«Οι εκπομπές που δεν τα πάνε καλά φέτος βάλθηκαν να αλληλοβοηθηθούν»
Μέχρι Κεραίας

«Οι εκπομπές που δεν τα πάνε καλά φέτος βάλθηκαν να αλληλοβοηθηθούν»

«Οι εκπομπές που δεν τα πάνε καλά φέτος βάλθηκαν να αλληλοβοηθηθούν»

Η Ντέπυ Γκολεμά αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι....

Άκουσον άκουσον! Το Netflix -το εμπορικό του τμήμα- έχει βγάλει κάλτσες που έχουν κάποια δόνηση ας το πούμε για τους υπναράδες τηλεθεατές του….

Ακούστε πώς λειτουργεί. Μετά από 15 ώρες που βλέπεις μια σειρά σε παίρνει ο ύπνος. Αμέσως το υλικό που έχουν οι κάλτσες καταγράφουν το λεπτό που αποκοιμήθηκες και όταν ξυπνήσεις στην οθόνη αναγράφεται η ώρα που πρέπει να γυρίσεις πίσω τη σειρά. Απίθανα πράγματα…. Ίσως να το ξέρατε. Εγώ χθες το άκουσα. Δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Τη Φαίη Σκορδά θα έχει καλεσμένη ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».  Αν η Χαρούλα έκανε 10%, η Φαίη πόσα θα κάνει;. Φαίνεται ότι οι εκπομπές που δεν τα πάνε καλά φέτος βάλθηκαν να αλληλοβοηθηθούν.

Για τον «Ήλιο» τα είπαμε. Πολύ κακές ερμηνείες σε ένα σενάριο που δεν βοηθά. Στα συν της σειράς η μουσική και το τραγούδι και το ότι γυρίστηκε στην Καβάλα. Άλλο δεν βρίσκω όσο καλή διάθεση και να έχω….

To Bachelor δεν είναι σήριαλ για να έχει περιλήψεις. Ωστόσο,,, έχει. Ό,τι μπορούν κάνουν για να το βοηθήσουν το καημένο το τραγικό αυτό πρόγραμμα.

Φαίνεται ότι το γιεν είναι ισχυρό νόμισμα. Δεν έχω επενδύσει, δεν το ξέρω. Όμως επενδύει το Mega σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι από τον Οκτώβρη με την Σμαράγδα Καρύδη. Στο παιχνίδι πρώτα δίνεται η απάντηση και μετά με πρωτότυπο τίτλο η ερώτηση. Τι; Στα γιαπωνέζικα;

Όπου και να το βάλεις το «Παρά πέντε» τόσα χρόνια μετά, πρωί να το βρεις, βράδυ, μεσημέρι, μετά από τόσες επαναλήψεις το λιγότερο ένα 10% θα το κάνει. Ποσοστό που πασχίζουν να πιάσουν καινούργια σήριαλ που προβάλλονται για πρώτη φορά. Ή μήπως όχι;

Όσο η ανησυχία για τον Covid αυξάνεται τόσο δυναμώνουν οι ενημερωτικές εκπομπές. Το μόνο που δεν βοηθήθηκε ακόμα είναι το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Πολύ νωρίς για ειδήσεις με το κύρος του Χατζηνικολάου….

Πού τους βρίσκουν αυτούς τους τίτλους; Takis Xatzis direct! Δηλαδή; Να πάρουμε τους δρόμους μη μας βρει κανένα δεξί κροσέ; Και direct πού; Όπως λέμε Αθήνα – Πάτρα και τούμπαλιν;

Υποβολή προτάσεων για το εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821 ζητά η ΕΡΤ από παραγωγούς. Και πολύ καλά κάνει….

Στο μεταξύ χάσαμε και την Μπελούτσι και είμαι πολύ χάλια είμαι. Όχι τίποτα άλλο αλλά ράφτηκα, πάει να πει ξοδεύτηκα και πήρα και μια πατερίτσα πολύ in. Κρίμα πολύ κρίμα….

Χωρίς πολλά πολλά και στην ουσία χωρίς να έχει τίποτα παρ εξ του GNTM, το Star οδηγεί την κούρσα στην τηλεθέαση και είναι το γκανιάν άλογο που μπορείς να ποντάρεις άνετα….

ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ με προγράμματα, το πρώτο τις αδιαφιλονίκητες «Άγριες Μέλισσες» και το δεύτερο τον Μουτσινά και το ριάλιτι, καπαρώνουν δεύτερη, τρίτη θέση, ο Alpha δεν βλέπω τι μπορεί να κάνει εκτός από λάθος επιλογές και αναμένουμε δυναμικά να εμφανιστούν με τα προγράμματά τους ΟΡΕΝ και Mega….

Την ποιοτική διαφορά στα σήριαλ θα κάνει λένε η ΕΡΤ αλλά πρέπει να περιμένουμε. Τι ρε παιδιά;

Επίσης να πω ότι η κ. Στικούδη είναι μακράν η ωραιότερη γυναικεία παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Ταύτα και μένω…

Bonne nuit Juliette Greco. Σε ευχαριστούμε για όσα ονειρεύτηκα με μαζί σου στην αριστερή όχθη του Παρισιού και στα μπαράκια του Μαρέ. Η Γαλλία πιο φτωχή αλλά οι αθάνατοι ναι δε πεθαίνουν ποτέ…