«Μια ευκαιρία στην ΕΡΤ»
Μέχρι Κεραίας

«Μια ευκαιρία στην ΕΡΤ»

«Μια ευκαιρία στην ΕΡΤ»

Η Ντέπυ Γκολεμά γράφει για την πολύπαθη δημόσια τηλεόραση που «τουλάχιστον δεν μας έδειξε ποτέ σκουπίδια»

Ιδού η μεγάλη ευκαιρία της ΕΡΤ. Ξανά και ξανά, τι να κάνουμε. Αυτό το μαγαζί που θα έπρεπε να είναι υπόθεση όλων μας γιατί και εμείς το συντηρούμε πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια του….

Η δημόσια τηλεόραση πρέπει να γίνει ξανά, όπως παλιά, μια αξιόπιστη τηλεόραση. Και πιστεύω γνωρίζοντας κάποιους ανθρώπους που πήγαν εκεί χρόνια πολλά πως θα τα δώσουν όλα να υλοποιήσουν το μεγάλο όραμα. Να βλέπουμε ΕΡΤ, να μην την απαξιώνουμε….

Γνωρίζοντας χρόνια αυτό το μαγαζί από το 1979 όταν άρχισα να συνεργάζομαι με τον Φρέντυ Γερμανό ξέρω καλά τις δυνατότητες του. Και συμφωνώ απόλυτα πως χρειάζεται με τη συμβολή των παλιών και το νέο αίμα που υποσχέθηκε η νέα διοίκηση….

Πιστεύω, δε, πως όσοι πέρασαν από την ΕΡΤ -και ήταν χιλιάδες- από σκηνοθέτες, ηθοποιούς, μουσικούς, οι πάντες έπρεπε να δώσουν ένα χεράκι στις δύσκολες στιγμές της….

Οι πολιτικοί την απαξίωσαν- που ακούστηκε οι πρωθυπουργοί να τρέχουν μόνο στα ιδιωτικά κανάλια- αρκετοί πρόεδροι της στήριξαν πάνω της προσωπικές φιλοδοξίες. Να σκεφτείτε ότι στα τόσα χρόνια γνώρισα 90 προέδρους! Άντε να ξεχωρίσω 10. Και πολλούς λέω….

Ας σβηστούν όμως τα παλιά. Στην ΕΡΤ δίνεται η ευκαιρία με ανθρώπους που γνωρίζουν τη δουλειά καλά, μέσα έξω, να όπως ο Νίνο Ελματζόγλου, να αφήσουν έργο. Να μαζέψουν το μαγαζί και να βάλουν το δικό τους αποτύπωμα μαζί και με τον Κωνσταντίνο Ζούλα.

Ας κάνουμε λίγη υπομονή και Ας αγαπάμε τη δημόσια τηλεόραση. Τουλάχιστον αυτή δεν μας έδειξε ποτέ σκουπίδια. Ίσα ίσα πολλά αριστουργήματα…

Lost λέγεται η γάτα της Έλλης Στάη. Τη βλέπετε χωμένη να παίζει με τις μπάλες του χριστουγεννιάτικου δέντρου του αφεντικού της. Lost βλέπω τις μπάλες σε λίγο….

https://www.instagram.com/p/B53QBPvFd5B/?utm_source=ig_web_copy_link

Θα διαβάσετε εδώ μια συνέντευξη του Λευτέρη Χαρίτου, του σκηνοθέτη των “Άγριων μελισσών”. Μας λέει πως δε περίμεναν ποτέ να βλέπουν τη σειρά 2.000.000 τηλεθεατές. Και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα για τη σειρά της καρδιάς των τηλεθεατών.

Χθες βράδυ έριξε αυλαία και το «Λόγω Τιμής» που τόσο αγάπησα. Έπεσε πάνω σε κακές συγκυρίες. Εγώ πάντως μόνο καλά έχω για αυτό το σήριαλ. Ευχαριστούμε, Μιρέλλα Παπαοικονόμου ….

Ο Γιώργος Αυτιάς κόντεψε να δαγκώσει τον Ερντογάν στο αυτί αλλά δεν τον άφησε η γυναίκα του να πάει στο Προεδρικό Μέγαρο. Και πολύ καλά έκανε…