“Λόγω Τιμής”: «Η τηλεόραση μπορεί να καυχηθεί πως απέκτησε ξανά μυθοπλασία»
Μέχρι Κεραίας

“Λόγω Τιμής”: «Η τηλεόραση μπορεί να καυχηθεί πως απέκτησε ξανά μυθοπλασία»

“Λόγω Τιμής”: «Η τηλεόραση μπορεί να καυχηθεί πως απέκτησε ξανά μυθοπλασία»

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν χθες όλοι οι συντελεστές του “Λόγω Τιμής”. Από την Μιρέλλα Παπαοικονόμου, τον Λάμπη Ζαρουτιάδη, τους ηθοποιούς ως τον τελευταίο εργάτη της παραγωγής.

Το ζεστό χειροκρότημα και τα “μπράβο” όσων είδαμε το πρώτο επεισόδιο που θα παιχτεί στον ΣΚΑΪ στις 11 το βράδυ τους αποζημίωσαν. Το όραμα, οι κόποι, οι δυσκολίες “έσβησαν” από τα μάτια τους όταν στην οθόνη προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς….

Στην κατάμεστη αίθουσα η συγκίνηση ήταν διάχυτη. Όσων έζησαν το μακρύ ταξίδι και όσων έβλεπαν τον δεύτερο κύκλο 20 χρόνια μετά….

Ο Μάνος βγαίνει από τη φυλακή και όλη η παρέα συναντιέται ξανά για να του κάνουν έκπληξη. Είναι όλοι εκεί. Πιο μεγάλοι, παντρεμένοι, επιτυχημένοι η όχι είναι παρόντες και παρούσες στο γυρισμό του μεγάλου ασώτου της παρέας. Στα βλέμματά τους δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η αλήθεια των νεανικών τους όρκων για παντοτινή φιλία, ασβέστη φλόγα και μεγάλη αλήθεια… Αυτή την αλήθεια που έχουμε μέσα μας όλοι για τους φίλους τους αληθινούς.

https://www.instagram.com/p/B2oiRmEC7Bf/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Μιρέλλα κατάφερε μέσα από το σενάριο να περάσει την ίδια τη ζωή. Και ας χαθήκαμε στα ίδια μέρη θα συναντηθούμε….

Να γιατί το νέο “Λόγω Τιμής” μας γέμισε συγκίνηση. Γιατί έχει αλήθεια. Αυτή που σχεδόν όλοι οι σεναριογράφοι έχουν ξεχάσει… Να γιατί η τηλεόραση μπορεί να καυχηθεί πως απέκτησε ξανά μυθοπλασία.

Το “Λόγω Τιμής” είναι ένα σίριαλ ύμνος στη φιλία. Αυτούς τους φίλους της καρδιάς που “χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια τους”. Δείτε το οπωσδήποτε. Είναι μια δουλειά υπέροχη, συγκινητική, είναι η τηλεόραση που αγαπάμε να βλέπουμε…..