«Μια χαρά γυναίκα η Ελένη αλλά όλα έχουν τα όριά τους»
Μέχρι Κεραίας

«Μια χαρά γυναίκα η Ελένη αλλά όλα έχουν τα όριά τους»

«Μια χαρά γυναίκα η Ελένη αλλά όλα έχουν τα όριά τους»

Λίγο πριν τελειώσει οριστικά η τηλεοπτική σεζόν, η Ντέπυ Γκολεμά παρατηρεί και σημειώνει!

Δεν ξέρω αν είναι τελεσίδικη η απόφαση η Αγία Σοφία να γίνει τζαμί, αυτό που ξέρω είναι ότι πρώτιστα τα ελληνικά κανάλια θα πρέπει να σταματήσουν να μεταδίδουν τουρκικές παραγωγές, συνεργασίες και προϊόντα….

Μέγιστη ντροπή και ούτε ίχνος σεβασμού σε μια απόφαση που ντροπιάζει όλο τον Χριστιανισμό. Καλά τι κάνει η UNESCO της οποίας το μνημείο είναι προστατευόμενο είδος;

Πού είναι οι ανακοινώσεις μεγάλων ευρωπαϊκών πολιτιστικών συλλογών για την αλόγιστη απόφαση του Σουλτάνου;

Φίλοι φίλοι οι λαοί, δεν λέω, αλλά εκεί που μας χρωστάγανε μας παίρνουν και το βόδι…. Σιχτίρ!

Έχουμε μια ολόκληρη βδομάδα που η Ελένη Μενεγάκη απεσύρθη από την τηλεόραση αλλά η παρουσία της είναι ίσως πιο έντονη. Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Φωτογραφίες, ειδήσεις, σχόλια, μου λείπετε, σας λείπω, αμάν….

Κατανοώ ότι έχουμε και προϊόντα να πουλήσουμε, κρέμες, φορέματα, βραχιόλια αλλά ηρεμήστε πια. 150.000 λάικ για το πιο χρυσό χαμόγελο της τηλεόρασης; Ο μισθός της ήταν πιο μεγάλος πάντως….

Δε λέω καλό παιδί, μια χαρά γυναίκα αλλά όλα έχουν τα όριά τους….

Δεν τα βάζω με την Ελένη, να κρατηθεί θέλει στην επικαιρότητα, με μας τα βάζω και την ελαφρότητα της σκέψης μας…. Έφυγε ένας Γερμανός τον ξεχάσαμε αμέσως, για τη δουλειά εννοώ, θηρία ολόκληρα, στη Μενεγάκη κολλήσαμε…

Με θαυμάσιες εναλλαγές ολοκληρώνεται η μετάδοση των “Άγριων Μελισσών” του σήριαλ που σιγά σιγά κατάφερε να χτίσει χαρακτήρες, που μόνο στα χρόνια της ΕΡΤ πριν από την ιδιωτική τηλεόραση μπορούσες να δεις. Δεν υστερεί κάνεις πλέον αλλά κάποιες πρώτες ερμηνείες της Λενιώς, του Κυπραίου, της Μυρσίνης, της Ασημίνας, του Μελέτη λάμπουν….

Πραγματικά θα μας λείψει μες στην ξηρασία και που θα κρατηθεί λίγο μακρυά με μεγαλύτερη χαρά θα το ξαναδούμε….

Φέτος δε κατάφερε τίποτα να κλέψει την καρδιά μου και πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω τη σεναριογράφο, να μπω στο μυαλό της. Τόσες ωραίες κεντημένες παράλληλες ιστορίες σε πρώτους και δεύτερους ρόλους….

Τα γέλια τα πολλά όμως τα κάνω με το τρέιλερ των πρωινών του ΑΝΤ1. Ρε παιδιά, ένα σακάκι της προκοπής δεν είχε το βεστιάριο; σαν του μακαρίτη μοιάζει….

Λοιπόν ήθελα μέρες να το γράψω. Παρακολουθώ τις ειδήσεις του ΟΡΕΝ και βλέπω ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει κάνει μεγάλες και χρήσιμες αλλαγές. Φύσει άνθρωπος του δελτίου, παίζει στα δάχτυλα τη φιλοσοφία ανάδειξης θεμάτων μέσα από την προβολή των πρώτων ονομάτων. Μιχάλη Ιγνάτιου κανένας δεν έχει, Βαλασόπουλο επίσης. Τους καλύτερους έχει και τους αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο…. Όπως πάντα άλλωστε….

Η κοπέλα του ΣΚΑΪ, η καινούρια, μπορεί να είναι η καλύτερη μεταγραφή. Όλοι λένε πολύ καλά λόγια. Θα δούμε….

Και ο Γιάννης Μιχελάκης στο τιμόνι των ειδήσεων του Mega με τον Σταμάτη Μαλέλη γενικό δερβέναγα. Μερικές φορές απορώ, πρόεδρε. Απορώ…. Θα μου πεις δικό σου το κανάλι, το καις. Πολύ σωστό στη δεύτερη περίπτωση..