«Αθάνατη, αγαπημένη μου ΕΡΤ με τρελαίνεις!»
Μέχρι Κεραίας

«Αθάνατη, αγαπημένη μου ΕΡΤ με τρελαίνεις!»

«Αθάνατη, αγαπημένη μου ΕΡΤ με τρελαίνεις!»

Η Ντέπυ Γκολεμά κρίνει χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

“Ρε φίλε δε μπορώ να αναπνεύσω. Σε παρακαλώ, κυρ αστυνόμε, το γόνατό σου με πνίγει στον λαιμό…. Δεν μπορώ να αναπνεύσω”. Τα λόγια του ανθρώπου αυτού που πέθανε αναίτια από την αμερικανική αστυνομική βία, θα αποτυπωθούν σαν τους πύρινους λόγους του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Εν μέσω κορονοϊού η Αμερική φλέγεται επειδή στο τιμόνι της έχει έναν παρανοϊκό τύπο….

Το αμερικανικό όνειρο κατέληξε εφιάλτης εδώ και πολύ καιρό απλά τώρα κορυφώθηκε. Με τον άδικο θάνατο ενός ανθρώπου που δεν έκανε τίποτα. Ίσως αυτή η αποτρόπαια πράξη να ξυπνήσει την Αμερική των 30 εκατομμυρίων ανέργων και ναι το Βατερλό αυτής της ημίτρελης πολιτικής….

Ευτυχώς για μας γνωρίσαμε μια Αμερική τελείως διαφορετική. Δεν ήταν ποτέ σαν “τα καλύτερά μας χρόνια” με την Μπάρμπρα και τον Ρόμπερτ στις απίθανες ομορφιές τους. Είχε όμως κάτι. Αυτό το κλικ που έχει ο έρωτας όταν σε πλησιάζει. Τώρα τα πάντα δικαιώνουν τον Joker….

Αθάνατη, αγαπημένη μου ΕΡΤ με τρελαίνεις! Γιατί είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό. Είσαι αυτή που δεν θα αλλάξει ποτέ. Το ίδιο “ζαμάν φου” μαγαζί….. Να εξηγηθώ. Από το δεύτερο πρόγραμμα στην εκπομπή του Φώτη Απέργη η Χαρούλα Αλεξίου ανακοινώνει το τέλος της καριέρας της. “Η φωνή μου δε με ακολουθεί πια” και έχει την αγάπη και το θαυμασμό όλων μας….

Φυσικά η είδηση γίνεται viral. Εφημερίδες, σαιτ, Facebook όπου θες, στις ειδήσεις των καναλιών το θέμα παίζει δυνατά! Παντού εκτός από την ΕΡΤ που…. “αγρόν ηγόραζε” και προσπερνά την είδηση γιατί είναι ανώτερου πνευματικού επιπέδου και δεν ασχολείται με κατινιές…..

Δεν ξέρω αν στο έχω πει ΕΡΤ, σε λατρεύω. Αντιθέτως την τρίτη ημέρα επετείου του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα δούμε τρεις φορές μέσα στην μέρα ένα καινούριο αφιέρωμα διότι όσα παλιά διαθέτουμε δεν μας κάνουν. Η εκπομπή θα παιχτεί το πρωί να μαθαίνουν οι μικροί τηλεθεατές, το μεσημέρι και φυσικά το βράδυ την ώρα της τεράστιας τηλεθέασης του 2,1%…..

Επίσης να πούμε ότι η ΕΡΤ διαθέτει και σάιτ. Ούτε εκεί πέρασε όλη μέρα η δήλωση της Χαρούλας. Από Σοστακόβιτς και πάνω….

Και βέβαια να απονέμουμε τα εύσημα στο Ραδιόφωνο και να παροτρύνουμε την ΕΡΤ να βάλει και άλλες πολιτιστικές εκπομπές στα προγράμματα της….

Σήμερα είναι η νύχτα της Δήμητρας Γαλάνη. Από το Mega, από τις ωραίες νύχτες της Παρασκευής. Και των νέων παιδιών που φροντίζει πάντα η Δήμητρα και μόνο αυτή. Που δε φοβάται μην της κλέψουν τη δόξα. Άμα ο άνθρωπος είναι ακομπλεξάριστος, σίγουρος για τον εαυτό του, έχει προσφέρει τα μέγιστα βγάζει και νέες φωνές….

Οπότε απόψε είναι του έρωτα. Της Δήμητρας και δική μας και….. Θέλω μια εκδρομή…. Πάμε, Δήμητρα. Πήγαινέ μας ψηλά όπως εσύ ξέρεις!

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά στα σίριαλ του ΑΝΤ1 πετάγονται πέτρες στα παράθυρα. Χθες η πέτρα έφυγε από το απογευματινό σήριαλ αλλά δεν τη πέτυχε τη Τουμασάτου. Προχθές η Μυρσίνη στις “Άγριες Μέλισσες” στο τσακ τη γλύτωσε….

Τώρα που λέω “Άγριες Μέλισσες” να αποχαιρετίσουμε τον Κλεομένη που ξέρουμε καθώς ο ρόλος του ολοκληρώνεται και να υποδεχτούμε από την άλλη σεζόν τον Κυπραίο νο2. Αλλά τι έχουν οι “Μέλισσες” και δεν μπορούν να έχουν την γνωστή θεαματικότητα; Εγώ πιστεύω πως καίγονται από τα πολλά spoiler και τις αναλυτικές υποθέσεις. Δε μας αφήνετε το περιθώριο της έκπληξης…..

Χαρούλα μου γλυκιά, έχεις τόσα τραγούδια και την αγάπη όλων μας. Πετούν γεράκια από τις φωλιές, κυρία μου….