Το δαχτυλίδι αρραβώνα STAR και ALPHA και η τελευταία ευκαιρία του Nomads
Μέχρι Κεραίας

Το δαχτυλίδι αρραβώνα STAR και ALPHA και η τελευταία ευκαιρία του Nomads

Το δαχτυλίδι αρραβώνα STAR και ALPHA και η τελευταία ευκαιρία του Nomads

Καλημέρα και καλή αρχή! Το Μέχρι κεραίας σε πείσμα πολλών ζει! Κάτι σαν τον Γαβρά, ένα πράγμα…

Λοιπόν, βρισκόμαστε στη μέση εξελίξεων που τουλάχιστον δεν πλήττουν, όσους επιμένουν να βλέπουν τηλεόραση. STAR και ALPHA άλλαξαν δαχτυλίδια πίστης και αγάπης και σε λίγο θα δούμε αν θα αλλάξουν και «κεφάλια» στα ανώτερα διοικητικά. Που θα αλλάξουν.

Το καλύτερο πάντως το άκουσα σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Θρύλου. «Ο παίχτης ξεχύνεται μπροστά και η μπάλα πιο γρήγορα από αυτόν». Ναι, γιατί αν τον θέλαμε μόνο του, τον στέλναμε στα 400 μετ’ εμποδίων.

Στο ταλαιπωρημένο NOMADS θα μπουν παίχτες του Survivor. Αν δείτε ότι δεν πετυχαίνει αυτό, βάλτε και τις ειδήσεις μέσα.

Άλκηστις, «Ου φονεύσεις». Να φταίει ότι δεν έχει έμπνευση η σκηνοθεσία του Κοκκινόπουλου, να φταίει το νέο περιβάλλον, πάντως όλη η ατμόσφαιρα θυμίζει περσινά ξινά σταφύλια.

STAR και ALPHA θα μονομαχήσουν – λέμε τώρα- για το «Λόγω τιμής» 20 χρόνια μετά. Όπου και να παιχτεί θα κάνει τη διαφορά σε μια αδιάφορη τηλεόραση ως τα τώρα.

Εκεί στην ΕΡΤ, τη μια βδομάδα έχουν πολυφωνία και την άλλη ξηλώνουν όλη τη διοίκηση. Είναι μια άποψη και αυτή. Πάντως ο μόνος που έφυγε με ψηλά το κεφάλι και του αξίζουν τα συγχαρητήρια είναι ο Βασίλης Ταλαμάγκας.

Πυρετό ανέβασε η Στάη. Χτύπησε 38,8. Αυτά τα νούμερα πια μόνο σε κρυολογήματα τα βλέπεις.

Με το που έφυγε ο Κανάκης έπιασε δουλειά αμέσως στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης. Τυχαίο; «Δε νομίζω Τάκη».

Ένα παιδί που συμπαθώ ιδιαίτερα στην τηλεόραση είναι ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Σεμνός, γνώστης της δουλειάς και εξαιρετικό παιδί. Εξαιρετικό.

Χαιρετώ όσους θυμήθηκαν να πούνε μια καλή κουβέντα για το MEGA, περάσαν, δεv περάσαν από εκεί. Για όσους περάσανε και το κάνανε γαργάρα και είναι πολλοίv ισχύει το «ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος».