«Η Φουρέιρα έκανε σε μια στιγμή ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει χρόνια ο ΕΟΤ»
Μέχρι Κεραίας

«Η Φουρέιρα έκανε σε μια στιγμή ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει χρόνια ο ΕΟΤ»

«Η Φουρέιρα έκανε σε μια στιγμή ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει χρόνια ο ΕΟΤ»

Μιας και ξενυχτήσαμε ας πούμε και τη γνώμη μας!

Η Ελλάδα, ακόμη και με καλό τραγούδι, είναι απομονωμένη, γιούχα χωρίς έλεος για τη φιλία με την Κύπρο ενώ σε αντίστοιχες “φιλίες” κρατών (βλ. Σουηδία – Νορβηγία) δεν ακούσαμε, τσιμουδιά…. Κότες!

Η Γερμανία και η Αγγλία είναι οι πλέον μισητές χώρες στην Ευρώπη. Αυτό ακόμα και στο “πανηγύρι” φάνηκε. Χάλια βέβαια και οι συμμετοχές τους αλλά οι λαοί δεν ξεχνούν τα χάλια σας.

Όλες σχεδόν οι γειτονικές επιτροπές ψήφισαν τη North -χωρίς να δώσουν ούτε μια ψήφο στη χώρα μας- αλλά και εμείς αντίστοιχα της γυρίσαμε την πλάτη και πολύ καλά πράξαμε!

Ο Καπουτζίδης με τη Μαρία ήταν μια χαρά -και χιούμορ και κράξιμο-, η Φουρέιρα έκανε σε μια στιγμή ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει χρόνια ο ΕΟΤ (Love your myth in Greece με καταπληκτική εμφάνιση).

Η Madonna έπρεπε ή τα σκαλιά να κατέβει χωρίς να γκρεμοτσακιστεί στο μοναστήρι ή να τραγουδήσει σωστά.

Η πιο αξιοσημείωτη στιγμή του τηλεοπτικού πανηγυριού της Eurovision; Ήταν ασφαλώς το πανό που έβγαλαν οι εναλλακτικοί Ισλανδοί για την Παλαιστίνη και καλό θα ήταν να μαθαίναμε τι απέγιναν αυτά τα παιδιά!

Κατά τα αλλά είναι ένα τηλεοπτικό (και μόνο) γεγονός που φέτος άξιζε τα λεφτά του, καθώς η παραγωγή όντως ήταν πολύ προσεγμένη. Τόσο χρήμα έχουν οι άνθρωποι…. Και με ωραίες ιδέες. Η διαφήμιση της χώρας τους απίστευτη. Αχ, κυρία Κουντουρά μου….

Αν λοιπόν θεωρείτε ότι η Eurovision σας ζάλισε, έχετε μια καλή ευκαιρία το άλλο ΣΚ να κάνετε την επανάστασή σας, να σηκωθείτε από τον καναπέ και να πάτε να ψηφίσετε για την πραγματική Ευρώπη, που καθορίζει ουσιαστικά τις ζωές μας. Είναι η Κυριακή που ψηφίζουμε για μια καλύτερη Ευρώπη, όχι φυσικά αυτή της Γιουροβίζιον!