβήτησαν όταν αποφάσισε να περάσει μπροστά από τις κάμερες. Και αναγκάστηκαν να την παραδεχτούν.

Εκείνοι όμως που την ξέρουν καλά γνωρίζουν πως είναι μαχήτρια, κάνει το άλμα την κατάλληλη στιγμή διαβλέποντας τα σημάδια των καιρών.

Η Ζήνα έχει κερδίσει το κοινό που στην ώρα προβολής της εκπομπής της το ζάπινγκ «παγώνει».

Το δίωρο 12-2 είναι η δική της ώρα, το καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεοπτικούς της φίλους που γίνονται οι σύμμαχοί της στη μάχη του ανταγωνισμού.