«Ο άρχων της ψυχαγωγίας»
Μέχρι Κεραίας

«Ο άρχων της ψυχαγωγίας»

«Ο άρχων της ψυχαγωγίας»

Πώς κρίνει (μεταξύ άλλων) η Ντέπυ Γκολεμά το κεντρικό δελτίο του νέου Mega;

Έτσι που λέτε, λόγω μιας βιαστικής εξέτασης ενός ιατροδικαστή, σπιλώθηκε μια οικογένεια και από δίπλα και κοντά ρεζιλεύτηκε και η δημοσιογραφία….

Ενδέχεται, λέει, να έχει κυρώσεις ο ιατροδικαστής. Τι ενδέχεται καλέ; Επειδή η μανούλα του ήθελε να τον δει στην ιατρική θα τη πληρώσει τη νύφη μια οικογένεια;

Δε ξεχωρίζω εθνικότητα καθώς μου είναι αδιάφορο! Αλλά οι άνθρωποι έχασαν το παιδί τους και διασύρθηκαν. Δεν είναι λίγο. Και αν οι δημοσιογράφοι που πάτησαν πάνω σε αυτή την εισήγηση διέσυραν και αυτοί την οικογένεια μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή. Να απαιτήσουν τη τιμωρία του….

Αχ! Στα μικρά τα ταπεινά. Διαβάζω και γελάω. Η εκπομπή “Ιστορίες Μόδας” -που δεν είναι λέμε και ξαναλέμε της Κάτιας Ζυγούλη- θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ. Απλά άλλαξε παραγωγό εταιρεία και θα πρέπει να ξαναπεράσει από το συμβούλιο….

Όσον αφορά τώρα τον Σάκη, δε θα κάνει (τώρα τουλάχιστον) κάτι στην ΕΡΤ. Στον ΣΚΑΪ είναι η εκπομπή του, αυτή που ετοιμάζεται και λέγεται “Ήρωες”. Ρωτάτε δεν είναι κακό!

Ευχάριστο νέο: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα σκηνοθετήσει “Το Τρίτο Στεφάνι”. Στον ρόλο της Εκάβης η Μαρία Καβογιάννη και της Νίνας η Μαρία Κίτσου, η αγαπημένη “Λενιώ” του κάμπου και του λόγγου…

Ξέρετε πόσο φαν είμαι των “Άγριων Μελισσών”. Επισημοποιήθηκε -όπως εδώ και πολύ καιρό έχουμε γράψει- ο δεύτερος κύκλος και αυτό είναι ευχάριστη είδηση γιατί θα βάλει σε σκέψη τα άλλα κανάλια να φτιάξουν ωραία μυθοπλασία…

Άλλωστε και το προσυπογράφω, όπως είπε κάπου η κ. Κατερίνα Διδασκάλου, οι “Άγριες Μέλισσες” άφησαν το στίγμα τους και έγραψαν ήδη ιστορία…..

Πώς σας φάνηκε το Mega; Δάκρυα χαράς έτρεξαν από τα μάγουλά σας με τα γνωστά σήματα και τις πασίγνωστες σειρές;

Πάντως την προσοχή του κόσμου την τράβηξε. Ειδικά οι ενημερωτικές που είναι ζωντανό πρόγραμμα μια χαρά τα πήγαν καθώς και οι ειδήσεις με τη Δώρα Αναγνωστόπουλου -πολύ καλή στο δελτίο…..

Το οποίο δελτίο ούτε κίτρινο είναι, αλλά μπορώ να πω ότι το περίμενα πιο πολύ να “στρίψει” λίγο “δεξιά”, και σημασία δίνει σε ειδήσεις που τα άλλα κανάλια απαξιούν. Γενικά δείγμα θετικό!

Να πούμε και ένα μπράβο στη Κατερίνα Ζάννη, στον Χάρη Γούλιο, παιδιά που σήκωσαν το βάρος της επικοινωνίας. Κατερίνα και το παλιό και το νέο Mega είναι στα χέρια σου και είναι μια χαρά τόσο άξια που είσαι….

Το ΜasterChef μόλις άρχισε τα μαγειρικά έχασε και λίγες μονάδες. Δεν τους πιάνεις πουθενά τους τηλεθεατές….

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι ο άρχων της ψυχαγωγίας αλλά και του αθλητισμού στο Mega. Θα κάνει ωραία πράγματα, είναι πολύ ταλαντούχο παιδί. Θα κάνει και μια κωμωδία, ετοιμαστείτε….

Βλέποντας τις “Άγριες Μέλισσες” απορώ με τα απανωτά δεινά της Λενιώς. Το πρωί την αφήνει σύξυλη ο γαμπρός, το μεσημέρι μαθαίνει ότι είναι έγκυος η αδελφή της και το βράδυ πλακώνει στις μπούφλες τον Κωσταντή. Άσε που θα καεί και το σπίτι της…. Ακόμα και σε σήριαλ, καταρρέεις…

Πάντως δεν είναι κάπως καρμικό που η Μαρία Κίτσου θα παίξει στο “Τρίτο Στεφάνι”; Στο σήριαλ ήδη δυο δεν της έκατσαν, στο έργο του Ταχτσή βάζει τρία…..

Και τη Δευτέρα πουρνό πουρνό θα το “σκάσω” και εκείνο το τηλεοπτικό που έχω υποσχεθεί. Έλεος πια, μαντάμ….