O συνωστισμός στη late night και ένας ποδοσφαιριστής στο Survivor
Μέχρι Κεραίας

O συνωστισμός στη late night και ένας ποδοσφαιριστής στο Survivor

O συνωστισμός στη late night και ένας ποδοσφαιριστής στο Survivor

Η στήλη θέλει να στείλει θερμά συλλυπητήρια στον Βασίλη Μπουζιώτη που έχασε ξαφνικά την αδελφή του και να του ευχηθεί καλό κουράγιο, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.

Τα βράδια της Τρίτης σε λίγο καιρό θα γεμίσουν από τις παρουσίες της Ελεονώρας Μελέτη, του Θέμη Γεωργαντά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου που επιστρέφει. Την ίδια ώρα και οι τρεις. Και μετά σου λέει γιατί δεν κάνουμε μεγάλη τηλεθέαση; Έλα μου ντε! Γιατί;

«Δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και πήγα σε μια φίλη μου πλαστικό» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά. Αχ, Φαίη μου καλά έκανες. Γιατί εμείς όταν δεν είμαστε καλά ψυχολογικά κοιτάμε απλά το ταβάνι.

Ποια είναι ρε παιδιά η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα που θα γίνει και ευρωβουλευτής με το βασιλικό κόμμα του τέως; Αν και η ερώτηση βασικά θα έπρεπε να είναι «πας κυρά μου σε βασιλικό κόμμα;».

Συγνώμη, μετά πολλών μετανοιών ζήτησε η Κατερίνα Ακριβοπούλου που είπε μια κουβέντα παραπάνω στους μητροπολίτες από την ΕΡΤ. Τόνισε ότι όταν τα έλεγε είχε πυρετό. Πάνω από 38,8 σίγουρα.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, θα πάει λέγεται στο Survivor. Το κανονικό, αυτό του ΣΚΑΙ. Με έπιασε μια συγκίνηση, απα, πα πα, πα…

Λοιπόν χωρίς πλάκα, φέτος είναι η χρονιά του Νίκου Μουτσινά. Είναι το καλύτερο καθημερινό πρόγραμμα του OPEN και ο κόσμος τον ανταμείβει. Και εμείς μαζί. Εύγε Νίκο.

«Θέλω να γίνω μητέρα και να αποκτήσω ένα παιδί», είπε μια συμπαθής καλεσμένη σε μια κυριακάτικη εκπομπή. Λογικό, άνθρωπος είστε, παιδάκι θα κάνετε. Με το καλό…