«Το ξενέρωμα του Μουτσινά, το γδύσιμο της Τούνη και η αγανάκτηση της Λιόλιου»
Fake News

«Το ξενέρωμα του Μουτσινά, το γδύσιμο της Τούνη και η αγανάκτηση της Λιόλιου»

«Το ξενέρωμα του Μουτσινά, το γδύσιμο της Τούνη και η αγανάκτηση της Λιόλιου»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναρωτιέται: «Εσείς αγοράσατε κοιλιακούς ή είστε τίποτα Μαχητές;»

Αδέλφια μου, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς και με στεναχωρεί, αφάνταστα: Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν «ακούμπησε» τη Σόουπιτς μας, αλλά ούτε και τον καιρό που είναι πιο ζεστός κι απ’ τον Κρατερό στους συνεργάτες του #not. Στολισμοί, κάλαντα, βασιλόπιτες, το χαμόγελο του Σνικ δε μας επηρέασαν καθόλου. Τα Θεοφάνεια, ο Αγιασμός, ούτε καν ο Τριαντάφυλλος κατάφεραν να μας «μαλακώσουν».

Ξαναμανα-επιστρέφουν η Αντελίνα, η Χριστίνα Λαμπίρη και ο Μάρκος Σεφερλής στην τηλεόραση και δεν ανοίγει ρουθούνι, ρε ασέβαστοι;

Έπεσε η Άννα Μαρία Βέλλη στη φωτιά της παραλίας αντί να την πηδήξει, μια που ήταν και τ’ Άη Γιαννιού προχτέ και δεν ίδρωσε τ’αυτί κανενός σας; Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι Insta-δρομέας, αλλά στο Σορβάιβο δε μπορεί να πάρει τα πόδια της, διάολε κι εσείς αναρωτιέστε αν είναι πιο υγιεινό να κατουράμε καθιστοί;

Ρε, ο ΜΥΣΤΗΣ Αργυρός πήρε τηλεφωνάκι Μαλέσκου, όσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος σκούνταγε τον Βαρθακούρη που είχε γλυκογύρει κι εσείς ξεστολίζατε; Καμία σωτηρία σ’ αυτόν τον χώρο που κυνηγά την ουρά του, όπως η νικήτρια του Big Brother την προβολή…

Με κάνετε και νιώθω σαν την Κάτια στο Σορβάιβο της Σόουπιτς:

Ας «κουμπώσουμε» ένα ιδιαίτερο τραγούδι που ακούω τελευταία απ’ τον Ed Sheeran, το Afterglow και ας ξεκινήσουμε τα Fake News αυτής της εβδομάδας να πάνε κάτω τα φαρμάκια, ή όπως θα έλεγε κι ο αδελφός Τριαντάφυλλος:

Τραγούδι και φύγαμε, λοιπόν:

Αναπάντητες ερωτήσεις παντού

Αποφάσισα, αδέλφια μου, στα σημερινά Fake News να αντιστρέψω τη «φάση». Συνήθως, σας καταθέτω αποψούλα και μου στέλνετε στα Social Media τη γνώμη σας- παρεμπιπτόντως, σας ευχαριστώ γι’ αυτήν την ωραία συζήτηση που «στήνουμε» κάθε εβδομάδα, ανεξαρτήτως συμφωνίας, ή διαφωνίας- με τιμά.

Αυτή τη φορά, ειλικρινά, δεν έχω απαντήσεις, οπότε ξεκινήστε εσείς: Τι σχέση είχε το ντύσιμο, ή καλύτερα το γδύσιμο (όσο κι αν το απολαύσαμε) της Ιωάννας Τούνη και της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τα ΜΟΥΣΙΚΑ Βραβεία, Mad Video Music Awards ή και οποιαδήποτε βραβεία σε κάθε περίπτωση; Θα μου πείτε, όση σχέση έχει και με την ιατρική η Κολλητούνη:

Για ποιο λόγο κάποιοι απονεμητές ζήτησαν ως προϋπόθεση για να συμμετέχουν είτε να δώσουν μόνοι τους το βραβείο, ή να μάθουν έγκαιρα ποιόν βραβεύουν; Και καλά, αν το έκανε ο Πύρρος Δήμας, ας πούμε… Οι υπόλοιποι είναι τόσο φτασμένοι επαγγελματικά, ή απλά δεν πάνε τ’ άντερά τους;

