«Η ανοησία όσων προσπαθούν να αποδομήσουν τον Τσιόδρα!»
Μέχρι Κεραίας

«Η ανοησία όσων προσπαθούν να αποδομήσουν τον Τσιόδρα!»

«Η ανοησία όσων προσπαθούν να αποδομήσουν τον Τσιόδρα!»

Η Ντέπυ Γκολεμά γράφει για τον «σπουδαιότερο άνθρωπο της τηλεόρασης» και αποχαιρετά τον Πάνο Χατζηκουτσέλη

Τον ήξερα καλά τον Πανούλη που μας άφησε χθες. Ένας γλυκός άνθρωπος με πολύ χιούμορ. Ένας αξιοπρεπής και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός….

Τον γνώρισα στην ΕΡΤ κάπου στα τέλη του ’70 σε εκείνα τα έργα του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Κάπου εκεί ο Πάνος έχασε τον αδελφό του, τον Γιώργο, ένα νέο παιδί, κολλητός της καλύτερής μου φίλης της Δέσποινας….

Αυτό ήταν και το πρώτο πλήγμα για να γνωρίσω πώς είναι η λύπη να χάνεις νέους ανθρώπους φίλους….

Στα χρόνια που πέρασαν δεν κάναμε παρέα αλλά πάντα όταν βρισκόμαστε είχαμε πράγματα να πούμε. Είχαμε μια αγάπη εκτίμησης, ας το πούμε….

Τα τελευταία χρόνια το Facebook ήταν η επικοινωνία μας. Τον τσάκισε και απώλεια της αδελφής του….

Ο Πάνος έφυγε για ψηλά. Θα βρει κοινούς αγαπημένους μας ανθρώπους. Ας αναπαύσει ο Θεός την όμορφη ψυχή του…..

“Είσαι συ ο άνθρωπός μας”…. Aυτό θα λέγαμε αν τον βλέπαμε από κοντά τον υπέροχο κ. Τσιόδρα. Τον άνθρωπο, τον επιστήμονα που καθόλου επικοινωνιακά αλλά τόσο πειστικά μας ενημερώνει καθημερινά ….

Αυτές οι σκληρές δοκιμασίες καμία φορά σε φέρνουν αντιμέτωπο με ευχάριστες εκπλήξεις. Αυτό είναι ο κύριος Τσιόδρας. Είναι ήρεμος, δεν πανικοβάλει, μας ζητάει τα αυτονόητα. Να μένουμε σπίτι.

Σκεφτείτε τον 54χρονο κ. Τσιόδρα! Τόσες σπουδές και επτά παιδιά στα πόδια του. Απίστευτο! Αυτός λοιπόν ο τόσο ήρεμος άνθρωπος είναι τώρα ο άνθρωπός μας. Ίσως ο σπουδαιότερος άνθρωπος της τηλεόρασης αυτή την τρελή εποχή…..

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει καλεσμένη την υπέροχη Ζωζώ Σαπουτζακη την Δευτέρα. Την Ζωζώ που αγαπάμε γιατί το έξω δε συμβαδίζει με το μέσα. Γιατί η Ζωζώ είναι φάρμακο για πολλούς. Προσωπικά την αγαπώ…..

Την περισσότερη ενημέρωση την έχει ασφαλώς το Mega για την κατάσταση με τον κορονοϊό. Τα άλλα κανάλια κυρίως στις ειδήσεις.

Έχουν αρχίσει κάποιοι ανόητοι να νομίζουν ότι μπορούν να αποδομήσουν τη δουλειά του κ. Τσιόδρα. Είναι αυτό που λέμε ότι εκτός από τον κορονοϊό υπάρχει και η χυδαιότητα….

Μια και δεν υπάρχουν τηλεοπτικές ειδήσεις λέω από βδομάδα να ανοίξω τις σημειώσεις μου και να θυμηθώ κάποιες ωραίες τηλεοπτικές ιστορίες. Σαν να γράφουμε ένα βιβλίο και να το διαβάζουμε σελίδα- σελίδα….

Μένουμε σπίτι. Και ξυρίζουμε και κανένα πόδι γιατί ποτέ δεν ξέρεις….

Όσο για αυτούς που έφυγαν διακοπές με πλοία και αμάξια, έχουν και άλλους τρόπους αυτοκτονίας, δεν είναι ανάγκη να μας πεθάνουν και εμάς…

Γιατί όσοι μένουμε σπίτι πάει να πει συμμορφωνόμαστε, τώρα κάνουμε ταξίδια με τον νου….και είναι τα καλύτερα….

Ο νους μας στους δικούς μας και στους δίπλα. Στην Ιταλία στο Μπέργκαμο εκεί που όπως είπε η νοσοκόμα «δεν τους μετράμε πια τους νεκρούς μας».