«Άντε να ζήσει σήμερα ένας άνθρωπος με τα 10.000 ευρώ της Ευρωβουλής»
Μέχρι Κεραίας

«Άντε να ζήσει σήμερα ένας άνθρωπος με τα 10.000 ευρώ της Ευρωβουλής»

«Άντε να ζήσει σήμερα ένας άνθρωπος με τα 10.000 ευρώ της Ευρωβουλής»

Η Ντέπυ Γκολεμά εμπνέεται από το My Style Rocks και τις «Άγριες Μέλισσες»!

Και ενώ περιμέναμε χθες το διάγγελμα του πρωθυπουργού η ΕΡΤ πρόβαλε μια εκπομπή από το εξαίσιο “Ταξιδεύοντας με τη Μάγια Τσόκλη”, το οποίο φυσικά διακόπηκε. Ως εδώ καλά. Όταν ξανάρχισε όμως η ροή του προγράμματος μετά το διάγγελμα ξεκίνησε μια ελληνική ταινία….

Έτσι δεν είδαμε τη συνέχεια της εκπομπής διότι ποιος νοιάστηκε; Και μετά διαμαρτύρεστε για την τηλεθέαση….

Πάντα το είχα απορία πού τα δένουν τα πλοία στην Πεντέλη! Προφανώς στη σπηλιά του λήσταρχου Νταβέλη….

Στο μεταξύ πώς πας Πεντέλη με το πλοίο της γραμμής; Από Αργοσαρωνικό ή Αττική οδό. Άλλη λύση δε βλέπω. Γεια σου ΕΡΤ με τα ωραία σου. Άμα πάει Πεντέλη – Πάρο έρχομαι…..

Επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Αλέξη Γεωργούλη στο YFSF. Έτσι η κριτική επιτροπή αποκτά έναν ευρωβουλευτή. Επιτέλους, να αναβαθμιστεί και ο θεσμός….. της ευρωβουλής!

Καλά τι ψηφίσατε μωρέ 170.000 άνθρωποι; Ήρεμα ρωτάω….

Θα μου πεις άντε να ζήσει σήμερα άνθρωπος με το μισθό της Ευρωβουλής. 10.000 ευρώ, συν κινητά, ταξίδια, σπίτι κλπ δεν τα βγάζει πέρα. Ευτυχώς που υπάρχει και το παιχνίδι. Σε καλή μεριά, παλικάρι….

Όχι ξαναρωτάω. Καθόλου ήρεμα. Τι ψηφίσατε μωρέ 170.000 άνθρωποι;

Αυτόν τον καιρό το Twitter κάνει πάρτι με τις “Άγριες μέλισσες”! Πραγματικά τρολάρει σαν παλαβό με απίθανες ατάκες. Γράφει κάποιος “Νικηφόρε εσύ μην πίνεις θα…. και την Αγορίτσα όπως πας!”.

Αν για κάτι επαινούμε τη σειρά είναι γιατί θίγει το θέμα της επιλόχειας κατάθλιψης. Ταμπού ως τα σήμερα. Και η ηθοποιός που παίζει τη γυναίκα του Τόλια, εξαίσια….

Μου λένε ότι η Δρόσω δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα για αυτό που έκανε στην αδελφή της Ασημίνα. Το κακό είναι ότι τηλεφωνούν στην ηθοποιό και της “τα χώνουν”. Παιδιά, ρόλο παίζει η γυναίκα ηρεμήστε!

Δηλαδή είναι δυνατόν; Αλλά και πόσες άλλες φορές είχε συμβεί στο παρελθόν; Τον Αρτέμη Μάτσα, τον δόλιο, “προδότη” δεν τον φωνάζανε;

Για να μη λέμε μόνο άσχημα για την ΕΡΤ, ξεκινά ανανεωμένη το Σάββατο η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι». Και στις ανανεώσεις, “ναι” λέμε….

My Style Rocks. Η εκπομπή μου! Ο τύπος μου, το ντέρτι μου. Κάθομαι κολλημένη και τη βλέπω και μετά τηλεφωνιέμαι με τον ψυχίατρο και τα λέμε λίγο…..

Η πιο ωραία παρουσία αυτή την στιγμή στην τηλεόραση είναι η κ. Στικούδη. Μακράν….

Την άλλη Τρίτη η αφεντιά μου θα ‘ναι στη Μελέτη. Μη το χάσετε. Όπως πάντα είμαι όμορφη, έξυπνη και μετριόφρων….

Επίσης χάρηκα ιδιαίτερα που ανακοινώθηκε για Πρόεδρος Δημοκρατίας μια γυναίκα. Kαι δεν είναι κακό να τονίζουμε ότι είναι γυναίκα. Μπορείτε να με πείτε οπισθοδρομική. Δε θα με πειράξει….