«Αλλάζει ένα σκηνικό την παλιά κατάσταση;»
Μέχρι Κεραίας

«Αλλάζει ένα σκηνικό την παλιά κατάσταση;»

«Αλλάζει ένα σκηνικό την παλιά κατάσταση;»

Ούτως ειπείν αλλάζει ένα σκηνικό την παλιά κατάσταση; Δηλαδή τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής “10” μπορούν να φτιάξουν άμα φέρεις τ’ ανάποδα μέσα στο στούντιο; Ή μήπως να φέρεις τον κόσμο ανάποδα με τις εκπομπές σου;

Μου κάνει εντύπωση πάντως που λένε στην ΕΡΤ ότι σχεδόν ίδια χρήματα με το “10” κόστιζε και η εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Για να τον πάρω ένα τηλέφωνο…. Δυστυχώς πέθανε ο σκύλος του χτες και δε μιλήσαμε. Τώρα όμως, που θα βρω τη λίστα από αλλού, θα πούμε πολλά. Πώς γίνεται δηλαδή η ενδυματολόγος και η βοηθός να παίρνουν 150 ευρώ την εκπομπή; Τι ντύνουν; Τη Μ. Αικατερίνη – βοήθειά της που γιόρταζε κιόλας χτες; Και αναλώσιμα προϊόντα, στύλο, χαρτιά κ.λπ 58 ευρώ την εκπομπή; Όλοι Mont Blanc κρατάνε;

Μιας και μιλάμε για την ΕΡΤ, σκάσαμε και 2,5 εκ. ευρώ σε υποχρεώσεις όπως αυτή η επιβεβλημένη να δίνεις το 1,5% του τζίρου στην επιχορήγηση του ελληνικού κινηματογράφου…. Μήπως εκεί να βρίσκεται το μυστικό της κουβέντας με τον Αυγερόπουλο; Μου φαίνεται ότι η ΕΡΤ θεωρεί ταινία το AGORA II  και θέλει να το πριμοδοτήσει με το 1,5% που μπορεί να υπερβαίνει τα φτωχά 15.000 που δίνει. Για να δούμε….

Διαβάζω και γελώ πως στις “Άγριες μέλισσες” έγκυος θα μείνει η Ελένη από τον Λάμπρο. Το διαψεύδω κατηγορηματικά…. Ήμουν μπροστά και είδα!!! Αντιθέτως έχω βάσιμες υποψίες πως, έτσι που γράφουν μερικοί, στο τέλος θα καταστήσουν και την Αγορίτσα έγκυο!

Σας έλεγα προχθές ότι είναι πολύ δύσκολο τελικά -όπως είπαν οι νομικοί του Ραδιοτηλεοπτικού- να τυλιχτεί το ταλέντο με τις μοντέλες σε μια κόλλα χαρτί. Που θα έπρεπε. Καθότι παίζεται σε 25 χώρες, τηρείται το κονσεπτ και όσες παίρνουν μέρος είναι μεγάλα παιδιά….

Σύντομα τα κανάλια με οδηγία της Ευρώπης θα πρέπει το 10% του προγράμματος του να το αφιερώσουν γενικά στον πολιτισμό δηλαδή σε προγράμματα με μηδέν διαφήμιση. Για να δούμε. Χρόνια το ακούμε….

Πολλοί κλέβουν εντυπώσεις, δυο το παράκαναν. Ο Μπογδάνος με τα ξερονήσια και ο Γεωργούλης με την επική του ομιλία στην Ευρωβουλή. Λέγανε παλιά την υπογραφή σου και κάτι άλλο να προσέχεις που τα βάζεις. Μήπως και την ψήφο σου;;;;

Τη νύχτα της Κυριακής που έγινε ο κατακλυσμός του Νώε δεν είδα κανένα κανάλι να κόπτεται να ενημερώσει τον κόσμο. Σειρές, ταινίες, μπάλα και όλα καλά….

Τα τηλεπαιχνίδια θα είναι τα πρώτα θύματα των Χριστουγέννων μετά τη γαλοπούλα. Εδώ που τα λέμε είναι όλα μα όλα βαρετά και ανούσια….