Ο Πέτρος πάει παντού

«Η Φαίη, η Ηλιάνα και ο εφιάλτης του Αγίου Βαλεντίνου»

«Η Φαίη, η Ηλιάνα και ο εφιάλτης του Αγίου Βαλεντίνου»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος γράφει για την αρνητική πλευρά της διασημότητας και εξηγεί γιατί η γιορτή του έρωτα αδικεί τους άντρες!

Πάει, πέρασε αυτός ο εφιάλτης της 14ης Φεβρουαρίου. Μπορεί να κράτησε μια μέρα η… γιορτή, αλλά τα προεόρτια κανένα μήνα. Ούτε για την Πρωτοχρονιά δεν έγινε αυτό.
Δεν ήταν να κοιτάς το Instagram, το FB ή ακόμη και εκπομπές της τηλεόρασης. Φρίκαρες με τα περιβόητα GIVEAWAY που τα κάνει πια και η κουτσή Μαρία.

Εσώρουχα στην πρώτη γραμμή. Κόκκινα κατά βάση. Κέντρα αισθητικής, αρκουδάκια, αποτριχώσεις, μπικίνι, λουλούδια και ό,τι άλλο έχει ο μπαξές. Ακόμη και ρούχα τουαλέτες για μια άσχετη Παρασκευή. Εσώρουχα καρασέξι. Κόκκινα. ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Υπάρχουν άνθρωποι που πηδιούνται μόνο κάθε 14 Φλεβάρη; Τις άλλες μέρες του χρόνου τη βγάζουν μόνοι τους, μες στο σαλόνι τους, που λέει κι η Βανδή; Τι φοράνε οι γυναίκες τις άλλες μέρες; Βράκες; Και ποιος σου είπε ότι τα κόκκινα είναι αυτά που θέλει ο άνδρας; Μήπως γιατί παραπέμπουν σε κόκκινα φανάρια και υποτίθεται ότι κάνουν το θέμα λίγο μπουρδελάκι; Αν εμείς θέλουμε τα μαύρα, τα πρόστυχα τα εσώρουχα, που λέει ο Καρβέλας, τι να κάνουμε; Να τα ‘χουμε καβάτζα σπίτι; Και αν της πούμε να αλλάξει δεν θα προσβληθεί;

Μεγάλα φιλοσοφικά ερωτήματα εγείρει αυτή η μέρα! Τελικά μήπως το ζητούμενο στις σχέσεις είναι το kinky σεξ που χάθηκε ή που δεν βρέθηκε ποτέ; Αν όχι, τότε γιατί ο καταιγισμός “δώρων” σεξουαλικής υπόστασης;

Αγάπη λέει είναι το μήνυμα! Ναι, με ζαρτιέρες, διάφανα εσώρουχα και λιπαντικά.

Είναι εμπορική γιορτή, λένε κάποιοι. ΟΚ, αλλά χειρότερα είναι μια παραμυθατζίδικη γιορτή, εντελώς γυναικεία, λίγο χαζοβιόλικη. Πουθενά δεν είδα προτάσεις για άνδρες!

Κανένα σώβρακο με καρδούλες ή τίγρεις επάνω ή κανένα ανακόντα (ανάλογα στα γούστα της κυρίας), καμιά χλιδάτη robe de chambre (να κάνουμε κάτι ανάμεσα σε Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον παλιό υπερεραστή Πορφύριο Ρουμπιρόζα, από τα προσόντα του οποίου πήραν το όνομά τους και οι μεγάλοι τρίφτες πιπεριού στη Γαλλία), τίποτα προφυλακτικά νέας εποχής που σε χαϊδεύουν και μόνα τους αλλά έχουν και δονήσεις, μηχανήματα μεγέθυνσης πέους έστω και για λίγο με τρόμπα, επιβραδυντικά λάδια και ό,τι τέλος πάντων χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για να βγάλει σε πέρας αυτή τη μέρα που ξεπερνάει σε δημοφιλία και την 28η Οκτωβρίου. Πόλεμος.

Πιστεύω ότι διάφορα, πολύ όμορφα και σέξι κορίτσια του Insta αν πούλαγαν αντρικά θα έσπαγαν ταμεία! Η κουκλάρα και καρασέξι και καλό παιδί Τούνη π.χ. όπως και πολλά άλλα όμορφα κορίτσια που έκαναν επί μέρες giveaway πράγματα για γυναίκες θα μπορούσαν να κάνουν τέτοιες προτάσεις που ανέφερε παραπάνω για άντρες. Νομίζω ότι έτσι θα άδειαζε το μαγαζί.

Άσχετο τώρα. Είπα Τούνη και θυμήθηκα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Φαίη Σκορδά. Άσχετα μεταξύ τους πρόσωπα, τα συνδέει μόνο η αναγνωρισιμότητα.

Δεν είναι να είσαι γνωστός, επώνυμος, δημοφιλής, celebrity ή όπως θέλετε πείτε αυτή τη μαλακία. Ούτε να κατουρήσεις δε μπορείς. Ούτε καν να φας!

Να, η Ηλιάνα έφαγε λίγο παραπάνω και την έβγαλαν έγκυο. “Μα δεν είμαι”, έλεγε, για το παιδί που περιμένει ο Snik έλεγαν οι άλλοι, επιμένοντας. Τη γκάστρωσαν τη γυναίκα, κάνοντας αναλύσεις πάνω σε φωτο άσχετες, ρεπόρτερς που νόμιζαν ότι έπαιζαν στο NCIS! Έτσι αναγκάστηκε (πριν ξεγεννήσει πρόωρα) να τους δείξει την κοιλιά της για να πειστούν ότι δεν θα έχουμε σύντομα και το πρώτο trapεράκι! Μέχρι να γίνει αυτό με όσα είχαν γράψει μας είχαν γκαστρώσει και όλους εμάς.

