«Γίνονται πράγματα στην ΕΡΤ, στον Alpha και στο Mega»
Μέχρι Κεραίας

«Γίνονται πράγματα στην ΕΡΤ, στον Alpha και στο Mega»

«Γίνονται πράγματα στην ΕΡΤ, στον Alpha και στο Mega»

Γιατί η Ντέπυ Γκολεμά έχει παράπονα από τους συναδέλφους της;

Με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να χορηγήσει επίδομα σίτισης από 1.000 έως 3.000 ευρώ συνολικά για όλους εργαζόμενους που έχουν φυσική παρουσία στο Ραδιομέγαρο κατά το διάστημα των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού και δεν εργάζονται μέσω τηλεργασίας από το σπίτι τους. Καλή χώνεψη…..

Δεύτερη σειρά μυθοπλασίας ετοιμάζει η ΕΡΤ μετά τα “Καλύτερά μας χρόνια”. Έχει τίτλο «Το τυχερό μου» -πάντως όχι το δικό μου ή το δικό σας- παραγωγής Καραγιάννη, των “Άγριων Μελισσών”, που προχωρά σε αρκετές παραγωγές μετά τη επιτυχία της σειράς εποχής του ΑΝΤ1. Η σειρά που προτείνει στην ΕΡΤ ο παραγωγός έχει υψηλά στάνταρ αφού το συνολικό κόστος θα αγγίξει τα 3 εκατομμύρια ευρώ…..

Γεγονός είναι πάντως ότι ο παραγωγός τα ρίχνει τα λεφτά του στις παραγωγές και μετά αρχίζει σιγά σιγά να μαζεύει άγκυρα. Κάτι που κάνει μπαμ και στις “Μέλισσες”. Αλλιώς ξεκινήσαμε, παιδιά…..

Πάντως για το ό,τι οι “Μέλισσες” δεν είχαν την επιτυχία της αρχής δε φταίει ούτε το σενάριο ούτε οι συντελεστές ούτε οι ηθοποιοί, που παίζουν έξοχα. Φταίει ότι δεν άφησαν τους τηλεθεατές να πάρουν ανάσα…. με τις επαναλήψεις!

Κάτι που εκμεταλλεύτηκε το MasterChef και του έδωσε και κατάλαβε…..

Μια νέα σειρά ετοιμάζει και ο Αlpha. Τη γράφει ο άνθρωπος της σειράς «Έρωτας μετά» και είναι στο στάδιο της εύρεσης ηθοποιών. Άκουσα μάλιστα πως θα ήθελαν σαν τρελοί την Κατερίνα Διδασκάλου αλλά οι “Μέλισσες” έχουν βάλει απαγορευτικό!

Παρά πολύ καλός ο νεαρός που τραγούδησε χθες στο Mega με την αρωγή του σπουδαίου Στόκα, που έχει πει τραγουδάρες. Και φυσικά της Νατάσας Θεοδωρίδου. Αλλά την άλλη Παρασκευή δεν πάω πουθενά! Γαλάνη. Και μετά Αρβανιτάκη…..

Ο Αlpha θα βάλει και δεύτερη εκπομπή στο προγράμμά του εκτός του Άκη Πετρετζίκη ,με τον πρώην συνεργάτη της Ελένης, Γιώργο Τσούλη.

Χιουμοριστική εκπομπή ψάχνουν τα κανάλια. Όλα όμως. Παίζουν τα ονόματα της Καίτης Κωνσταντίνου, της Μαρίας Καβογιάννη κ.λπ. Τον Καπουτζίδη πάντως δεν τον βλέπω να γράφει, σας το λέω. Θα πει “ναι”, μετά “βαριέμαι”, μετά “το θέατρο” κ.λπ…..

Τρομερός Τάκης Ζαχαράτος, αστείρευτο ταλέντο….. Εξαιρετικός καλλιτέχνης….

Για Σαββατοκύριακο δεν σας είπα και λίγα. Α, ο Σρόιτερ στις συνεντεύξεις θα αποκτήσει παρέα….. Αυτά! Και να ελπίζω πια πως η ΕΡΤ θα πει το “ναι” και στην ιστορία. Ριμέικ κορίτσια εκεί στο πρόγραμμα. Ριμέικ. Προχθές για τη δολοφονία του Λαμπράκη αυτό χρειαστήκατε. Φτάνουν πια τα μπούτια…

Και τελειώνοντας, θέλω να παρακαλέσω τους νέους συναδέλφους μου να μη ξεσκίζουν τις συνεντεύξεις μου. Κάνουν τέτοιο μοντάζ ώστε να με βγάζουν αυτή που λέει πάντα κακίες. Δεν είναι έτσι. Έχω πει επανειλημμένα δεν είναι καιρός να κρίνεις με σκληρότητα. Δεν το είδα πουθενά και λυπάμαι πολύ. Δεν θα κάνετε εσείς τις εκπομπές σας σε μια καριέρα 40 χρόνων. Τέλος. Ζωντανά και μόνο από ‘δω και πέρα…..