Αφήστε τα Mad VMA, γιατί τα «πονάω» και στεναχωριέμαι, ειλικρινά, με τέτοιες συμπεριφορές (άσε που πήγαν εξαιρετικά καλά σε ποσοστά τηλεθέασης για τον μέσο όρο του Mega). Προχωράμε…

Μια που είπα Mega, γιατί τόσο σεξ στη μυθοπλασία του- που επίσης πήγε πολύ καλά σε νούμερα (το σεξ, ή η μυθοπλασία, μη με ρωτάτε). Μιλάμε για τόσο πολύ που θα έπρεπε να παίζουν 2 επεισόδια «Έξαψη» και ένα επεισόδιο καράτε κάθε Σάββατο.

Γύρω απ’ το σεξ συνεχίζω τις απορίες μου – και ρωτάω ήρεμα: Γιατί οι άντρες στο Σορβάιβο έχουν στήθος από 85C και πάνω; Ήταν κριτήριο επιλογής; Βοηθάει στα αγωνίσματα; Στη σκοποβολή; Είναι μόδα; Λες να περάσει κι αυτή η «μπογιά» κάποια στιγμή και να έρθουμε εμείς με τις μεγάλες περιφέρειες στα πράγματα; Αμήν.

Ξέρω, αδέλφια μου, οι ερωτήσεις μου είναι τόσο σχετικές μεταξύ τους, όσο ο Μισθοφόρος σε πάνελ εκπομπής, αλλά είπαμε: Σ’ αυτά τα Fake News βοηθήστε με, γιατί δεν έχω καμία απολύτως απάντηση.

Μουτσινάτε με κι ας… Μαλέσκου

Μα τα χίλια μπιμπερόν, δε θα μιλούσα, αν στο τέλος του δημόσιου αλληλο-follow στο Insta ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Ιωάννα Μαλέσκου, ο φίλος μου, ο Νικόλας δεν παρασυρόταν να πετάξει την σπόντα για το «Το Πρωινό». Μάλιστα, ήμουν έτοιμος να γελάσω μαζί τους- όσο έβλεπα το απόσπασμα απ’ το «Καλό Μεσημεράκι»- ώσπου στο «κλείσιμο» τού ‘ρθε του Νίκου πάνω στην τρέλα του να προτείνει στο σκυλί που έχει λογαριασμό στο Insta (την Μπαλού εννοώ αδέλφια, ε;) «…όταν πάει σπίτι να τον ξε-ακολουθήσει για να μπορεί την επόμενη μέρα να παίξει κάτι και η Φαίη…»

Ότι «χεστήκατε» ποιος έκανε follow/unfollow ποιον στη Σόουπιτς το κατανοώ απόλυτα, αλλά, κουβέντα να γίνεται για να έχουμε κι εμείς, οι πανελάρες κάνα θέμα να σχολιάσουμε, μην πέσουμε στην ανάγκη του Τανιμανίδη και του κουβαλάμε τα πάζελ στην αφετερία της Φάρμας.

Από την άλλη, το ότι δεν νοιάζει και τους Μουτσινά-Μαλέσκου η δημοσιοποίηση του μη-ακολουθήματος δεν το πιστεύω. Την Ιωάννα, ειδικά, τη νοιάζει και την κόφτει.

Ντύθηκε η άλλη, βάφτηκε, ετοιμάστηκε και πήγε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου για να κάνουν «follow» ο ένας τον άλλον ταυτόχρονα και δημόσια, «κλείνοντας στόματα». Από την άλλη η εκπομπή ειδοποιήθηκε, έκανε χώρο στη ροή της και φιλοξένησε το «event». Δηλαδή, αν όντως τους ένοιαζαν τα follow τι παραπάνω θα έκαναν; Θα τα έκαναν απ’ το κινητό του Άρη Πορτοσάλτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ;

Αν, πράγματι, δεν είναι κάτι σημαντικό γι’ αυτούς θα «ακολουθιούνταν» ήσυχα απ’ τα σπίτια τους και όχι στην εκπομπή του Νίκου που κάνει και τα νούμερα. Έτσι θα τάπωναν και το αδιάκριτο «Το Πρωινό» αν συνέχιζε να τσεκάρει, ως εκπομπή-κυράτσα.

