Η «ακέφαλη» ΕΡΤ και το χτύπημα κάτω από τη μέση στην Έλλη Στάη
Μέχρι Κεραίας

Η «ακέφαλη» ΕΡΤ και το χτύπημα κάτω από τη μέση στην Έλλη Στάη

Η «ακέφαλη» ΕΡΤ και το χτύπημα κάτω από τη μέση στην Έλλη Στάη

Ο Σωτήρης Καψόχας  είναι ένα καλό παιδί που πήγε στην ΕΡΤ και έπαθε μετάλλαξη. «Κόλλησε» Ακριβοπούλου! Προχθές λοιπόν, μας είπε οτι «η Κατερίνα ασθενεί πραγματικά, όχι σαν κάτι άλλες που η ασθένεια τους είναι διπλωματική», υπονοώντας σαφώς την Έλλη Στάη. Το λες και χτύπημα κάτω από την μέση.

Αυτή την στην στιγμή η ΕΡΤ είναι ακέφαλη – έχει κενό ηγεσίας – και θα έχει για τουλάχιστον 45 ημέρες. Όσο ορίζει δηλαδή ο νόμος για την κατάθεση των ενδιαφερομένων για τη θέση του προέδρου. Σε αυτή την περίπτωση καμία διαφορετική λύση δεν μπορεί να υπάρξει βάσει του νόμου. Ο προεδρος της ΕΡΤ περνάει και από την επιτροπή διαφάνειας της Βουλής.

Ήταν που ήταν ταλαιπωρημένο το Nomads, εκκρεμεί και ένα εξώδικο από την εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του Survivor. Άντε να δούμε πώς ξεμπλέκει. Την Κυριακή το βράδυ κατέρρευσε όλο το σύστημα ψηφοφορίας μέσω εφαρμογής, αφού υπήρχαν πέντε παίχτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Από την φόρα που έχουν πάρει, θα βγάλουν υποψήφιο και τον παρουσιαστή όπου να ‘ναι.

Τι θλιβερό όμως να προσπαθούν να φτιάξουν ένα νέο κανάλι – να έχουν μερικές καλές εκπομπές – και τη μεγαλύτερη τηλεθέαση να τους την κάνει ένας παλιός, που τον είχαν για διώξιμο! Μερικές φορές, είτε η ικανοποίηση, είτε η εκδίκηση, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Και στον ALPHA που έγινε STAR μην νομίζετε ότι τα πράγματα είναι καλύτερα. Εκεί, πριν γίνουν οι διοικητικές αλλαγές – που θα γίνουν σίγουρα με στελέχη από τη νέα εταιρεία – θα πρέπει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του STAR, Πάνος Κυριακόπουλος, να επωμισθεί το βάρος της ελάφρυνσης του προσωπικού. Όποιος νέος πάρει τη διοίκηση του ALPHA θα την πάρει καθαρή. Και αυτό μόνο καλό για τους εργαζόμενους δεν είναι. Ήδη, το απόγευμα της Δευτέρας ανακοινώθηκε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, που δεν είναι άλλος από τον Μανώλη Δραϊνάκη. Ο κ. Δραϊνάκης φαίνεται πως είναι έμπιστος του κ. Κυριακόπουλου. Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Παπαδρόσος, που διατέλεσε στο παρελθόν διευθύνων σύμβουλος του ALPHA, είχε επιστρέψει στα καθήκοντα του διευθυντή ειδήσεων από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Μια χαρά εκπομπή έχει φτιάξει η Ναταλία Γερμανού. Με ωραία θέματα, όμορφες παρουσίες και μια χαρά συνεντεύξεις. Μοιάζει απελευθερωμένη από τον ζυγό των προηγουμένων ετών.

Πάντα μου άρεσαν τα ταξίδια και πάντα βλέπω ταξιδιωτικές εκπομπές που έχουν μια άλλη φρέσκια ματιά. Τουτέστιν, OPEN Σαββατοκύριακο, μη νομίζουν ότι δεν λέμε και καλές κουβέντες.