«Εγώ τον Μαστοράκη τον πλήρωσα με αίμα και ακόμα τον πληρώνω»
Μέχρι Κεραίας

«Εγώ τον Μαστοράκη τον πλήρωσα με αίμα και ακόμα τον πληρώνω»

«Εγώ τον Μαστοράκη τον πλήρωσα με αίμα και ακόμα τον πληρώνω»

Μα πού βρέθηκαν μαζεμένοι τόσοι άσχημοι άνδρες με τόσο χάλια φωνές; Ο πρώτος ημιτελικός- αν εξαιρέσουμε Τάμτα και τη δική μας, άντε και τη Σερβία-  δε βλεπόταν από άνθρωπο! Μακράν ο χειρότερος ημιτελικός…… Ειδικά σαν είδα τις Αυστραλέζες να ‘ρχονται κατά πάνω μου με εκείνα τα κοντάρια, κρύφτηκα στο μπάνιο, φοβούμενη τα χειρότερα για το χέρι μου! Πώς δε σπάσανε την τηλεόραση να μπούνε στο σαλόνι, ο Θεός το ξέρει. Πάνε, πουλάκι μου, να κάνεις άλμα επί κοντώ, θα κάνεις παγκόσμιο ρεκόρ….

Η Τάμτα είναι φωνάρα και είχε και ωραία σκηνική παρουσία. Μπράβο, στην Κύπρο…. Έβλεπα κάτι χοντρούς, κάτι ατσούμπαλους, κάτι παιδάκια που το σκάσανε από τις εξετάσεις να βρεθούν στο Τελ Αβίβ πενταήμερη και δεν το πίστευα. Φαντάζομαι τη δυσκολία να βρούνε τις δέκα χώρες. Ας ελπίσουμε η Πέμπτη να ‘ναι καλύτερη….

Έφυγε και ο Ατακάν απο το Σουρβάιβορ και δάκρυα κύλησαν στα μάτια της Κατερίνας. Αυτά να τα βλέπει ο Ερντογάν που θέλει όλη τη Μεσόγειο και τα περίχωρα……

Τελικά, ποιοι είναι αυτοί που “άδειασαν” τη Νίκη Λυμπεράκη στον ΣΚΑΪ; Δεν έκανε καλές εκπομπές; Αδιανόητο, λες και κάνουν οι υπόλοιποι. Κρίμα, ήταν ένα πολύ αξιοπρεπές πρόσωπο…. Τέλος Ιουνίου λήγει το συμβόλαιό της και δε νομίζω να δυσκολευτεί να βρει στέγη… Να κρατάς τον Χιώτη και να διώχνεις τη Λυμπεράκη, ανέκδοτο και μάλιστα σόκιν….

Χθες το “Βινύλιο” είχε τον Νίκο Μαστοράκη. Ασφαλώς τηλεοπτικά και δημοσιογραφικά ο άνθρωπος έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Εγώ τον Μαστοράκη τον πλήρωσα με αίμα όταν μου έκανε- δικαίως- μια αγωγή. Τον είχα σκυλοβρίσει και επειδή ακόμα τον πληρώνω, δεν μιλάω. Ευχαριστώ…