«Κάτι φθονερό συμβαίνει εδώ…»
Μέχρι Κεραίας

«Κάτι φθονερό συμβαίνει εδώ…»

«Κάτι φθονερό συμβαίνει εδώ…»

Η Ντέπυ Γκολεμά απέναντι στους «διάσημους» του Facebook και τον... κρόκο Κοζάνης!

“Οι διάσημοι του Facebook είναι σαν τους πάμπλουτους στη Μονόπολη”, μου είπε μια σοφή συνάδελφος με αφορμή όσους τρέχουν να κάνουν ένα σχόλιο για τα πάντα. Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε….

Είναι όλοι αυτοί οι πολύ γνωστοί συνήθως δημοσιογράφοι, αλλά και άλλων ειδικοτήτων παραφυάδες που ζουν και αναπνέουν για τα like, τα χιλιάδες like που τους γίνονται κυρίως όταν κατηγορούν διάφορες ενέργειες πιο επωνύμων από αυτούς…..

Τελευταίος συνωστισμός σε σχόλια και ποιος θα πυροβολήσει κατευθείαν στη καρδιά, είναι η ενέργεια του Διονύση Σαββόπουλου να δώσει το τραγούδι του στην Πολιτική Προστασία. Κάτι αλήθεια συμβαίνει εδώ, κάτι φθονερό….

Όλα τα θυμήθηκαν οι γραφιάδες της συμφοράς. Τι ότι κατάκλεψε τον Λούτσιο Ντάλλα, τι ότι πουλήθηκε στη δεξιά ο αντάρτης της νιότης μας, ότι, ότι, ότι…..

Βέβαια όλοι αυτοί που ομιλούν είναι σε όλα τους εντάξει. Από την ασφάλεια των πολυτελών σπιτιών στα βόρεια προάστια μας κουνάνε τα δάχτυλο ανά πάσα στιγμή. Ξυδάκι….

Να που η τηλεόραση ανοίγει σιγά σιγά να δει πως θα πάει το πράγμα. Ξεκίνησαν ο Λιάγκας, ο Μουτσινάς, σιγά σιγά θα σπάσει η καραντίνα. Ήδη άρχισαν και σχετικά σήριαλ του τύπου «Ο γιατρός» τουρκικής παραγωγής και περιμένουμε «Τις νοσοκόμες» και τους «Λοιμωξιολόγους». Ένα Grey’s anatomy δηλαδή….

Μάθαμε χθες ότι ο κρόκος Κοζάνης είναι ευεργετικός για τον κορονοϊό. Δηλαδή γίνονται έρευνες για το αν θα είναι. Όμως ο τρόπος που παρουσιάστηκε το ρεπορτάζ -ακόμα και στην Κοζάνη τρέξαμε- ήταν σαν να σώθηκε το σύμπαν. Δεν θα μείνει μπουκαλάκι στα ράφια αύριο….

Ξαφνικά είδαμε ένα ρεπορτάζ πλην κορονοϊού. Βέβαια καλύτερα να μη το βλέπαμε, μιλώ για τη φωτιά σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας ηλικιωμένος, λένε από το χέρι του γιου του. Τραγωδία….

Να μην ξεχάσουμε ένα μπράβο στην ΕΡΤ και τη συμφωνική ορχήστρα της για τη συναυλία έξω από τον Ευαγγελισμό….