Από το GNTM στον Αντετοκούνμπο και τον Καπουτζίδη
Fake News

Από το GNTM στον Αντετοκούνμπο και τον Καπουτζίδη

Από το GNTM στον Αντετοκούνμπο και τον Καπουτζίδη

Τώρα τι μου ήρθε κι εμένα να γράψω; Λες και δεν είχαμε πολλά στο κεφάλι μας κι εσείς, άλλα τόσα. Χρειαζόταν άλλη μια άποψη; Άλλο ένα ΟΠΙΝΙΟΝ που λένε και στο χωριό μου; Άλλωστε οι απόψεις γενικά, αλλά και ειδικά στην Ελλάδα είναι σαν τα Γιουτιούμπ Τσάνελζ – όλοι έχουν από ένα. Η απάντηση είναι όχι λοιπόν. Γκώσαμε στις απόψεις.

Τότε γιατί γράφω; Για τα λεφτά; Μπα… Αυτά τα πήρε ο Λιάγκας στο συγκεκριμένο site, για τη δόξα; Ούτε… Την καρπώνεται δικαιωματικά η κα Γκολεμά #not. Μήπως επειδή τα θέλει ο κώλος μου; Πιθανόν. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσω να αποτυπώνω στο συγκεκριμένο blog ό,τι συζητάμε, όπως το συζητάμε, χωρίς φόβο και πάθος. Στα Fake News θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μια παρέα, λέγοντας ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του – όπως κάνουν οι παρέες, με σεβασμό, χιούμορ και πάντα καλή πρόθεση.

Στη στήλη αυτή θα μεταφέρω ό,τι μου λέτε στο Mappes Show, στον Ρυθμό 94,9, στο «Το Πρωινό», στο δρόμο, στη Σχολή με την οποία συνεργάζομαι, αλλά και στις συναντήσεις μας στα clubs, τα ανάματα των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων, ή τα Καρναβάλια – γιατί αυτή η στήλη ΕΙΝΑΙ ένα καρναβάλι. Ένα καρναβάλι που θα προσπαθήσει να δείξει πόσο σοβαρά παίρνει τον εαυτό του αυτός ο χώρος και να τον χαλαρώσει.

Και τα Fake News στον χώρο της ShowBiz και μόνο ΔΕΝ είναι απειλή, αλλά κομμάτι της. Γιατί; Γιατί απλά, δεν έγινε και τίποτα… Ξεκινάμε λοιπόν:

Μανούρα στο GNTM

Παπαγεωργίου, συμμαχία με Σκουλό εναντίον Βίκυς Καγιά με πουά πινελιές στήριξης Μπράτη. Γίνονται μανούρες, λέει, στα γυρίσματα μπροστά στις διαγωνιζόμενες και ένας μεγάλος καυγάς «κόπηκε» στο μοντάζ. Απ’τη μια η Βίκυ Καγιά απαιτεί δικαιωματικά μια πρωτοκαθεδρία, απ’την άλλη Παπαγεωργίου – Σκουλός την αμφισβητούν, έως τρολάρουν και στη μέση το GNTM Πανόραμα. Τι; Δεν υπάρχει τέτοια εκπομπή; Χμ… Πάντως, η αλήθεια είναι ότι σ’εκείνο το πρώτο GNTM είχαν πάει και κάτι ταξίδια να δουν τον Gaultier, κάτι Lady Gaga και κάτι μεγαλεία. Τώρα έχουν πιαστεί φασόν με φασόν για μια φωτογραφία που βγάζουν αυτοί για τα δικά τους, διαβατήρια.

Αντετοκούνμπο

Το λοιπόν: Όποιος θεωρεί εν έτει 2018 πως ένας άνθρωπος υπερέχει ενός άλλου επειδή είναι λευκός, μαύρος, στρέητ, γκέι, χριστιανός, ψηλός, όμορφος, ή Πα.Σο.Κ.άρα είναι όχι απλά προβληματικός, αλλά και τραγικά ξεπερασμένος. Είναι αστείο να βλέπουμε ακόμη διαφορές υπεροχής ανάμεσα στους ανθρώπους. Ξεκαθαρίζοντας αυτό, η επικοινωνιακή κίνηση του πρωθυπουργού να φορέσει εμφάνιση Αντετοκούμπο τι φάση; Διαφωνεί περισσότερο με τον Τσουκαλά από οποιονδήποτε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη; Ή χρειαζόταν στήριξη ο Θανάσης και ο Γιάννης απέναντι στο προφανές. Γιατί, αν χρειάζονται την στήριξη από έναν Πρωθυπουργό, τότε κάτι δεν κάνει καλά ο Πρωθυπουργός, αλλά και οι προκάτοχοί του. Αν είναι μάγκας, ας φορέσει αύριο εμφάνιση «Ιερώνυμος».

Δελφινάριο – Παλλάς

Το ότι μένουν 25 άνθρωποι, χωρίς δουλειά λίγο πριν τα Χριστούγεννα, χωρίς να έχουν κάνει τίποτα κακό είναι ό,τι έχει πραγματικά σημασία. Από εκεί και πέρα, να χτυπάς κάποιον, όταν είναι πεσμένος είναι άνανδρο. Θες τον άνθρωπο με τον οποίο διαφωνείς όρθιο και δυνατό για να έχει αξία η διαφωνία σας. Αυτό είναι το ευγενές.

Ελλάδα – Τουρκία Συμμαχία

Ετοιμάζεται, λέει, το Σερβάιβορ Ελλάδα-Τουρκία με μεικτές ομάδες από τις δύο χώρες. Παρουσιαστές, Τανιμανίδης από εμάς, Ατζούν από τσ’άλλους. Τα επεισόδια θα προβάλλονται και στις δύο χώρες ταυτόχρονα με υποτιτλισμό και μαθαίνω ότι γι’αυτό το λόγο οι Έλληνες τσελέμπριτιζ αυτοπροτείνονται μαζικά. Σου λέει, «αρπαχτές» σε δύο χώρες, διπλή αρπαχτή, διπλή απόλαυση…

Καπουτζίδη πάρε και την Πανάθα

Μεγάλη επαγγελματική εκτίμηση τρέφει στον Γιώργο Καπουτζίδη τόσο το κανάλι του Φαλήρου, όσο και ο εταίρος του στον τομέα της ψυχαγωγίας Acun Media και όχι άδικα. Voice, Ελλάδα έχεις Ταλέντο, συμμετοχή στη σειρά «Όσο Έχω Εσένα», και σε λίγο και στον ΣΚΑΙ – Καιρός με την κα Σούζη. Και έρχεται κι άλλο… Φαντασμαγορικό Show, λοιπόν, απ’ τον Γενάρη που θα επιμελείται ο ίδιος, με έντονο το στοιχείο του Stand-Up Comedy. Προτείνω Battle με Νίκο Μουτσινά κι εμένα διαιτητή. Τι; Όχι; Προχωράμε…

Δεν προχωράμε άλλο, φτάσαμε. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε αυτό το δακτυλογραφημένο γοφάρι. Την επόμενη φορά θα βάλω και πολλές εικόνες. Αν υπάρξει άλλη φορά. Θα δούμε απ΄τα κλιξ. Στο επαναδιαβάζειν… Σας αποχαιρετώ με αυτήν την κομματάρα και ζήτω τα Fake News στη ShowBiz.