«Η υστερία στο μεγαλείο της!»
Μέχρι Κεραίας

«Η υστερία στο μεγαλείο της!»

«Η υστερία στο μεγαλείο της!»

Η Ντέπυ Γκολεμά συνεχίζει την τηλεοπτική της ανταπόκριση από το κρεβάτι του πόνου!

Οι ήρωες των “Άγριων Μελισσών” έγιναν τούρτα! Ωραιότατη μάλιστα. Ζαχαροπλάστης κάπου στην επαρχία έφτιαξε μια τεράστια τούρτα με γαρνιτούρα όλους τους ήρωες των άγριων μελισσών. Εσείς ποιον θα τρώγατε πρώτο πρώτο;

Εγώ έναν Στάνκογλου θα τον πετσόκοβα με αυτόν τον ρόλο του προδότη, φονιά κ.λπ. Και μια Πηνελόπη δεν τ’ αρνιέμαι. Ξύπνα παιδάκι μου, όλη η Ελλάδα ξέρει ότι είναι πρώτος ξάδελφος. Ξύπνα!

Έβλεπα χθες βράδυ αυτό το “Μην ψαρώνεις” και πραγματικά αναρωτιέμαι πώς γράφονται αυτά τα σενάρια. Έχει κάτι αυτό το σήίριαλ που μου διαφεύγει και δεν αντιλαμβάνομαι το χιούμορ του; Μπορεί….

Καθημερινό σίριαλ και για το Mega. Ήταν να μη πάρουν φορά ο Ρήγας και ο Αποστόλου και να μη θυμηθούν τη φιλία που τους ενώνει. Άντε, παίδες, μας λείψατε πολύ…..

Σπίτι καθηλωμένη με το ποδάρια ψηλά πήρα και ‘γω ένα βραβείο. Γιατί ο σωστός άνθρωπος θα το πάθει το ατύχημα την κατάλληλη ώρα. Όχι άντε άντε! Θα τσακιστεί λίγο πριν βραβευτεί….

Ήταν λοιπόν το βραβείο με το όνομα “Νάκυ Αγάθου”, μια σπουδαία κυρία της ελληνικής τηλεόρασης. Άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ και καλλιέργεια. Η Νάκυ ήταν εμφωνήτρια στην ΕΡΤ. Η θρυλική τριάδα. Νάκυ Αγάθου, Ρίτα Ασημακοπούλου και η αείμνηστη Κέλλυ Σακάκου.

Η πλάκα είναι πως η Νάκυ ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησα στην ΕΡΤ. Πολύ νεαρή, κάπου το ’77 νομίζω, ανέβηκα ένα απόγευμα στην ΕΡΤ να γνωρίσω τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων. Χάθηκα όμως στους δαιδαλώδεις διαδρόμους και όλο και πεταγόταν ένα κεφάλι της Νάκυ γεμάτο αγωνία “Να σας βοηθήσω; Τι ψάχνετε τόσες ώρες;”.

Γίναμε πολύ καλές φίλες και οι τρεις στο διάστημα τόσων χρόνων. Γελάσαμε πάρα πολύ με πρώτο πειραχτήρι την Κέλλυ που είχε απίστευτο χιούμορ. Τι ωραία χρόνια, πραγματικά. Αυτό το βραβείο πήρα λοιπόν για τα 40 χρόνια δουλειάς και ευχαριστώ όλους! Στο επόμενο παρούσα!

Έβλεπα λοιπόν πως άρχισαν οι συμμετοχές για το The Voice. Τι να απέγιναν οι παλιοί; Βρήκε κανείς άραγε δουλειά και ποιος να ξέρει…. Πάντως και πάλι οι συμμετοχές θα ναι αθρόες και πάλι τα όνειρα θα φουντώσουν των παιδιών και πάλι θα τα οικονομήσει η επιτροπή, το κανάλι, μια χαρά όλα…..

Η υστερία στο μεγαλείο της! Στην Αμερική αποδομείται ό,τι γύρισε η τέχνη αιώνες πριν ως ρατσιστικό. Τώρα επανέφεραν το “Όσα παίρνει ο άνεμος” αφού το πέρασαν γενιές δεκατέσσερις αυτό το αριστούργημα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Νομίζω οι Αμερικανοί καθοδηγούμενοι από έναν παράφρονα κάνουν απίστευτα πράγματα σε βάρος της λιγοστής ιστορίας που έχουν…

Τέλος μήνα και όλοι πρώτοι! Δελτία τύπου με πρωτιές για όλα τα κανάλια. Τώρα διάβασα ήρθε πρώτη τον Ιούνιο η Αγγελική Νικολούλη. Σε τι; Έτρεχε μαραθώνιο το “Φως στο τούνελ”;

Παλιά συνήθεια αυτή! Στα δε δελτία παντού πρωτιές. Να ήξεραν πόσο γελάμε με αυτά. Όλοι…

Διαβάζω και μαθαίνω πως η νέα σεζόν θα έρθει νωρίτερα. Τέλη Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα κανάλια να καλύψουν τον κενό χρόνο. Να δούμε και πώς θα πάμε με τον ιό….

Δεν την είδα φυσικά τη λεωφόρο του Μεγάλου Περιπάτου, αλλά αυτή η συνάντηση ιστορικών μνημείων και κτηρίων με το ταρτάν του γηπέδου μου έκανε πανάσχημη εντύπωση….