«Κανείς δεν μιλάει για το σκάνδαλο στην ΕΡΤ»
Μέχρι Κεραίας

«Κανείς δεν μιλάει για το σκάνδαλο στην ΕΡΤ»

«Κανείς δεν μιλάει για το σκάνδαλο στην ΕΡΤ»

Η Ντέπυ Γκολεμά στα άδυτα της κρατικής τηλεόρασης

Βέβαια θα πρέπει να ξέρετε πως για να δείτε το νέο Mega, όποτε σκάσει μύτη, θα πρέπει να ξαναφτιάξετε τα κανάλια σας. Δε θα βγει πάνω στο ΟΝΕ φερειπείν, θεία Ευλαμπία, που με ρωτάς….

Και με ρωτάει η θεία όχι μόνο γιατί δεν έχει ιδέα αλλά γιατί άκουσε ότι το πρωί ανάμεσα στα ενημερωτικά που έτσι και αλλιώς δεν τα βλέπει – τιμά πάντα τον Γιώργο Αυτιά- θα μπει το «Ρετιρέ». “Το ρετιρέ”; Τι λες θεία;

Είπαμε παιδιά να βάλετε παλιές σειρές αλλά “Το ρετιρέ”; “Ναι “Το ρετιρέ” και αν σ’ αρέσει”, μου είπε και μου κλείσε το τηλέφωνο στα μούτρα…..

Φυσικά και είδα τα Oscars. Λάτρης ως που δεν παίρνει. Παρότι με απογοητεύουν κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο….

Δε μ’ αρέσει δηλαδή που δεν υπάρχει κεντρικός παρουσιαστής. Βγήκε λίγο ο Corden και γέλασε το χειλάκι μας….

Η Μέριλ Στριπ άφαντη. Και τα Oscars χωρίς Στριπ είναι φασολάδα χωρίς καρότα ….

Ο Χοακίν και φυσικά “Tα παράσιτα” έκλεψαν τις εντυπώσεις. Και ο Μπραντ Πιτ. Τι κούκλος Παναγία μου! Και ο Λεονάρντο, ο Λίο για τους φίλους, αλλά κάτι έλειπε….Δεν ξέρω αλλά μου άφησε με μια πικρή γεύση σα να έφαγα τουρσί που δε μου αρέσει….

Σας έχω υποσχεθεί ένα πολύ ωραίο θέμα και όλο το καθυστερώ. Πιστεύω όμως ότι την άλλη βδομάδα θα το σκάσω τόσο ωραίο νέο που είναι….

Γενικά τηλεοπτικά δεν γίνεται κάτι εκτός από τα εντατικά για το Big Brother και το Just the 2 of us. Όλη η προσοχή είναι στραμμένη στο νέο Mega αλλά ό,τι πάει καλά στην τηλεόραση αυτή την εποχή με τίποτα δεν θα χτυπηθεί… Θα το δείτε.

Κανείς δεν αφήνει στη μέση τις “Mέλισσες” για επαναλήψεις, το MasterChef και ό,τι άλλο βλέπει…..

Η ώρα της ΕΡΤ πλησιάζει να ‘χει ρυθμό λόγω αθλητικών μεγάλων γεγονότων και φυσικά την Γιουροβίζιον. Αυτά τη σώζουν…,

Άκουσα επίσης πως τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ τον πάνε εισαγγελία επειδή άνοιξε η ΟΡΕΝ ΕΡΤ όταν ο Σαμαράς έκανε τη χαζομάρα να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση.

Και κανείς δεν μιλάει για το σκάνδαλο να αποζημιωθούν οι υπάλληλοι -σωστά- αλλά να επαναπροσληφθούν όταν άνοιξε κρατώντας τις αποζημιώσεις…. στην Ελλάδα είμαστε!

Λάθος άνθρωπο κατηγορούμε. Διότι αυτός που είδαμε χθες βράδυ είναι ένας άγνωστος και όχι ο Καμμένος….

Επίσης για να σας κάνω τα νεύρα κρόσσια, ο κ. Τόμσεν που μας έψησε -θα θυμάστε φαντάζομαι- βγήκε στη σύνταξη με 18.000 δολάρια μηνιαίως. Εντάξει;;;;

Άραξε το παλικάρι! Ήρθε εδώ ρούφηξε, στην ουσία ευθύνεται και για το λουκέτο στην ΕΡΤ, έκοψε τις συντάξεις, έκανε και τι δεν έκανε και τώρα άραξε με 18.000 ευρώ. Μετά σου λέει κατηγορούμε παραβατικές συμπεριφορές… Aλίμονο καλέ, με 900 ευρώ στην καλύτερη σύνταξη το μήνα….