«Μπορεί κανείς να…. τσιμπήσει τις Άγριες Μέλισσες;»
Μέχρι Κεραίας

«Μπορεί κανείς να…. τσιμπήσει τις Άγριες Μέλισσες;»

«Μπορεί κανείς να…. τσιμπήσει τις Άγριες Μέλισσες;»

Η Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει, αποκαλύπτει και προτείνει!

Κάπου διάβασα ότι για το εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση καλό είναι να αφήσουμε όλοι μουστάκι! Όλοι;

Η θεία μου η Ευλαμπία αίφνης, θα συμμετέχει αυθορμήτως. Έχει ένα μουστάκι εδώ και χρόνια σαν τον Γεώργιο Καραϊσκάκη ….

Οι παλιοί θα θυμάστε τους «Ρακοσυλλέκτες « στην ΕΡΤ με την Άννα Φόνσου και τον Σταύρο Παράβα. Ωραία ιστορία. Έγινε μια απόπειρα από την παραγωγό Άνθη Τούμπη να ξαναγίνει – είχε κάνει και το παλιό σήριαλ- πάλι με την Άννα Φόνσου αλλά δεν ευοδώθηκε λόγω αρρώστιας του σεναριογράφου.

Πάντως στην ΕΡΤ εγκρίθηκε η καθημερινή κωμική σειρά «Το τυχερό μου» που πραγματεύεται το μοίρασμα μιας μεγάλης περιουσίας.

Γενικά η μυθοπλασία δε θα λείψει του χρόνου από τα κανάλια. Μερικοί μάλιστα χωρίς σκέψη κάνουν ακόμα λόγο και για «εξαφάνιση» των “Άγριων Μελισσών”. Αυτά κατά τη γνώμη μου είναι ανόητες κουβέντες  ανθρώπων που δεν γνωρίζουν. Οι “Μέλισσες” έγραψαν τη δική τους πολύ ξεχωριστή ιστορία στο καθημερινό σήριαλ εποχής και η σφραγίδα τους έχει αποτυπωθεί. Ό,τι έρθει θα ‘ναι άλλο μη συγκρινόμενο…

Καλά θα ήταν του χρόνου τα κανάλια να υπολογίσουν κάπως τα μουσικά προγράμματα. Είδατε τι καλά πήγε το πείραμα του Mega με τους τραγουδιστές αφεντάδες να κάνουν το δικό τους πρόγραμμα σε πολύ δύσκολες εποχές. Ο κόσμος χρειάζεται την τέχνη δεν είναι ανάγκη να κάνει 30%, όσο κάνει. Κάποια προγράμματα δε τα μετράς με τηλεθέαση…

Ένα τελείως αντίθετο δίδυμο, η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα διαφορετικό πρωινό. Από το τρέιλερ δεν πείθουν. Πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, πολύ. Ας δούμε όμως….

Προσωπικά εκτιμώ την Αθηναΐδα και έχω κατατάξει εδώ και πολλά χρόνια τον Μένιο σε ένα συνάδελφο καταρτισμένο στα αθλητικά και μόνο. Μάλιστα και σε πολύ αντίπαλα στρατόπεδα. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Θα κάνει ένα….. πράσινο πρωινό! Καλή επιτυχία να ευχηθούμε…..

“ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ” και χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη! Δευτέρα 6 Ιουλίου ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης ξεκινούν στον ΑΝΤ1 καθημερινά στις 7 το πρωί. Σιγά σιγά φεύγουν οι παλιές καραβάνες να ξεκουραστούν αφού πρώτα ρίχνουν και μια τζίφρα …..

Ας μιλήσουμε τώρα για μια αστυνομική σειρά που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις . Το «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τζαφούλια. Ας δούμε λίγο την υπόθεση.

Μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες ταράζει τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Νέος πρωταγωνιστής στον ρόλο του υπαρχηγού ο Τάσος Νούσιας.

Παίζουν ακόμα ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαϊνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδόπουλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Κόρα Καρβούνη, ο Ορφέας Αυγουστίδης η Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κ.ά.

Η σειρά θα προβληθεί και στο Star.