«Χάρηκε το χρυσό μου, η Ελενίτσα!»
Μέχρι Κεραίας

«Χάρηκε το χρυσό μου, η Ελενίτσα!»

«Χάρηκε το χρυσό μου, η Ελενίτσα!»

Η Ντέπυ Γκολεμά μένει σπίτι αλλά δεν χάνει το χιούμορ της!

Ως πότε λέτε θα τη βγάλουμε καθαρή; Δέκα μέρες τώρα στο σπίτι με τον σκύλο μου παρέα συνεννοούμαστε μια χαρά. Ή αυτός θα μιλήσει ή εγώ θα γαβγίσω….

Τα πάμε τέλεια. Ξυπνάω το πρωί λέω “καλημέρα Μπράντυ”, ακούω ένα γγρρμπντ….κοντά στο Ντέπυ βρίσκεται….

Να δείτε που θα μάθουμε τόσο πολύ μέσα που δε θα θέλουμε να βγούμε. Στο τέλος θα την πάθουμε σαν τις ταινίες που είχε τελειώσει ο πόλεμος και ήταν όλοι στα καταφύγια….

Την έχω την απορία: τόσα χαρτιά υγείας τι τα θέλετε; Αυτό λύστε μου και τι στον κόσμο….

Η αλήθεια είναι πως προβληματιζόμαστε με όσα κάνει ο μουρλός πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας. Διάβασα όμως ότι η Θάτσερ το 80 κατέστρεψε το θαυμάσιο σύστημα υγείας και ότι δεν έχουν καθόλου εντατικές.

Σαν πόσα κιλά θα πάρουμε μέχρι να βγούμε έξω;;; Διότι εγώ με κάθε πρόγραμμα που βλέπω τρώω και κάτι ανάλογο. Ας πούμε όταν βλέπω ειδήσεις θέλω κάτι γλυκό. Ίσως είναι και ο τόνος της φωνής των ρεπόρτερ που με αρρωσταίνει και την κατεβάζω όλη την υγείας….

Άμα βλέπω την Ελενίτσα που χάρηκε, το χρυσό μου, που μας είδε «ζωηρούς και ζωντανούς», τρώω πάσης φύσεως κρακεράκια. Ένα μάλιστα της το πέταξα κιόλας….

Με τις “Άγριες Μέλισσες” έχω άλλο μενού. Αλλαντικά και μπίρα. Τώρα που είδα την επανάληψη με έπιασε μελαγχολία. Πόσο καλή σειρά ήταν από άποψη παραγωγής και πώς αναγκάστηκε να γίνει….

Η παραγωγή ήταν τόσο πλούσια, τα πλάνα τόσο ωραία, οι χώροι τόσο ανοιχτοί που σχεδόν μελαγχόλησα. Φώτα, κάμερες, κομπάρσοι, απλά καμία σχέση….

Και αν είχαν 4-5 επεισόδια έτοιμα γιατί να μη τα δείξουν; Μήπως θα αρχίσουν τα γυρίσματα σύντομα; Μέγα λάθος προς τον κόσμο που σας στήριξε και σας αγάπησε….

Φυσικά οι “Μέλισσες” δεν αγαπήθηκαν για την κιμπάρικη παραγωγή των πρώτων επεισοδίων. Αγαπήθηκαν για το σενάριό τους για τους εξαιρετικούς ηθοποιούς και για την πλοκή που εκμηδενίζει όλα τα άλλα…

Και εδώ περί να έχεις τον μάγο, τον καλλιτέχνη, τον σκηνοθέτη που αγαπά τη δουλειά και τη σώζει στο μοντάζ όταν στενεύουν οι παροχές…..

Έλεγα όμως για το φαγητό που καταναλώνω τώρα που μένουμε σπίτι. Στο MasterChef φερ’ ειπείν τρώω ελληνικά. Σουβλάκι, τέτοια. Διότι αυτά που φτιάχνουν απλά δεν τρώγονται. Στην περίπτωσή μας….

Και οι ξηροί καρποί; Αυτοί είναι για τον θρύλο. Με βότκα. Με αχ και βαχ…

Άκουσα με προσοχή τη Φαιή να μιλά στο δελτίο του ΑΝΤ1. Πολλά λόγια, αχρείαστα τα περισσότερα. Το θέμα είναι περαστικά και τίποτα άλλο.

Και επειδή τα διαφημιστικά πακέτα ακυρώνονται σωρηδόν και ο κλάδος θα υποφέρει ο Χατζηνικολάου βρήκε ευκαιρία να το κάνει προσωπικό το θέμα στον Άδωνι. Έχει άλλωστε θάρρος μαζί του. Ο Άδωνις, αν είναι βουλευτής, πρωτίστως στον Χατζηνικολάου το χρωστάει….

Φυσικά μένουμε σπίτι…..