Η επιστροφή του Καμπουράκη, της Πάνια και τα ραντεβού της Λάσπα
Μέχρι Κεραίας

Η επιστροφή του Καμπουράκη, της Πάνια και τα ραντεβού της Λάσπα

Η επιστροφή του Καμπουράκη, της Πάνια και τα ραντεβού της Λάσπα

Άλλη μια κόντρα δεκάδων ετών έκλεισε με ένα φιλί και μια φωτογραφία. Ο Λάκης Λαζόπουλος κάλεσε στην πρεμιέρα του “Χτυποκάρδια στο θρανίο” τη Μιμή Ντενίση! Πόσα και πόσα δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους. Μετά τον Φασουλή, ο Λάκης κλείνει διαμάχες – και πολύ καλά κάνει. Άντε και “στα… δικά μας”!

24 Νοεμβρίου ξεκινά η Ανίτα Πάνια την εκπομπή της στο κανάλι του κ. Βρυώνη. Το κανάλι φέρει το σήμα “Ε”, αλλά σύντομα θα έχει προβλήματα από την αμερικανική εταιρεία που έχει κατοχυρωμένο διεθνώς τον τίτλο. Δεν αστειεύονται σε αυτά οι Αμερικανοί (λες και αστειεύονται σε άλλα δηλαδή).

Από τη νέα χρονιά φαίνεται πως τα Σαββατοκύριακα την ενημέρωση θα αναλάβουν στον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Καμπουράκης με το Νίκο Ρογκάκο. Ίσως έχουν μαζί τους και ένα γυναικείο πρόσωπο.

Η Κατερίνα Λάσπα πηγαινοέρχεται σε συναντήσεις με το STAR. Μόνο για καφέ,  αποκλείεται.

522 διαφορετικά χρώματα κραγιόν έχει στη συλλογική της η Ελένη Μενεγάκη που δήλωσε ότι αυτά που φοράει θέλει να είναι μοναδικά και να μην τα έχει καμιά άλλη. Ρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος τη σημερινή ημέρα.

Το CNN μηνύει τον πρόεδρο της Αμερικής. Διότι άμα έχεις κότσια δε πα να ‘ναι και ο Πλανητάρχης! Μετά την διαμάχη του με τον δημοσιογράφο του καναλιού Τζιμ Ακόστα, τώρα δεν δέχτηκε να απαντήσει και σε μια γυναίκα δημοσιογράφο, λέγοντας της ότι δουλεύει σε ένα βρόμικο κανάλι. “Κλείστο Τραμπ”, ρώτα σε μας πως γίνεται.

Και όμως λέγεται και ξαναλέγεται ότι η εκπομπή της Τατιάνας θα πάει 15.00 το μεσημέρι . Κάντε ότι δεν ακούτε….