«Έλεος με τα “αποκλειστικά” για τη Μενεγάκη»
Μέχρι Κεραίας

«Έλεος με τα “αποκλειστικά” για τη Μενεγάκη»

«Έλεος με τα “αποκλειστικά” για τη Μενεγάκη»

Η Ντέπυ Γκολεμά παραμένει στις... επάλξεις όλον τον Αύγουστο

Είναι η βδομάδα του… όπου φύγει, φύγει. Μέχρι και ‘γω το έβαλα στα πόδια -λέμε τώρα- καθότι ο γιατρός συνέστησε μπάνια…

Επίσης επειδή του εξήγησα τι γίνεται με την τηλεόραση την βδομάδα του Δεκαπενταύγουστου -και χρόνια μας πολλά- μου συνέστησε να φύγω και να μη γυρίσω, Νίκο….

Λούηδες έγιναν και όσοι συμμετέχουν στις “Άγριες Μέλισσες”. Έχουν 10 μέρες να ξαπλώσουν το κορμί τους σε παραλία γιατί μετά…

Από το στόρι αλλά και τους ηθοποιούς αυτό το “Αγγελική” δεν φαίνεται διόλου άσχημο. Το αντίθετο θα έλεγα, και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις “Μέλισσες”. Πάντως παρατηρώ μια μετάβαση προς την αγγλική λογοτεχνία εποχής η οποία είναι πλουσιότατη. Αυταρχική μάνα με 4 γιους το συναντάς σε κλασικά έργα εποχής. Αν όχι με 4, με τρεις που αγαπούν την ίδια γυναίκα….

Ωραία που ξαναρχίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Τη συμπαθώ τη Βίκυ. Η αδελφή μου βλέπει την εκπομπή της και κλαίει. Εγώ αυτό το παθαίνω με τις ειδήσεις….

Ο Γιάννης Στάνκογλου έκοψε το μουστάκι του. Ο νέος του ρόλος στο σήριαλ της Κοντοβά δεν το χρειάζεται. Ωραίος ο Γιάννης αλλά μερικές φορές βρίσκω τις δηλώσεις του υπερβολικές. Να αυτά που λέει για τον κορονοϊό. Ακραία…..

Μακάρι να μην υπήρχε. Υπάρχει και ήρθε για να μείνει. Απλά ένα φάρμακο θα βρεθεί, κάποιο εμβόλιο ή λύση θα βρεθεί. Θα ξεπαστρέψει και ό,τι είναι και η ανθρωπότητα θα προχωρήσει….

Με τους Τούρκους τι γίνεται;

Η κοπέλα που πήρε τη θέση της Μενεγάκη πήρε και καλά ονόματα παιδιών που γνωρίζουν αυτά που θέλει η τηλεόραση. Δηλαδή το τίποτα…. Από τα σπουδαία της ζωής…..

Τώρα που είπα Μενεγάκη το βαρέθηκα παιδια το θέμα έλεος. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρεπορτάζ. Χωρίς βλεφαρίδες η Ελένη το ίδιο όμορφη, άλλαξε μαγιό στο πρωινό μπάνιο, τηγάνισε κολοκυθάκια και έριξε το Instagram….. Αμάν.

Τελείωσαν και οι εκπομπές με τα τραγούδια. Φέτος πιο πολύ διασκεδάσαμε με το Σάββατο της ΕΡΤ πάρα το Σάββατο του ΣΚΑΪ. Αυτό θέλει γερό ρετουσάρισμα, μην πω περάστε του ένα ντουκόχρωμα….

Εύβοια ώρα μηδέν. Άνθρωποι κηδεύτηκαν, ζωές χάθηκαν από ένα μπουρίνι, τα ρέματα που ποτέ δεν καθαρίζονται, ιστορίες που αν βάλεις μια κασέτα θα την ξανακούσει σίγουρα. Πώς να τα βάλεις με την ορμή του νερού;

Πάντως σε αυτά τα ρεπορτάζ στις ειδήσεις κυρίως οι ανθρώπινες ιστορίες συγκλονίζουν, οι ρεπόρτερ απεγνωσμένα και αυτοί χρησιμοποιούν φράσεις, λέξεις που τουλάχιστον οι κάτοικοι τις έχουν ξαναζήσει. Άντε τώρα να ηρεμήσεις τον απελπισμένο…..

“Μες την ατυχία μου είμαι τυχερή” λέει η γυναίκα και δείχνει το τελείως κατεστραμμένο σπίτι της. “Ζω”…..

“Δὲν ξεριζώνονται οἱ νύχτες ἀπὸ μέσα μας, ἔγιναν δάσος σκοτεινό καὶ μᾶς πλακώνουν”. Αντίο στον Ντίνο Χριστιανόπουλο….