«Nanochips ή megaηλίθιοι;»
Ο Πέτρος πάει παντού

«Nanochips ή megaηλίθιοι;»

«Nanochips ή megaηλίθιοι;»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και οι απίθανες θεωρίες συνωμοσίας του κορονοϊού

Έχω μπροστά μου μια μάσκα που αγόρασα στο φαρμακείο και τη διαλύω χιλιοστό-χιλιοστό. Ώρα τώρα. Ψάχνω να βρω το τσιπάκι που διαβάζω από “πεφωτισμένους” συμπολίτες μου, ότι είναι ενσωματωμένο κάπου. Έχω φτάσει στα λάστιχα των αυτιών και τελικά αναρωτιέμαι αν η ηλιθιότητα είναι λιγότερο ή περισσότερο μεταδοτική από τον κορονοϊό.

Αφού περάσαμε το στάδιο της συνωμοσίας των Κινέζων, αφού μάλλον οι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν σε όλον τον πλανήτη και δεν υπάρχουν πια διαθέσιμοι ηθοποιοί να κάνουν τους νεκρούς, αφού τελικά πεθαίνουν και νέοι άρα δεν ισχύει ότι είναι εργαστηριακός ιός για την εξόντωση των ηλικιωμένων, περάσαμε στην επόμενη φάση κρατώντας πάντα απ’ τα παλιά τον περιβόητο εγκληματία μεγιστάνα (τελικά ο Τζέημς Μποντ και ο Νταν Μπράουν έχουν κάψει πολλά μυαλά) Μπιλ Γκέιτς και τα υπόγεια εργαστήριά του, που παράγουν εμβόλια και εμπλουτίζοντάς την με τις μάσκες (του Μπιλ Γκέιτς και αυτές…) που κουβαλάνε τσιπς και ως γνωστόν παράγονται κάπου έξω από τη Λάρισα και νότια της Τρίπολης.

Τι κάνουν τελικά αυτά τα τσιπς που μάλλον έχουν μέγεθος… νανομορίου αφού κανείς πλην των ευφάνταστων (ή ηλίθιων σκέτο) fbτουιτεράδων δεν μπορεί να τα εντοπίσει ούτε με εργαστηριακό μικροσκόπιο και διατίθενται έναντι 0,5 ευρώ το ένα στα φαρμακεία μαζί με τη μάσκα;

Πόσο κοστίζει ένα τέτοιο τσιπάκι και πόσα τρισεκατομμύρια έχει ξοδέψει ο Γκέιτς για να τα βάλει σε τρισεκατομμύρια μάσκες ανά τον κόσμο; Ή τελικά είναι μόνο για Ελλάδα το colpo grosso; Τι σχέση έχει με το διεθνές οργανωμένο… έγκλημα η Larisa Face Cover, η Larisaplast (Λάρισα πάλι όπως καταλάβατε) και πότε εξαγοράστηκαν απ’ τον Μπιλ Γκέιτς; Πού φτιάχνουν τα τσιπάκια; Είναι η Τσαριτσάνη, ο Τύρναβος και τα Φάρσαλα η νέα Silicon Valley; Και γιατί τελικά ο Μπιλ διάλεξε τη Λάρισα και όχι εμάς δίπλα, στον Βόλο; Δεν είναι ύποπτο και αυτό;

Κάποιοι πιο προχωρημένοι βέβαια διαφωνούν και σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι ο ιός… γεννιέται από το 5G. Ένας ιός που φτιάχνεται στον αέρα από κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά και τα ίδια τα κινητά. Δεν φτάνει που σε χαζεύουν με τη διαρκή χρήση (που είναι και αλήθεια) τώρα σε στέλνουν και αδιάβαστο, να δεις τα ραδίκια ανάποδα, δημιουργώντας λοιμούς, ιούς, σεισμούς, τσουνάμι, πλημμύρες, πυρκαγιές και ό,τι κουβαλάνε μαζί και οι τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκαλύψεως, όπως έγραψε ο Ιωάννης πριν από 1900 χρόνια στην Πάτμο.

