«Γιατί αξίζουν συγχαρητήρια στη Μαρία Μπεκατώρου»
Μέχρι Κεραίας

«Γιατί αξίζουν συγχαρητήρια στη Μαρία Μπεκατώρου»

«Γιατί αξίζουν συγχαρητήρια στη Μαρία Μπεκατώρου»

Η Ντέπυ Γκολεμά δεν διστάζει ποτέ να πει τη γνώμη της ακόμα και αν κάποιοι μπορεί να δυσανασχετούν!

Στον μαγικό αρχαιολογικό χώρο, στη σκιά της Ακρόπολης, η Εθνική Λυρική Σκηνή θα παρουσιάσει ένα ρεσιτάλ με την κορυφαία μεσόφωνο της εποχής μας Ανίτα Ρατσβελισβίλι, σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, με τη συμμετοχή της Ορχήστρας της ΕΛΣ. Αυτή τη συναυλία θα μεταδώσει η ΕΡΤ και όπως της λέμε τα άσχημα ας την επαινέσουμε. Φίλοι της όπερας υπάρχουν παντού…..

Δεν θα δούμε μόνο κανάλια να συσφίγγονται, βλέπουμε και πρόσωπα να αποτελούν νέα δίδυμα. Μάνεσης – Μελέτη! Κουφός συνδυασμός. Και κατά τη γνώμη μου άστοχος….

Δεν έχουμε πει πραγματικά ποτέ πόσο μεγάλη διαδρομή έκανε η Μαρία Μπεκατώρου. Ένα κορίτσι που δούλεψε πάρα πολύ για να ξεπεράσει τον εαυτό της. Ως και καλλυντικά στο όνομά της. Ειλικρινά της αξίζουν συγχαρητήρια για την επιμονή της σχεδόν στο ακατόρθωτο….

Διανύουμε την τελευταία βδομάδα προβολής των “Άγριων Μελισσών”. Και καθώς για όλους σχεδόν ο καλός λόγος περισσεύει, να πούμε κάτι και για το Δούκα! Άριστος….

Με την επαίσχυντη απόφαση της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί κόβονται βέβαια και τα τεράστια έσοδα από τα εισιτήρια των επισκεπτών. Ένα μεγάλο κονδύλι που αγνόησε ο σουλτάνος. Να δούμε πώς θα συντηρεί το… τζαμί του!

Και βέβαια τα ψηφιδωτά και οι εικόνες δεν πρόκειται να κρυφτούν απλά θα πέφτει κάποιο φως και δεν θα φαίνονται την ώρα της προσευχής. Τι μυαλό κουβαλάει…. Βάρβαροι άνθρωποι, απολίτιστοι…

Έγραψε η κυρία Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ την εκδοχή της. Τα γαλόνια στους ώμους της το επιτρέπουν ακόμα και αν περιέχει κάποια υπερβολή. Κίνησε ο Καρανίκας να τη διορθώσει και από δίπλα και άλλοι Καρανίκες της δημοσιογραφίας… Ελάτε κορίτσια ντροπή!!!!

Θριαμβευτικά τελείωσε για όλους το Just the 2 of Us. Ωραίο τέλος, μεγάλη τηλεθέαση για το ΟΡΕΝ, κάπου 25% νίκησε και ο ΠΑΟΚ όλοι πανευτυχείς…. Εκτός εμού….

Αυτή η εκπομπή “Συνδέσεις” που έχει η ΕΡΤ κάθε μεσημέρι και δεν τη βλέπει ψυχή τι νόημα έχει; Την κοιτούσα χθες και όλοι μα όλοι μάς έλεγαν για το δεύτερο κύμα του ιού. Γι’ αυτό δε σας βλέπει άνθρωπος. Τρομοκρατείτε τον κόσμο….