Ντέπυ Γκολεμά VS Βασίλη Τσιάρτα: “Το ωραίο και το ιδεώδες δεν στέκεται σε τόση οπισθοδρόμηση ιδεών”
Μέχρι Κεραίας

Ντέπυ Γκολεμά VS Βασίλη Τσιάρτα: “Το ωραίο και το ιδεώδες δεν στέκεται σε τόση οπισθοδρόμηση ιδεών”

Ντέπυ Γκολεμά VS Βασίλη Τσιάρτα: “Το ωραίο και το ιδεώδες δεν στέκεται σε τόση οπισθοδρόμηση ιδεών”

Η ανάρτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που ξεσήκωσε -δικαίως- πολλές αντιδράσεις

Τον Στέφανο Δημουλά τον γνώρισα εντελώς τυχαία στο αεροπλάνο. Λονδίνο-Αθήνα. Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είδα στον διάδρομο να περπατά ένας πολύ όμορφος, καλοντυμένος νέος με μια ιδιότυπη τσάντα. Ντυμένος στα καμηλό, με κάτι υπέροχα κίτρινα μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Ήρθε και έκατσε στην διπλανή θέση από μένα με έναν απίστευτο αέρα ενός νέου παιδιού που φαινόταν ότι κάτι διαφορετικό από μας κάνει. Με κάτι άλλο ασχολείται τέλος πάντων….

Εξαιρετικά ευγενικός, πολύ καλοντυμένος, ένας νέος που χαιρόσουν να το βλέπεις. Ε, κάτι θα πεις στο ταξίδι. Έτσι άρχισε και η μικρή μας κουβέντα.

Και έτσι έμαθα πως ο Στέφανος είναι χορευτής στη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, με θαυμάσιες περγαμηνές, πολλή δουλειά και φωτεινό μέλλον. Μένει στο Λονδίνο, αγαπά με πάθος τον χορό και θέλει να γίνει κάτι πολύ μεγάλο, που θα γίνει να είστε βέβαιοι.

Πήγαινε στον Βόλο να γιορτάσει με τους γονείς του τη νέα χρονιά. Ομολογώ εντυπωσιάστηκα με τον νεαρό κύριο. Θα έβγαινε και στον Αρναούτογλου και τού είπα αν θέλει κάτι να τον βοηθήσω.]

Aυτός ο Στέφανος έκανε ίσως την ωραιότερη ανάρτηση και αυτήν με τα πιο βαθιά μηνύματα την Ημέρα του Πατέρα, ανεβάζοντας το εξώφυλλο που έκανε με τον πατέρα του στο μεγαλύτερο ΛΟΑΤΚΙ περιοδικό της Βρετανίας όπου διαπρέπει, το Attitude, ένα εξώφυλλο αγάπης και αποδοχής του γιου από τον πατέρα, όπως έγραψε και ο ίδιος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Dimoulas (@stefanos_dimoulas) στις

Στον αντίποδα, διαβάζω πως ένα σποτ του ΑΒ για τη Γιορτή του Πατέρα, όπου ο πατέρας αγκαλιάζει την κόρη του -κύριοι ζούμε στο 2020- τη στηρίζει και δεν παίρνει τα βουνά, έκανε τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα να γίνει πάλι έξαλλος -όπως συνήθως γίνεται- με τους μετανάστες, τους gay, με ότι τέλος πάντων δε χωράει έξω από τη λογική ενός ποδοσφαιριστή που κλωτσάει καλά μια μπάλα.

Έχω διαβάσει πολλά σχόλια του κ. Τσιάρτα. Όλα στο ίδιο μοτίβο. Στον φόβο και τον πανικό. Νυν υπέρ πάντων η πατρίς! Τώρα με αφορμή τη διαφήμιση του Βασιλόπουλου δηλώνει ότι δε θα ξαναψωνίσει από εκεί. Εμείς πάλι με μεγαλύτερη χαρά. Αν δεν σας πειράζει….

Ο κ. Τσιάρτας ως ποδοσφαιριστής της Εθνικής έχει τη δική του ιστορία. Πάντα άλλωστε τα πήγαινε καλά με τα φάουλ. Από όπου και να τα κλωτσούσε μέσα μπαίνανε. Πώς θα αστοχούσε λοιπόν τώρα;

Θα μου πείτε από την άλλη, έλα μωρέ, μια μπάλα κλωτσούσε, δεν ανακάλυψε και τη πενικιλίνη. Θα διαφωνήσω. Είχε και αυτός μέγα ταλέντο που του έφερε χρήμα και δόξα. Και το δικαίωμα να βγαίνει να κράζει ό,τι δεν περιέχεται στο στενό μυαλό της λογικής του.

Προσωπικά τέτοιοι τύποι και τέτοια λόγια δε με αφήνουν αδιάφορη. Κινούνται σε ένα ζοφερό παρελθόν όπου ακόμα και σπινθηροβόλα πνεύματα στη πυρά θα τα έκαιγε ο κ. Τσιάρτας. Σαν τον Μεσαίωνα. I can’t breathe με τόσο μίσος και τόση ανακατωσούρα στις ζωές των άλλων….

Ο κάθε Στέφανος Δημουλάς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από Τσιάρτες και συναφή προϊόντα. Ο ίδιος κάποια μέρα πολύ κοντινή θα μας κάνει να μιλάμε για αυτόν. Τόσο περήφανα όσο νιώσαμε όταν η μπάλα από το πόδι του Βασίλη Τσιαρτα έμπαινε στα αντίπαλα δίχτυα. Γιατί το ωραίο και το ιδεώδες δε στέκεται σε τόση οπισθοδρόμηση ιδεών….