«Μάρτης, ο τηλεοπτικός γδάρτης»
Μέχρι Κεραίας

«Μάρτης, ο τηλεοπτικός γδάρτης»

«Μάρτης, ο τηλεοπτικός γδάρτης»

Η Ντέπυ Γκολεμά παρατηρεί και σχολιάζει

Ειλικρινά μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Γίνεται ο χαμός στα σύνορα, στην ουσία έχουμε την έναρξη μιας εισβολής και δείχνουμε σε όλη την Ευρώπη τον χειρότερό εαυτό μας….

Στη Γερμανία ειδικά δεν έχει μείνει εφημερίδα, τηλεόραση, η διαδίκτυο που να μην έχει κάνει σημαία το χυδαίο βίντεο με τον Ελληνάρα που λέει στην πρόσφυγα που βρίσκεται στη βάρκα “ας μη γκαστρωνόσουν” κλπ. Θα το είδατε πιστεύω….

Έχουμε κανένα λόγο να βγάζουμε προς τα έξω τον χειρότερό εαυτό μας;

Με κάνεις να σκέφτομαι, άγνωστε Έλληνα εσύ, αν ήταν η γυναίκα σου μέσα πώς θα φερόσουν; Αν το παιδί σου δεν έβρισκε τόπο να πατήσει, τι σκέψεις θα έκανες; Τέλος πάντων….

Έβλεπα στην τηλεόραση αυτές τις μέρες τα διάφορα καρναβάλια που διοργανώθηκαν αντίθετα από τις υποδείξεις αρμοδίων λόγω φυσικά του κορονοϊού. Δε σώζεται αυτός ο λαός με τίποτα…..

Τι γίνεται στο Mega; Καλά, ευχαριστω. Αυτή η δοκιμαστική περίοδος θα φέρει τις αλλαγές της οσονούπω! Το καλό είναι ότι στο μαγαζί μπήκε ο Βασίλης Θωμόπουλος. Πιο καλό νέο δεν έχω…

Επιτέλους! Ένας άνθρωπος που ξέρει τη δουλειά!

Χθες λέω ας δω λίγο MasterChef. Μαγειρεύουν, έτσι; Και όχι απλά μαγειρεύουν αλλά κάνουν και φαγητά που νορμάλ άνθρωπος αποκλείεται να τα φάει. Ακούς κάτι απίθανα πιάτα. Μελιτζάνα ψητή με κινόα και πουρέ μήλου με τηγανητό σολομό σβησμένο σε ναξιώτικα ραδίκια…..

Απίθανα πράγματα! Αντί να κάνουν μια φασολάδα εκεί να μάθουμε πώς γίνεται. Και μετά που να τα δώσεις τόσα πιάτα; Ποιος να τα φάει που πεινάνε τόσοι άνθρωποι….

Και βλέπεις μια πιπεριά, ένα καρότο κάτι άλλα περίεργα σα τσακωμένα μες το πιάτο. Πάντως έχουν γούστο…. Και αυτοί και οι κριτές και εμείς που τα βλέπουμε σα χάνοι….

Ο Μάρτης είναι μεν γδάρτης αλλά είναι και φουλ στα καινούρια προγράμματα. Μια μικρή τηλεοπτική σεζόν. Έχουμε και τι δεν έχουμε….

Κατά τ’ άλλα ποιος ή μάλλον ποια βγάζει τα πιο πολλά χρήματα στην τηλεόραση σήμερα;;;; Έλα, βουλωμένο γράμμα διαβάζετε….

Ό,τι πάρει ως το τέλος της σεζόν. Μετά θα μας πει bye και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο που θα παρκάρει μπροστά της!

Έλα καλέ, κυρία! Τέσσερα ονόματα έχω εδώ. Να τα αμολήσω να ηρεμήσει και ο συνάδελφος; Με έχει ζαλίσει. Ποιοι και ποιοι…..