Προφανώς, λοιπόν, και τους νοιάζει, προφανώς και νοιάζει κι εκείνους που τους πρότειναν-ανάγκασαν να κάνουν το follow δημόσια και, αν με ρωτάτε, προφανώς και δεν θα «ακολουθούσε» ο ένας τον άλλον, αν δεν είχε γίνει αυτό το «ενός λεπτού τσίγκλισμα» από την αναφορά στο «Το Πρωινό».

Εκτός αν… και πείτε με τρελάρα: Το ξενέρωμα του Νίκου στο απόσπασμα και η σπόντα στη Φαίη δεν αφορούσε την «κατινιά» του «Το Πρωινό» που έψαξε ακολούθους και έφερε όλον αυτόν τον σαματά, αλλά το γεγονός ότι αναγκάστηκε απ’ την κατάσταση να κάνει ένα follow που δεν ήθελε μέχρι τώρα να κάνει και γούστο του και καπέλο του.

Είπε η κοπέλα, ότι «ευχαριστώ» δε χρωστάει στον Μουτσινά, γιατί ο καθένας για να βρίσκεται όπου έφτασε έχει την αξία του. Είπε ακόμη, πώς την ευγνωμοσύνη της, τη δείχνει με πράξεις και όχι λόγια. Εγώ, πιστεύω, λοιπόν, ότι εκτός κι αν του πήρε I-Phone 12 Pro, δώρο – ως πράξη ευγνωμοσύνης καλά έκανε ο Νίκος και δεν γούσταρε να την ακολουθήσει. Όσο για τον ΣΚΑΪ απέδειξε τι είναι ακριβότερο: Να αγοράσεις ένα follow, ή να «πουλήσεις» ένα unfollow…

Εσείς αγοράσατε κοιλιακούς ή είστε τίποτα Μαχητές;

High Definition, σου λέει, έκανε διαγωνιζόμενος στο Σορβάιβο (σκόπιμα δεν αναφέρω το όνομα του παλικαριού, γιατί δε θέλω να συζητήσουμε το πρόσωπο, αλλά τα σημεία των καιρών) και ενίσχυσε τους κοιλιακούς του. Άλλος, λέει, πάει και βάζει ένα πλέγμα για να φαίνεται «φέτες» και δεν αργεί εκείνος που θα βάλει τρίτο πόδι για σταντ, αφού η πρόοδος της ιατρικής το επιτρέπει…

Προς Θεού, ο καθένας να κάνει ό,τι γουστάρει στο σώμα του, αρκεί να το σέβεται και να το αγαπά. Απ ’την άλλη η αισθητική ιατρική καλά κάνει και προοδεύει παρέχοντάς μας ακόμη και φτερά, αν θελήσουμε να πετάξουμε. Όμως, ο Ίκαρος που πορώθηκε με τα φτερά που του έφτιαξε ο πατέρας του, πλησίασε τόσο τη λάμψη και τη θερμότητα του ήλιου που τα έλιωσε κι εκείνος έπεσε στη θάλασσα, χάνοντας τη ζωή του. Καλά πήγε αυτό.

Θα σας πω κατευθείαν αυτό που με ανησυχεί. Με ανησυχεί η νοοτροπία της εύκολης λύσης με κίνητρο τη ματαιοδοξία και στόχο τη μόστρα. Αθλείσαι, ή γυμνάζεσαι με σκοπό να κερδίσεις, ή να αυξήσεις την απόδοσή σου ξεπερνώντας τον εαυτό σου. Αυτοί ήταν πάντα ο στόχοι της καταπόνησης μέσα απ’ την προπόνηση: η νίκη/επιδόσεις (αν πρόκειται για άθλημα), ή ένα υγιές και ισορροπημένο σώμα – σπίτι ενός υγιούς νου. Ποτέ δεν τέθηκε θέμα ομορφιάς. Φυσικά, το υγιές σώμα είναι και όμορφο, όπως και το σώμα του πρωταθλητισμού λογικά είναι και σμιλεμένο. Όμως, αυτό ήταν ένα παράπλευρο κέρδος στον δρόμο προς τον στόχο, δεν τον αντικαθιστούσε.

