«Δεν κατάλαβα την ανάγκη προστασίας του πολιτισμού μας από την Έλενα Ακρίτα»
Μέχρι Κεραίας

«Δεν κατάλαβα την ανάγκη προστασίας του πολιτισμού μας από την Έλενα Ακρίτα»

«Δεν κατάλαβα την ανάγκη προστασίας του πολιτισμού μας από την Έλενα Ακρίτα»

Είμαι πολύ προβληματισμένη! Από το βράδυ της Κυριακής με απασχολεί η φράση του σχολιαστή του αγώνα “Άρης – ΠΑΟ“, ότι  “ο κύκλος στη μικρή περιοχή πολλαπλασιάζεται με την ενέργεια του παίχτη”. Έχω σπάσει το κεφάλι μου, το οποίο δεν πολλαπλασιάζει καμία ιδέα. Ντιπ!

“Ήταν φάουλ που δεν ειδοποίησες για τη σοκολάτα” είπε ο κριτής στο παιδικό παιχνίδι Master Chef Junior. “Πρόκειται για ένα αξιοκρατικό παιχνίδι” του οποίου η αξιοπρέπεια χάλασε γιατί κρύψαμε τη σοκολάτα. Πάω να πάρω τρία κιλά σοκολάτα. Όλα θα τα δω με άλλο μάτι καθώς και το σάκχαρο επίσης.

Αυτή η 150άρα που έφαγε το ΑΡΤ κάνει τον κ. Γ. Καρατζαφέρη να θέλει να κλείσει το κανάλι. Όχι άλλα βάσανα Χριστουγενιάτικα, λυπηθείτε μας.

Προχθές έβλεπα την Φαίη να απολαμβάνει μια ωραιότατη μακαρονάδα με τα μπέικον, με τα αυγά της, με τις κρέμες της, με τα όλα της, που έφτιαχνε ο μάγειρας. Μέγας πειρασμός πρωί- πρωί εσύ να πίνεις τον πρωινό καφέ και οι άλλοι να καταβροχθίζουν καρμπονάρες. Στο λαιμό, άτιμα πλάσματα.

Η συνήθης τιμωρία που βάζει το ΕΣΡ σε όλα αυτά τα ριάλιτι του τύπου “θέλω να γίνω μοντέλο μη με βαστάτε”, είναι να απαγορεύει την αναπαραγωγή αποσπασμάτων σε άλλες ώρες. Το έχουμε δει πολλές φορές, μπορεί να το δούμε και σε φετινά προγράμματα. Διότι τι νόημα έχει να βάζεις σημάνσεις “πρόγραμμα που υποβαθμίζει την ποιότητα” ή να ρίχνεις πρόστιμα στη διάθεση του άλλου να εκθέσει τα προσόντα του προκειμένου να γίνει μοντέλο. Τι να της ζητήσεις; Πόσο κάνει 9Χ9; Της αφαιρείς από τα 10 ρούχα τα 9 και είναι όλοι κερδισμένοι, εκτός της αριθμητικής.

Διαβάζω μέρες τώρα τις μηνύσεις και τη διαμάχη της Έλενας Ακρίταμε τον Μάρκο Σεφερλή. Προσωπικά το χιούμορ του τελευταίου δεν με άγγιξε ποτέ, αλλά δεν κατάλαβα και την ανάγκη προστασίας του πολιτισμού μας από την Έλενα Ακρίτα. Τα  “Μυστικά της Εδέμ” έκανε στην τηλεόραση μεταξύ άλλων, όχι το “Όσα παίρνει ο άνεμος”. Δηλαδή, θα χαλούσε η αισθητική του “Παλλάς” αν έμπαινε εκεί το κοινό του κ. Σεφερλή; Αδιανόητο.

Είδε μια χαρά η ΕΡΤ προχθές πιο ψηλή και από το Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη. Με τον αγώνα “Άρης -ΠΑΟ” έφτασε κοντά στο 27%, ενώ τον αγώνα έστω για ένα λεπτό το είδαν έως 2.043 τηλεθεατές. Παφ,παφ,παφ οι σαμπάνιες.

“Τι μυαλό κουβαλάς!” Δεν το λέω για μένα, εγώ έχω κάνει την αυτοκριτική μου! Πρόκειται για ταινία κινουμένων σχεδίων που λέγεται “Τα μυαλά που κουβαλάς“. Κανονικά δηλαδή είναι παιδική ταινία, αλλά θα μπορούσε να είναι και τίτλος όλων αυτών των ενημερωτικών σημειωμάτων που παίρνουμε από τα κανάλια όταν τελειώνει ο μήνας. Είναι όλοι πρώτοι όλοι! Εντάξει παιδιά, Χριστούγεννα έχουμε δεν κακοκαρδίζουμε κανέναν, με το πόσο γελάμε.

Ο Βασίλης Λεβέντης είναι καλεσμένος στην “Πρώτη Είδηση” και ανοίγει τα χαρτιά του. Τι χαρτιά τώρα μπορεί να έχει ο Βασίλης Λεβέντης που να ξέρω. Δυο ζεύγη, τρία όμοια…. το πολύ!