«Αρκετά ασχοληθήκαμε με πολλά!»
Μέχρι Κεραίας

«Αρκετά ασχοληθήκαμε με πολλά!»

«Αρκετά ασχοληθήκαμε με πολλά!»

Η Ντέπυ Γκολεμά ενώνει στο δικό της παζλ τη «γερασμένη» ΕΡΤ, τον «μεταμοντέρνο» στολισμό της Αθήνας και τα «μαύρα» βάσανα του ΣΚΑΪ

Πάει γέρασα! Βλέπω τη μεταμοντέρνα αισθητική του χριστουγεννιάτικου στολισμού και θέλω τα στολίδια που μου κλέψατε. Αγγελάκια, φωτάκια, κεράκια, ό,τι είχαμε τόσα χρόνια….

Και μετά βλέπω νέους ανθρώπους που δουλεύουν αυτά τα μοντέρνα project να με βρίζουν πατόκορφα. Να μου λένε ότι δεν έχω γούστο λες και όταν κοιτάω όλους τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς στην Ευρώπη, το χιούμορ μου έρχεται αυτόματα…..

Κάντε ό,τι θέλετε με τους φωτισμούς. Αρκετά ασχοληθήκαμε. Αρκετά ασχοληθήκαμε με πολλά δηλαδή…..

Περιμένοντας να δούμε τις “Άγριες μέλισσες” αναγκαστικά βλέπουμε και τα άλλα σήριαλ του ΑΝΤ1. Σκέτη απελπισία, κυρία Λούνα μας…..

Τελειώνει την Πέμπτη το βράδυ το “Λόγω Τιμής”. Ένα γλυκό όμορφο σήριαλ που μας γύρισε πίσω, που μας θύμισε τα νιάτα μας και που τώρα στη σημερινή εποχή έριξε φως σε όλα τα προβλήματα….

Δεν είχε την τύχη που του άξιζε αλλά ποιος είπε ότι πάντα πράγματα που αγγίζουν τη καρδιά μας έχουν πάντα τύχη;

Στα μαύρα σαν τη χήρα πήγε η κ. Κουτσαυτάκη στο Ραδιοτηλεοπτικό για την υπόθεση του ΣΚΑΪ. Και φυσικά με όσα είπε “έδωσε” στεγνά την εκπομπή. Την οποία δε βλέπω με μέλλον λαμπρό….

Όταν έχεις μια πολύ ωραία τηλεοπτική είδηση και δε μπορείς να τη γράψεις, έχεις δεσμευτεί δηλαδή, τι σε πιάνουν; Νεύρα σε πιάνουν….

Την πρώτη του επαφή με τους τηλεοπτικούς συντάκτες θα έχει ο πρόεδρος της ΕΡΤ. Πιθανά να ακούσουμε περί εθελουσίας εξόδου κάτι που χρειάζεται η ΕΡΤ. Από τους 2.180 υπαλλήλους οι 450 είναι άνω των 60 ετών. Ας μπει και νέο “αίμα”. Παντού όμως. Παντού…..

Φαντάζομαι σε κάποιους υπαλλήλους του Ιδρύματος Ωνάση και η “Χριστουγεννιάτικη ιστορία” του Ντίκενς παλιακή θα φαίνεται….