“Αποχαιρετώντας τη Χριστίνα….”
Μέχρι Κεραίας

“Αποχαιρετώντας τη Χριστίνα….”

“Αποχαιρετώντας τη Χριστίνα….”

H Ντέπυ Γκολεμά επισημαίνει τις απουσίες από την κηδεία της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου που «ήταν τρανταχτές και μεγάλες»

Όλα τα παιδιά σου ήταν εκεί. Σε αποχαιρέτησαν με σεβασμό και περίσσια αγάπη όλη η παρέα σου από την Απογευματινή, που τα πήρες νεαρά κορίτσια και τα έκανες δημοσιογράφους.

Η πολυαγαπημένη σου Νατάσα, η Μαρία, η Λιάνα, και τόσοι άλλοι….

Στην εξόδιο ακολουθία της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου στον Άγιο Δημήτριο Παλαιού Ψυχικού, συνάδελφοι παλιοί και νέοι είπαμε το “αντίο” στη Χριστίνα μας.

Παρούσες και οι κύριες των Δημοσίων Σχέσεων των καναλιών, η Λολα, η Δώρα, η Αγλαΐα που τόσα είχαν να θυμηθούν….

Η Λόλα Νταΐφά

Η Ντέπυ Γκολεμά με τη Δώρα Γιαννακάκη

Παρόντες φυσικά και προσωπικοί φίλοι, η οικογένεια της, τα αδέλφια της. Την αποχαιρετήσαμε με περισσή αγάπη όπως της άξιζε και όπως είπαν όλοι και αυτή την έδινε απλόχερα.

Ο αδελφός της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου

Ήταν όμως όλοι εκεί; Αν εξαιρέσεις την Σταματίνα Τσιμτσιλή -που συγχαίρω για το ήθος της- οι απουσίες ήταν τρανταχτές και μεγάλες…

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Πάνος Σόμπολος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Η Νίνα Βλάχου

Χρόνια ολόκληρα όλοι αυτοί που απουσίαζαν από την κηδεία ενός ανθρώπου που έγραφε για αυτούς, ήταν απόντες. Και ας παρακαλούσαν εν ζωή για ένα καλό της κείμενο….

Πόσα μπορούν να πουν οι κύριες των Δημοσίων Σχέσεων για τα παρακάλια των μεγάλων σταρ της τηλεόρασης να ασχοληθεί η Χριστίνα μαζί τους… Άφαντοι όλοι!

Ούτε από χρέος ούτε από αγάπη ούτε από φιλότιμο. Όχι ότι η Χριστίνα τούς είχε ανάγκη στο ύστατο “αντίο” της, οι άλλοι την είχαν στην τηλεοπτική τους ύπαρξη…. Ένας καλός λόγος της σήμαινε πολλά για τα κανάλια. Αλλά τώρα….

Δεν βαριέστε! Η Χριστίνα έφυγε για τον ουρανό περιτριγυρισμένη από ανθρώπους, φίλους που την αγαπήσαμε. Τα λόγια της Νατάσας που πάντα θα την έχει σαν μητέρα της μας συγκίνησαν όλους.

Η Νατάσα Ράγιου

Αυτά κρατάμε και τα δάκρυα στα μάτια των τηλεοπτικών “παιδιών” της, που τα οδήγησε στη φωτεινή πλευρά της δημοσιογραφίας που περπατούσε….

Χριστινάκι μου, σε χαιρετώ. Θα σαι για μένα πάντα η συνάδελφος που χάριζες τα αποκλειστικά σου, η φίλη που έκλαψε στον ώμο σου, μια ΚΥΡΙΑ που αξιωθήκαμε στη διαδρομή της ζωής να γνωρίσουμε….

Φωτογραφίες: NDP