Μέχρι Κεραίας

«Αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα»

«Αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα»

Η Ντέπυ Γκολεμά είναι παντού και τα βλέπει όλα!

Ξεκινάει λοιπόν το Mega. Ένα νέο κανάλι με ένα παλιό τίτλο και με ωραίες σειρές του παρελθόντος! Καλή επιτυχία να έχει….

Φορτωμένο με δώρα από το παρελθόν και σειρές με μεγάλη επιτυχία μένει να δούμε πόσο θα συγκινήσει ένα κοινό που θα θέλει να τις ξαναδεί.

Προς το παρόν, o Nίκος Ευαγγελάτος ξαναγυρίζει στην τηλεόραση και τα άλλα μεγάλα ονόματα του καναλιού κρατιούνται πίσω….

Πετυχημένη επιλογή τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» απέναντι στο “θωρηκτό” «Άγριες μέλισσες». Τυχαίο; Δε νομίζω….

Ας ξεκινήσει με το καλό και βλέπουμε. Στα ενημερωτικά μπορείς να κάνεις κριτική. Για τη “Βέρα στο δεξί” και “Το Ρετιρέ” τι να πεις;;;

Πάντως τα βαριά ονόματα κρατήθηκαν πίσω. Για μετά το δοκιμαστικό τρίμηνο. Εκπομπες για παιδιά ούτε στάλα και φυσικά κάτι για πολιτισμό, θέατρο κλπ ούτε λόγος!!!

Ποιο να ‘ναι άραγε το κώλυμα που η ΕΡΤ ματαίωσε την αποψινή συναυλία αφιερωμένη στον Γιάννη Σπανό στο Μέγαρο; Ποιος να ξέρει;;;;

Η αγαπημένη μας Μίρκα Παπακωνσταντίνου δεν θα διαβεί το Διαφάνι. Μάλλον πλάκα έκανε η εξαιρετική Παπαθωμά… Η Μίρκα θα πέρασε μια βόλτα να δει φίλους!

Πάρτι αποκριάτικο είχαν χθες οι συντελεστές των “Άγριων μελισσών”. Το έκαψαν μέχρι πρωίας οι περισσότεροι ντυμένοι. Ο Στάνκογλου έβαλε μια κουκούλα. Πού να ντύνεται τώρα…..

Πολλά δρώμενα ετοιμάζονται για το έτος “Μελίνα Μερκούρη”, θεατρικά και τηλεοπτικά. Αυτό το είδωλο και ποιος δεν θέλει να το τιμήσει…

Ενδιαφέρον θα έχει αρχικά η εκδήλωση στο Rex εκεί όπου θα δοθούν φέτος τα βραβεία “Μελίνα Μερκούρη”. Τι θα είναι δε μπορώ να πω, τηλεοπτικό κάνω….

Την υπέροχη Άλκηστις Πρωτοψαλτη έχει καλεσμένη απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Άλλη μια ερμηνεύτρια της καρδιάς μας. Η Άλκηστις ετοιμάζεται για συναυλία στο Μέγαρο τον Μάρτιο. Η γλυκιά Άλκηστις!

Προχθές απολαύσαμε την άλλη φωνάρα, τη Δήμητρα Γαλάνη σε μια βραδιά περί έρωτα. Τεράστιες φωνές…

Πάλι τα άκουσε ο Νιόνιος γιατί παρέλαβε βραβείο από τον Άδωνι. Ο Νιόνιος δεν έκρυψε ότι πιστεύει στην κυβέρνηση και εμείς που μεγαλώσαμε με το “Η πλατεία ήταν γεμάτη” δεν είδα να κρατάμε κανένα όραμα….

Κοντολογίς αλλού το όνειρο και αλλού το θαύμα. Εμείς του ’60 οι εκδρομείς από κωλοτούμπες άλλο τίποτα. Όποτε μη πυροβολείτε τον…. πιανίστα!

Ο Άρης Σερβετάλης ακούγεται ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση για τα “Μυστικά του βάλτου” στο ρόλο του Ίωνα Δραγούμη. Το γράφω με επιφύλαξη…

Όσο για δυο μεγάλα γυναικεία ονόματα που κάνουν μπαμ φέτος έρχεται, σκάει, ΝΑ ‘ΤΟ. Σας έπρηξα το ξέρω….

Και η ΕΡΤ θα κάνει καλή δουλειά στη μυθοπλασία. Αναμείνατε….

Ε και να πω κάτι και για μένα! Στις 30 Μαρτίου ένα βραβείο με περιμένει. 40 χρόνια δημοσιογραφίας φέτος. 1980-2020. Πάλι καλά να λέω…..,

Exit mobile version