«Μια κυρία στα… άχυρα!»
Μέχρι Κεραίας

«Μια κυρία στα… άχυρα!»

«Μια κυρία στα… άχυρα!»

Η Ντέπυ Γκολεμά έχει γενναία άποψη, αποκλειστικό ρεπορτάζ και γλυκόπικρο χιούμορ!

Μέρες μετράει το Μega για να επιστρέψει. Μη μας παραμυθιάζουν όμως. Δεν πρόκειται για το παλιό Μega. Εκείνο έκλεισε πάει, τελείωσε. Ούτε είναι όπως λένε “Μega όπως πάντα”!

Λογικό είναι να προσπαθούν να μας περάσουν αυτή τη φιλοσοφία και για συναισθηματικούς τελείως λόγους, αλλά το Μega που άνοιξε το ’89 ουδεμία σχέση έχει με το Μega που ανοίγει στις 17 του μήνα….

Ένας άλλος επιχειρηματίας αγόρασε τον τίτλο και την ταινιοθήκη του, οι άνθρωποι που δεν το εγκατέλειψαν τότε υπέφεραν τα μέγιστα χωρίς χρήματα για δυο χρόνια, το μαγαζί τότε έκλεισε για πολιτικούς λόγους κατά τη γνώμη μου και φεσωμένο από τα χρέη των επιχειρηματιών. Τίποτα δεν ξεχνιέται….

Τούτο το Μega, που καλώς να ορίσει, είναι μια νέα επιχείρηση. Ο Μαρινάκης πλήρωσε, πήρε ό,τι ήθελε (όνομα και αρχείο-λαχείο) και ξεκινά μια νέα προσπάθεια. Ευχόμαστε καλή επιτυχία, αλλά να λέτε αλήθειες….

Λοιπόν παρακολουθούσα το MasterChef και τις προσπάθειες των παιχτών να φτιάξουν κάτι περίπλοκα πράγματα και σκεφτόμουν μια χιουμοριστική εκπομπή αντιμαγειρικής όπου θα βραβεύεται ο χειρότερος. Αυτός που θα τα κάνει μούσκεμα….

Παρακολουθώ το “Έδεσε το γλυκό” στο Netflix, δεν φαντάζεστε πόσο αστείο είναι…..

Παγκόσμια μέρα ραδιοφώνου χτες. Γιόρταζε το ωραιότερο μέσο. Αυτό που αφήνει τη φαντασία σου να φτιάξει χρώματα, εικόνες. Πόσο νοσταλγώ την εποχή του ραδιοφώνου…..

Ανυπομονώ να αρχίσει το Just the two of us…. Υπάρχουν πολλοί λόγοι, να το θυμηθείτε!

Στις “Άγριες μέλισσες” γίνεται χαμός στο ίσιωμα. Νομίζω πως ούτε ο Φώσκολος, ο μέγας αυτός παραμυθάς, είχε τη φαντασία της νέας σεναριογράφου, που προσωπικά της βγάζω το καπέλο.

Εκτός από χήρα και ζωντοχήρα η Ελένη; Τι το θες, μάνα μου, αφού δε βγαίνει. Ένας πεθαμένος, ένας παντρεμένος με άλλη και ένας που πήρε τα βουνά την ύστατη ώρα….

Αρχίζει και το Euro 12 Ιουνίου στον ΑΝΤ1. Η Ελλάδα εκτός, αλλά το ενδιαφέρον μεγάλο. Άραγε για χάρη του θα έχουμε ώρες μετακίνησης σειρών ή θα σφυρίξει λήξη η σεζόν;

Τα άλλα κανάλια καλό είναι να φτιάξουν ένα «κλειστόν λόγω μπάλας» και να πορευτούν αναλόγως…..

Προχθές ήταν του Αγίου Μελετίου. Τι ευφυές να το γιορτάσει έτσι ο Μελέτης με τη Πηνελόπη. Μια κυρία στα άχυρα;;;;