«Η μεγάλη κόντρα του Σταμάτη Μαλέλη και του Πέτρου Μπούτου»
Μέχρι Κεραίας

«Η μεγάλη κόντρα του Σταμάτη Μαλέλη και του Πέτρου Μπούτου»

«Η μεγάλη κόντρα του Σταμάτη Μαλέλη και του Πέτρου Μπούτου»

Η Ντέπυ Γκολεμά αποκαλύπτει το έντονο παρασκήνιο στο νέο Mega!

Φαίνεται τελικά ότι θα ξεκινήσει το νέο Mega στην ημερομηνία που έδωσε αν κρίνω από την πιλάλα των τελευταίων ημερών….

Αυτό που θα συνεχιστεί ωστόσο είναι η μεγάλη κόντρα του Σταμάτη Μαλέλη και του Πέτρου Μπούτου με άγνωστο νικητή προς το παρόν…

Τα στρατόπεδα είναι δυο, δυνατά και τα δυο με υποστηριχτές και του Μαλέλη και του Μπούτου…

Τι έχει συμβεί; Κυρίως ο Μαλέλης, άνθρωπος της ενημέρωσης- τώρα ποιας σχολής ενημέρωσης συζητείται- δε θέλει τον Μπούτο στα πόδια του, που, ενώ ασχολείται με τη ψυχαγωγία, ο τίτλος του του επιτρέπει να πατάει και στην ενημέρωση….

Τυπικά δεν έχει άδικο. Γενικός διευθυντής είναι, μπορεί να έχει λόγο. Τράβα πες τα στον Μαλέλη αυτά…. Προς το παρόν λένε πως νικάει κιόλας στα σημεία αλλά σύντομος ο χρόνος να πούμε ποιος θα επικρατήσει…

Πάντως ό,τι ράβει ο ένας ξηλώνει ο άλλος και αυτό μόνο καλό δεν είναι….

Τα νέα των “Ράδιο Αρβύλα” τα διαβάσατε, στα δικαστήρια η λύση. Μάλιστα. Πάντως σε τέτοιους καιρούς τόσοι τσαμπουκάδες… Μωρέ μπράβο!!!!

Θα είδατε την πρωτοπορία της ΕΡΤ με το καδρόνι που πήρε ο πρωινός τύπος να μας κάνει Γεωγραφία; Παιδιά στο κεφάλι να μας το φέρετε, που σας βλέπουμε….

Να πούμε και κάτι κυρίως στους αθλητικούς συναδέλφους. Το ξενοδοχείο λέγεται Μ. Βρετάνια, που συναντήθηκαν οι πρόεδροι των ομάδων. Μεγάλη Βρετανία λέγεται η χώρα του Μπέκαμ και της Μάντσεστερ…. να χαρείτε!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συζητά με το κανάλι του κ. Μαρινάκη. Το τι, το πώς, το πότε, άγνωστο….

Μα για μια εκπομπή μαγειρικής μόνο 400 ευρώ το μήνα; Τόσο κάνει η κατσαρόλα…..

Βαρέα και ανθυγιεινά στον Στάνκογλου! Τόσα γυρίσματα γυμνός με ξύλο κ.λπ που θα δούμε στη συνέχεια, μαρτύρησε το παλικάρι….

Να ‘τα πάλι τα μαντάτα! Εκεί που βλέπαμε το “Κόκκινο ποτάμι” πάει και ξεκινά την ίδια ώρα το σόου της Μπεκατώρου. Και μετά σου λέει για το καλό των τηλεθεατών. Έλεος….

Εγώ πάντως το “Κόκκινο ποτάμι” δεν το χάνω….

Επτά ηθοποιοί- οι δυο από τις “Άγριες μέλισσες”-από την Παρασκευή στο Δημοτικό του Πειραιά θα παίζουν μονολόγους για αγνοούμενους. Είναι το ζεύγος Σεβαστού ή αλλιώς στην πραγματική ζωή ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου. Να πάτε…..

Όλο λέω να αποκαλύψω την ωραία είδηση και όλο το παίρνω πίσω. Όσο κρατάει θα το κρατήσω….λίγο όμως, μη σας νοιάζει!

Η Έλλη Στάη όπως τα είπαμε και από δω στο σάιτ έγινε γιαγιά! Είμαι σίγουρη θα ‘χει τρελή χαρά… Να σας ζήσει ο Δημήτρης Κατσίμης ο νεότερος….

Να ξέρετε, μια χώρα φτωχαίνει σαν χάνει ποιητές. Η Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ ήταν μέγιστη, αντάξια μεγάλων ξένων ποιητών….

Και εδώ πρέπει να πούμε τον καλό λόγο στην ΕΡΤ και στα άμεσα αντανακλαστικά της για τα αφιερώματα. Μόνο η ΕΡΤ. Δυστυχώς τα ιδιωτικά ούτε δράμι ποιοτικού προγράμματος δεν έχουν….