Ζωή Κρονάκη – Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Το Znews στις πρόβες της εκπομπής τους, «Δύο στις 10» – Όσα μας είπαν για να τους γνωρίσουμε καλύτερα!
featured

Ζωή Κρονάκη – Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Το Znews στις πρόβες της εκπομπής τους, «Δύο στις 10» – Όσα μας είπαν για να τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Ζωή Κρονάκη – Δημήτρης Γιαγτζόγλου: Το Znews στις πρόβες της εκπομπής τους, «Δύο στις 10» – Όσα μας είπαν για να τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Αυτή θα είναι η πρώτη καλεσμένη τους

Χαλαροί, ευδιάθετοι έτοιμοι να κρατήσουν πάνω από όλα καλή παρέα στους τηλεθεατές είναι η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου, το νέο «δίδυμο» του Σαββατοκύριακου στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή τους «Δύο στις 10» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 10.00.

Το Znews βρέθηκε στα παρασκήνια της πρόβας τους λίγο πριν από την πρεμιέρα τους.

Οι δύο δημοσιογράφοι παρόλο που γνωρίζονται λίγο είναι έτοιμοι να γίνουν το νέο τηλεοπτικό δίδυμο του Σαββατοκύριακου και ευελπιστούν να γίνουν αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.

Μάλιστα όπως μάθαμε, στο γεμάτο χρώμα πλατό τους με τους βελούδινους καναπέδες και τα ρετρό στοιχεία, ποδαρικό θα τους κάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πλατό:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

5 πράγματα που θέλεις να ξέρεις για τους παρουσιαστές με δικά τους λόγια

Δημήτρης Γιαγτζόγλου

1. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που έκαναν στη ζωή τους τη δουλειά που ήθελαν και αγαπούσαν. Ραδιόφωνο εδώ και 31 χρόνια.

2. Φοβάμαι πολύ τα αεροπλάνα. Έχω κλάψει σε πτήση και έχω σηκωθεί όρθιος τη ώρα που το αεροπλάνο μπήκε στην τελική ευθεία για την απογείωση. Αντιθέτως λατρεύω τα ταξίδια με πλοίο. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω καπετάνιος.

3. Το τατουάζ στο δεξί μου χέρι είναι η στάση μου για τη ζωή. ΜΥ WAY (το προτιμώ με τη Nina Simone). Εκτιμώ πάντα στον άνθρωπο το να έχει «τον τρόπο του» .

4. Απεχθάνομαι την αδικία. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα «να σπάσω αυγά» όταν νιώσω ότι με αδικούν.

5. Το μεγαλύτερο μάθημα της ζωής μου η απώλεια του αδελφού μου. Με έμαθα να σέβομαι και να εκτιμώ ακόμη και το κλάσμα του δευτερολέπτου.

Ζωή Κρονάκη

1. Είμαι αρρωστοφοβική. Κάνω συνέχεια εξετάσεις και κάθε λίγο και λιγάκι έχω ένα διαφορετικό σύμπτωμα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο ψυχαναγκασμός μου επεκτείνεται και στα άλλα μέλη της οικογένειάς μου.

2. Έχω τεράστιο κόλλημα με τη σωστή ορθογραφία και το συντακτικό. Δεν μου αρέσει να λαμβάνω ανορθόγραφα μηνύματα στο κινητό μου τηλέφωνο. Όπως καταλαβαίνετε από ψυχαναγκασμούς πάω καλά!

3. Έχω τις ίδιες φίλες από την έκτη Δημοτικού. Ακόμη και σήμερα, οι 5 μας έχουμε δημιουργήσει γκρουπ στο viber και μιλάμε καθημερινά.

4. Παντρεύτηκα στον πρώτο χρόνο γνωριμίας με τον άντρα μου. Ξέραμε ότι θα παντρευτούμε από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας.

5. Χάνω συνέχεια τα πράγματά μου. Τα αφήνω όπου μπορείς να φανταστείς. Το χειρότερό μου είναι τα κλειδιά του σπιτιού που μονίμως τα ψάχνω και τα παρατάω αριστερά και δεξιά.