Αλλά η κοινή κατάληξη είναι οι… μάσκες που δεν πρέπει να φοράμε γιατί ούτε προστατεύουν και μας φακελώνουν στα υπόγεια του Μπιλ Γκέιτς.

Όλα τα έχει πια στα χέρια του για τον καθένα από μας. Όποιος έχει ξενοπηδήσει, όποιος κάνει sexting, όποιος πουλάει χωρίς αποδείξεις, όποιος βρίζει την Ιωάννα Τούνη και την Αλεξανδράκη, όποια θάβει την κολλητή της, όποιος μπαίνει σε βιζιτοσάιτ ή Youporn, όποιος σε συνθήκες κρίσης πάει διακοπές, την έχει κάτσει τη δουλειά. Να περιμένει τον εκβιασμό από λεπτό σε λεπτό. Μέσω email από τη Λάρισα. Πάντα το λέγαμε εμείς οι Βολιώτες για τους Λαρισαίους. Και να τα!

Πόσοι ηλίθιοι τελικά ζουν ανάμεσά μας; Πόσοι έτοιμοι να πιστεύουν σε εξωγήινες μαλακίες αντί να κοιτάνε με τα μάτια τους τους τάφους να ανοίγουν;

Πόσοι είναι οι επικίνδυνοι κρετίνοι που δεν φοράνε μάσκες εκεί που επιβάλλεται; Πώς αντιμετωπίζεις πχ το γκαρσόνι που έρχεται με κατεβασμένη τη μάσκα να πάρει παραγγελία; Με ή χωρίς μπινελίκι; Ποιοι είναι τελικά οι γελοίοι, ψεκασμένοι «αντιστασιακοί», που καλούν απ’ το laptop ή το κινητό την ώρα που τα ξύνουν, να μη φοράμε μάσκες;

Δεν είναι πράξη ενάντια στη δημόσια υγεία έστω και έναν άλλο βλάκα να πείσουν που μπορεί να κολλήσει και μετά να κολλήσει εμάς;

Εδώ που τα λέμε όμως, ας λένε ό,τι θέλουν αρκεί ή να κλειστούν στο κλουβί τους με φαγητό σε πιατάκι στο πάτωμα ή όταν κυκλοφορούν να φοράνε τη μάσκα εκεί που επιβάλλεται. Ναι, ναι, σαν καταπιεσμένοι, αλυσοδεμένοι (με μάσκες) σκλάβοι στον Αμερικανικό Νότο.

Αν όχι, και το πρόστιμο να πληρώνουν επί τόπου (αν και τη ζωή μου την κοστολογώ λίγο πάνω από 150 ευρώ) και καμιά ομαδική σφαλιάρα να φάνε μαζί με κράξιμο σε δημόσιους χώρους.

Τη μαλακία πολλοί αγάπησαν αλλά τον (επικίνδυνο) μαλάκα ουδείς.

Υ.Σ. Βλέπω στα περισσότερα μαγαζιά (εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ) να χρησιμοποιείται η μάσκα τύπου ασπίδα από πλαστικό. Τίποτα χειρότερο από αυτό δεν υπάρχει, όπως είπε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Είναι ελλιπής η ασπίδα και δεν προστατεύει και ίσως κακώς και να τη φοράνε. Απλούστατα γιατί δεν διακόπτεται με αυτόν τον τρόπο η ροή των σταγονιδίων, γιατί απλά δεν είναι ευθύγραμμη. Αυτή δεν είναι προστασία είναι κοροϊδία, που θα έπρεπε να απαγορευτεί. Ειδικά όταν κάθεσαι σε καρέκλα σε εστιατόρια ή σε μπαρ και είναι όρθιο το γκαρσόνι με τέτοιου τύπου ασπίδα, είναι προφανές ότι τα σταγονίδια σου έρχονται απευθείας.