«Φοβερές εξελίξεις στις “Μέλισσες”»
Μέχρι Κεραίας

«Φοβερές εξελίξεις στις “Μέλισσες”»

«Φοβερές εξελίξεις στις “Μέλισσες”»

Η Ντέπυ Γκολεμά κάνει προβλέψεις για το νέο Mega και για τις -όχι και τόσο τυχαίες- δηλώσεις της Μενεγάκη

Τώρα που βγήκε στη σύνταξη ο Γιούνκερ δίνει συνεντεύξεις αβέρτα κουβέρτα! Φιλέλληνας υποτίθεται, μας άλλαξε τα φώτα την εποχή των μνημονίων. Έχει πια σημασία η άποψη του;

Όσοι ενδιαφέρεστε πάντως, στον ΣΚΑΪ, με τον Αλέξη Παπαχελά, την Κυριακή.

Φοβερές εξελίξεις στις “Μέλισσες”. Τον γάμο Λενιώς – Κυπραίου παίξτε τον στάνταρ διπλό στο στοίχημα….

Αχ, ρε καημένη Λενιώ! Τον πρώτο τον έθαψες, ο δεύτερος κλαίει και οδύρεται και ο τρίτος σε αφήνει σύξυλη! Τι το θες; Αφού δε σου κάθεται…..

Είδα το διαδικτυακό “Ράδιο Αρβύλα”. Ε, δεν ξετρελαθηκα κιόλας….

Την Ημέρα των ερωτευμένων λέει, 14 Φεβρουαρίου, θα ανοίξει το Mega. Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς….

Αν και γω νομίζω η πραγματική μέρα των ερωτευμένων είναι στις 23 του μήνα. ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στη Τούμπα. Αν μιλάμε για έρωτες…..

«Συνέχεια φοβάμαι, κοιμάμαι τα ξημερώματα γιατί το βράδυ δεν ξέρω τι μπορεί να μου συμβεί, (…) έχω γίνει αγρίμι… Έχω χτίσει ένα τείχος που το θηλυκό μέρος μου κάπως το κρύβω με κάποιον τρόπο, λόγω της κατάστασης που ζω, είμαι υποχρεωμένη. Και δεν επέλεξα εγώ να μένω στον δρόμο, ούτε φαντάζομαι το θέλει κανένας, άλλα δεν έχουμε άλλες επιλογές», λέει η Εύα στη Σοφία Παπαϊωάννου.

Είναι ένα απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή της Σοφίας Παπαϊωάννου, «360 μοίρες» στον Alpha, με τίτλο «Οι άνθρωποι που προσπερνάμε». Μη την χάσετε. Η τηλεόραση στα καλύτερά της…

Είδα ολόκληρο το MasterChef και παραδόξως η μαγειρική ήταν εκεί. Με κανονικούς ανθρώπους. Τι έγινε; Πάει χάλασε και αυτό….

Πάντως η Ελένη Μενεγάκη όταν μιλάει ή δηλώνει κάτι δεν το κάνει ποτέ τυχαία. Και πάντα έχει στο νου της όχι τι θα συμπεράνει ο κόσμος αλλά τι μηνύματα θα στείλει σε κάθε αρμόδιο….

Έχετε ακούσει τη φωνή μιας κοπέλας που διαφημίζει ένα τηλεοπτικό περιοδικό; Σαν τον μανάβη στη λαϊκή είναι. “Έλα πάρε πάρε, ο Κυπραίος σε μοναστήρι. πάρε λέμε. πάρε η Μυρσίνη μετανιώνει, πάρε κυρία, πάρε, τρεις κρίκοι ένα τάλαρο…..”

Στο “Έρωτας μετά” έχουν άλλο νταλκά τώρα! Με τόσα δυνατά τρέιλερ κόβουν το ποτό οι ηθοποιοί και το αρχίζουν οι τηλεθεατές!

Ταραχή με έπιασε με την εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Φτάνει Γρηγόρη μου πια, μόνο στο… ΜasterChef δεν τον έστειλες μετά να μαγειρέψει….

Πάντως όλη αυτή η καλή μυθοπλασία ανοίγει δρόμο για σήριαλ εποχής. Τουλάχιστον για δυο χρόνια τέτοια θα βλέπουμε…..

Ευκαιρία να βάλει το Μega τα κλασικά του. “Το νησί” ας πούμε…. Tι καλύτερη αρχή!

Πρώτος από το Μega, λέω, θα φύγει ο Σταμάτης Μαλέλης. Λέω….