Δε θα γίνω γραφικός περιγράφοντας τα στάδια που περνά ένα σώμα μέσα απ’ τη γυμναστική και τη διατροφή, ώστε να είναι και να δείχνει γυμνασμένο. Αφορά μια ολόκληρη λογική να «ξεγελάσεις» το σώμα σου που ενισχύει τους μυς σου, επειδή εσύ τους τραυματίζεις μέσω της γυμναστικής. Έτσι, ουσιαστικά, οι μύες «φουσκώνουν» επειδή το σώμα τους επουλώνει και τους ενισχύει για να τους προστατεύσει απ’ την επόμενη φορά που θα τους «ζορίσεις» γυμνάζοντάς τους – γι ’αυτό, άλλωστε λένε και ότι η «δουλειά» στο σώμα σου γίνεται όταν ξεκουράζεται απ’ την προπόνηση και όχι κατά τη διάρκειά της.

Εσείς κρατήστε ότι θέλει κόπο και χρόνο να κάνεις «σώμα», αλλά και σωστή διατροφή για να φανεί η δουλειά που έκανες, μιας και το λίπος «σκεπάζει» τους γυμνασμένους μυς, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν.

Ούτε θα μνημονεύσω σ’ αυτό το σημείο τις μανάδες μας που έλεγαν να μην έχουμε το «νυστέρι» ψωμοτύρι και να παίρνουμε πάντα δεύτερες και τρίτες γνώμες, ώστε να το αποφύγουμε όσο/αν γίνεται (άλλωστε, μπορεί αύριο-μεθαύριο να πρέπει να παρουσιάσω μια τέτοια νυστερο-μέθοδο σε κάποια εκπομπή και να ξεφτιλιστώ).

Είναι, όμως, λάθος μήνυμα να «αγοράζεις» κοιλιακούς αποφεύγοντας τον κόπο της γυμναστικής και της διατροφής. Επειδή ηθικά είναι κακομαθημενιά, πρακτικά είναι τεμπελιά και ιατρικά, ζαβολιά…

Μην αναρωτιόμαστε μετά, γιατί κορίτσια 18-19 χρονών, χωρίς κανένα θέμα προχωρούν σε πλαστικές, ή γιατί όλοι στα Social Media μοιάζουν ίδιοι. Ας αγαπήσουμε το σώμα μας και ό,τι μας ενοχλεί να το διορθώσουμε και με τη βοήθεια της ιατρικής, δε λέω… Αλλά, μέτρον άριστον, ώστε να μην χάνεται ο στόχος και- ακόμη χειρότερα – μη γινόμαστε εμείς ο στόχος, αδέλφια μου.

Ορίστε… Τελικά, μπορεί να ξενέρωσα στην αρχή που δεν είχα απαντήσεις στα φλέγοντα ζητήματα της Σόουπιτς, αλλά πάνω στον χαμό «κούμπωσα» κι ένα δίδαγμα. Σαν την Κατερίνα Λιόλιου που αγανάχτησε με όλον αυτόν τον ντόρο για τη σχέση που φέρεται να έχει με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ανέβασε 2 stories αηδιασμένη για τις ανακρίβειες που λέγονται, αλλά στο τρίτο – καπάκι – «κούμπωσε» και το ότι κυκλοφορεί καινούριο κομμάτι (σα να λέμε, εγώ τα κλειδιά μου τα έχασα απέναντι, αλλά τα ψάχνω εδώ που έχει φως…)

Κουίζ με 3πλή δράση και αμμονιαζόλ

Και «κλείνουμε» με την τριπλο-κουιζάρα της εβδομάδας:

Ποια εκπομπή «χτυπά» μεσούσης της σεζόν τους σταθερούς συνεργάτες της απέναντι εκπομπής;

Ποιος πανελίστας σιχαίνεται την παρουσιάστρια της εκπομπής στην οποία συμμετέχει, αλλά ας όψεται η ανάγκη; Και…

Ποια πανελίστρια τα είχε με τον σύντροφο της κολλητής της που είναι παρουσιάστρια;

Αυτό ήταν γι’ αυτήν την εβδομάδα, αδέλφια μου. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και μην ξενερώνετε με το παρατεταμένο λοκντάουν. Καλύτερα κλειστείτε σπίτια σας, όξω κυκλοφορεί Σπαλιάρας-ΛεΠα – 8.000 εντ κάουντινγκ…