Μετά “έσκασε” το μεγαλύτερο θέμα, η νέα σχέση της Φαίης Σκορδά. Εδώ για πρώτη φορά ήταν εντελώς χαλαρά το θέμα στα κανάλια και στις εκπομπές που λατρεύουν τους χωρισμούς και τους γάμους (αντιφατικό αλλά έτσι έρχονται τα νούμερα).

Απλή η απάντηση! Η τηλεθέαση και πάλι, λέω εγώ! Αλλιώς δεν ερμηνεύεται!

Μόνο η Τσιμτσιλή το έπαιξε γιατί ήταν αρκετά πρωινή. Άλλωστε δεν ήταν και κουτσομπολιό, ήταν φανερό ότι το ζευγάρι φωτογραφήθηκε επί τούτου. Δε θα χαλιόταν αν έπαιζε το θέμα.

Γι’ αυτό φωτογραφήθηκαν, για να μη σέρνεται φημολογία και καλά έκαναν! Απλά αν η Κατερίνα Καινούργιου και οι “Κου Κου” έκαναν μεγάλο θέμα γύρω από τον νέο έρωτα της Σκορδά είναι ευνόητο ότι θα έστελναν όλους τους τηλεθεατές να δουν σε τι φάση είναι η Σκορδά την ίδια μέρα. Εγώ κουφάθηκα που ενώ το θέμα έπαιζε από την προηγούμενη μέρα στα sites, ο λαός δεν γύρισε το τηλεκοντρόλ στο κανάλι και η Φαίη βγήκε τρίτη μετά τους “Κου Κου” και την Καινούργιου. Δεν έγινε σαν την Ελένη  που είχε γίνει σκοτωμός. Αλλάξαν τα ήθη φαίνεται. Αλλά η Ελένη από μόνη της είναι μαι άλλη υπόθεση.

Ο Λιάγκας λογικά δεν το έπαιξε και έτσι συνέβη αυτό που δεν έχει ξανασυμβεί: να περάσει ντούκου σχεδόν τηλεοπτικά! Στα site αλλιώς βέβαια, αλλά με αξιοπρέπεια θα ‘λεγα.

Αυτό που σκέφτομαι απλώς και έχω φρικάρει πολλές φορές είναι το κόστος της δημοσιότητας, που σε κάποια επαγγέλματα (και δη σοουμπιζνικά) και ο πιο σεμνός και ταπεινός άνθρωπος να είσαι, ανθρωποφοβικός ακόμη, βλέπεις τη ζωή σου κρεμασμένη παντού. Και όχι για καλό συνήθως. Κακό σχεδόν πάντα. Άσε που με όποιον/α θεαθείς τον/την έχεις ντε και καλά γκόμενο/γκόμενα. Γέλαγα στα Golden Globes όταν ο Brad Pitt είπε ότι είτε πήγαινε συνοδεία με τη μάνα του είτε με οποιαδήποτε άλλη να πήγαινε θα τη έβγαζαν γκόμενά του.

Αυτά που για έναν καθημερινό άνθρωπο είναι κάτι κανονικό, εδώ γίνεται σχεδόν σκάνδαλο. Ούτε καν πλημμέλημα, έγκλημα. Υπερβολή του κερατά. Και κόκκινο φανάρι να περάσεις ή να μη φορέσεις κράνος. Στη γύρα σε βγάζουν.

Έβλεπα χτες στο The Crown μια κουβέντα που είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ με τη Τζάκι Κένεντι. Αφού έλυσαν μια παρεξήγηση (που η Τζάκι μισομαστουρωμένη από τις ενέσεις γιατρών για ψυχολογικά θέματα, όπως και ο Τζον λόγω τραύματος στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε κράξει σε τραπέζι την Ελισάβετ ως βλαχαδερή σχεδόν και χαζή) η Ελισάβετ είπε ότι όχι μόνο δεν θα ήθελε να είναι η πιο γνωστή γυναίκα στον κόσμο, αλλά θα ήθελε να είναι αόρατη! Γι’ αυτό δεν ήθελε και ποτέ να γίνει βασίλισσα.

Πολλοί φαντάζονται ότι όσοι είναι γνωστοί το χαίρονται. Ίσως κάποια ψώνια να το κάνουν γι’ αυτό και ξεκατινιάζονται στα ριάλιτι. Και στριπτίζ στην Ομόνοια θα έκαναν.

Όποιος όμως έχει εγκέφαλο και το ‘χει ζήσει στο πετσί του τι σημαίνει δημοσιότητα, θα ήθελε να μπει στη μηχανή του Αόρατου, όχι του Χρόνου. Ούτε να βήξεις δεν μπορείς, άσε που εσύ θα είσαι πάντα ο ένοχος για ό,τι συμβεί.

Κάποια μέρα θα γράψω τα καλά και τα κακά της δημοσιότητας, γιατί κάποιοι πονηροί θα πουν τα πόσα κερδίζεις από αυτό. Υπάρχουν και κάποια οφέλη αλλά η σούμα σε βγάζει να χάνεις με 8-3 τα ματς. Αίμα φτύνεις κάποιες φορές. Το ξέρω.

Γι’ αυτό όλα αυτά κοριτσάκια και κάποια αγοράκια κάνουν δημόσια στριπτίζ και χωρίς προσόντα θα πρέπει να καταλάβουν ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Τα ‘χω μετρήσει ένα-ένα. Χάνεις με 10-3 όλα τα ματς.

Exit mobile version