«Ο κορονοϊός φέρνει έκτακτες συσκέψεις στα κανάλια»
Μέχρι Κεραίας

«Ο κορονοϊός φέρνει έκτακτες συσκέψεις στα κανάλια»

«Ο κορονοϊός φέρνει έκτακτες συσκέψεις στα κανάλια»

Η Ντέπυ Γκολεμά ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες!

Εσείς τι νομίζετε; Ότι ο χώρος της τηλεόρασης γενικά δεν θα πληγεί από αυτή την πανδημία; Δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό…..

Ήδη το Big Brother γυρίστηκε Σάββατο βράδυ κεκλεισμένων των θυρών -πώς αλλιώς δηλαδή- και κεκλεισμένων των θυρών και εμείς θα το παρακολουθήσουμε απόψε.

Πάντως σε όλα τα κανάλια έγιναν συσκέψεις για τις σειρές και αν πρέπει για 2 βδομάδες να σταματήσουν τα γυρίσματα. Μέτρησαν πόσο μπροστά είναι σε επεισόδια, άκουσαν προβληματισμούς και αποφάσισαν….

Οι “8 λέξεις “διακόπτουν τα γυρίσματά τους για 2 εβδομάδες για καθαρά προληπτικούς λόγους και επειδή έχουν στοκ επεισοδίων.

Τα ίδια συζητήθηκαν και στον ΑΝΤ1 για το βαρύ πυροβολικό τις «Άγριες Μέλισσες». Σύσκεψη είχαν για το τι περιθώρια υπάρχουν και πόσο έχουν προχωρήσει τα επεισόδια. ….

Το πιθανότερο είναι ότι θα διακοπούν και στις «Άγριες Μέλισσες» και σε πολλά άλλα σήριαλ που θα ακούσουμε μέρα με τη μέρα…..

Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με παίκτη του Your Face; Ανησυχούν….άκουσα!

Πάντως σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που όμοια εμείς δε ζήσαμε, είμαστε σαν λαός απαράδεκτος. Γέμισαν οι παραλίες χθες κόσμο και ανάγκασαν τον πρωθυπουργό να ανακοινώσει μέτρα κλεισίματος. Μα καλά πόσο χαζοί μπορεί να είμαστε; Πόσο;

Στο μεταξύ βλέπεις και αυτές τις διαφημίσεις που φυσικά γυρίστηκαν Π. Κ. – προ κορονοϊού- που δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με την πραγματικότητα….Πετάξτε λέει με την πτήση των ονείρων σας. Για πού, αγάπη μου;

Αναβάλλεται επίσης την Τρίτη και το γύρισμα της εκπομπής «Στην υγεία μας». Γιατί φυσικά οι άνθρωποι θέλουν να έχουν την υγεία τους…..

Μπράβο στον Νίκο Ευαγγελάτο και την έκτακτη εκπομπή του Mega για τον κορονοϊό. Με προσοχή χωρίς εξαλλοσύνες καρφωμένοι εκεί, να μάθουμε ότι μπορούμε….

Παιδιά! Μένουμε σπίτι! Δεν είναι τόσο δύσκολο, να χαρείτε….