«Έτσι θα λυτρωθεί η Ασημίνα από τα βάσανα της Μυρσίνης»
Μέχρι Κεραίας

«Έτσι θα λυτρωθεί η Ασημίνα από τα βάσανα της Μυρσίνης»

«Έτσι θα λυτρωθεί η Ασημίνα από τα βάσανα της Μυρσίνης»

Η Ντέπυ Γκολεμά κυκλοφορεί και «οπλοφορεί»: «Σιγά Παπανώτα μου, θα κλάψει το CNN που σε έχασε»

Καλά είναι να γελάς! Μέχρι δακρύων και βάλε. Και ο ΣΚΑΪ είναι το 2019 πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού! Μάλιστα το κανάλι ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό που το επέλεξε. Ρε σεις, τι πίνετε;

Άντε Άλκηστις, έχεις πολύ δουλειά παιδί μου να κάνεις σε αυτό το γραφείο. Μα ποιος τα γράφει αυτά;;;;

Να λοιπόν που ο κόσμος δεν ξεχνά τις σειρές που αγαπά. Φαίνεται ότι το “Καφέ της Χαράς” κερδίζει χώρο μέσα στον τηλεοπτικό χρόνο. Παρότι εμένα δε με συγκινεί καθόλου!

Είναι εντελώς οριστικό ότι οι “Άγριες μέλισσες” θα πάνε και του χρόνου. Υπάρχει υλικό για την εξέλιξη των ιστοριών κάθε ήρωα. Προς το παρόν πέρα από τα γνωστά, θα δούμε και τον βαρύ κύριο με το κλαρίνο, να ‘ναι δίγαμος!!!!

Ρώτησα έναν ηθοποιό της σειράς μα γιατί γίνονται όλα αυτά, έρωτες παράνομοι, κρυφά μωρά, η Δρόσω στο υπόγειο, και μου απάντησε πως έτσι θα λυτρωθεί η Ασημίνα από τα βάσανα της Μυρσίνης αφού θα συγχωρέσει την αδελφή της για το παιδί που έκανε με τον Νικηφόρο…..

Θα σας έχω σε λίγες μέρες ένα ωραίο νέο. Ένα πολύ ωραίο νέο για την ακρίβεια. Αναμείνατε….

Η κα Άντζυ Ντρίβα, με πολυετή εμπειρία ως επικεφαλής σε εταιρίες media τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας, αναλαμβάνει τη διαμόρφωση της στρατηγικής των τηλεοπτικών προγραμμάτων του Alpha. Τόσα χρόνια στον χώρο, πρώτη φορά την ακούω. Θα ήταν αθόρυβος ο ρόλος της φαίνεται…. Καλή επιτυχία….

Μη χάσετε του Άη Γιαννιού στις 11 το βράδυ από την ΕΡΤ την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας». Απέσπασε τόσα βραβεία και άνοιξε το δρόμο στην μεγάλη καριέρα του βραβευμένου υπέροχου Έλληνα σκηνοθέτη….

Και από την ποιότητα στην ποσότητα! Με ποιον θα κάνετε Φώτα σήμερα πονηρούτσικα; Με τον Νίκο Βέρτη που εξιστορεί τη ζωή και την καριέρα του. Στον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί η τηλεόραση γράφει ιστορία, μαθηματικά και τριγωνομετρία…..

Ήταν πολύ γλυκιά γυναίκα σε όλη της τη ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ. Νωρίς έφυγε, 77 χρόνων, και όλοι θα τη θυμούνται χωρίς καμία σκιά. Ήταν μια υπέροχη γυναίκα. Σάντρα, θερμά συλληπτήρια…..

Έτυχε να δω τον Δημήτρη Παπανώτα καλεσμένο στην Τατιάνα προχθές και νόμιζα πως μίλαγε ο Λάρρυ Κινγκ. Τόση μετριοφροσύνη – δυο τρεις παρουσιαστές πρώτης σειράς έχουμε μείνει, εσύ Τατιάνα, εγώ και ‘κανα δυο ακόμα. Σιγά παλικάρι μου θα κλάψει το CNN που σε έχασε…..

Καλός ο άνθρωπος, δε λέω και τι ωραία που χειρίστηκε το φλέγον θέμα του ΣΚΑΪ. Αλλά αυτά τα λένε οι άλλοι για μας. Ο σπουδαίος είναι σεμνός Δημητράκη!!!!!!