“Ο ώριμος Ευαγγελάτος, τα γάντια του Αυτιά και η γκρίνια στο Μαρινακέικο”
Μέχρι Κεραίας

“Ο ώριμος Ευαγγελάτος, τα γάντια του Αυτιά και η γκρίνια στο Μαρινακέικο”

“Ο ώριμος Ευαγγελάτος, τα γάντια του Αυτιά και η γκρίνια στο Μαρινακέικο”

Τι έκανε την Ντέπυ Γκολεμά να κλάψει πικρά;

Ήταν πάρα πολύ καλό προχθές και το ρεπορτάζ της Μαρίας Σαράφογλου στο Λονδίνο που έπαιξε στο Special Report του Τάσου Τελογλου. Γενικά οι δημοσιογράφοι που ερευνούν κάνουν πολύ καλή δουλειά σε αυτές τις εξωπραγματικές συνθήκες…..

Εξαιρετικά καλή δουλειά κάνει και ο Νίκος Ευαγγελάτος, πιο ώριμος από ποτέ. Ίσως γιατί δουλεύει απερίσπαστος με την ομάδα του και δεν μπλέκονται στα πόδια του οι της ενημέρωσης…

Σαν είδα το Γιώργο Αυτιά να προσπαθεί να βάλει τα άσπρα γάντια τα ‘παιξα! Λέω να δεις θα αρχίζει να εξετάζει τις γριές τώρα! Καμπουράκης – Αυτιάς συνιστούν δίδυμο απίστευτης ομορφιάς μες τη παραζάλη που ζούμε….

Τι να πεις! Ότι δεν θες; Θες κυρία ΕΡΤ μου αλλά όχι έτσι ξεδιάντροπα! Προχθες μας παρακινούσε να πάμε στη Ραφήνα για ουζάκι! Μισή ώρα τα ‘πιναν και τα λέγαν στη Ραφήνα όταν όλοι είμαστε σπίτι κλεισμένοι. Να βάζετε επαναλήψεις αλλά κάτι πιο του καιρού τούτου!!!

Αλλά εκεί που δεν βαστώ εν μέσω κορονοϊού είναι όταν βλέπω τις διαφημίσεις γνωστών ινστιτούτων για σύσφιξη, ανάπλαση και ότι τέλος πάντων προσφέρεται. Εδώ δε μπορούμε να πάμε να δούμε την αδελφή μας θα πάμε για ανάπλαση κυττάρων…

Στο MasterChef, το ξέσπασμα της Κατερίνας – “Βγάλε τα παντελόνια και βάλε φούστα μπαλαρίνας” – με ξάφνιασε! Σηκώθηκαν τα κολοκυθάκια και βαράνε το μανάβη….

Αυτή την οικογένεια Βαρθακούρη τη λυπάται η ψυχή μου! Από την απόλυτη ευτυχία στο απόλυτο μηδέν….

Ακούω γκρίνια στο Μαρινακέικο… και πολλά συμπτώματα σε εφημερίδα και τηλεόραση. Και για το τεστ, λέει, δεν πάνε όλοι….

Με την ευκαιρία περαστικά στον Αλέξη Παπαχελά. Και αυτό θα περάσει….

Ωραία κίνηση της Κατερίνας Διδασκάλου να διαβάσει ποιήματα αυτόν τον καιρό στους φίλους της. Και ξεκίνησε με όχι οποιοδήποτε αλλά με της Κικής Δημουλά. Ενικός αριθμός…

Το δε ποίημα όπως έμαθα το λέει και στα αγγλικά για τους φαν που έχει στο εξωτερικό. Καλή προσπάθεια καλή συνέχεια…..

Να βάζανε τα κανάλια και κανένα αφιέρωμα με μουσική να ξεσκάσουμε λίγο. Τώρα που είμαστε έγκλειστοι ας μας φροντίσουν λίγο. Ούτε ανάγκη από μαγειρικές έχουμε ούτε τίποτα. Ενημέρωση και ψυχαγωγία. Ταινίες, μουσική, τέτοια….

Τελείωσε λέει το My Style Rocks γιατί πού μαγαζιά να βρεις ρούχα! Πάντως χθες ετοίμαζαν το κατάλληλο ντύσιμο για πάρτι…. Κλείστε τα τα ρημάδια….

Έχετε βέβαια προσέξει ότι δυο ειδών διαφημίσεις παίζουν: φάρμακα, βιταμίνες και διαδικτυακά καζίνο. Προσοχή…..

Όντως τώρα η Ελένη, κατά κόσμον Μαρία, είναι με τον Λάμπρο;;;!

Δεν έχετε πεθυμήσει ένα σουβλάκι και μπυρίτσα με φίλους στο μαγαζί της γειτονιάς; Εντάξει μένουμε σπίτι αλλά τα καλύτερα ταξίδια είναι αυτά του νου…..

Και τέτοιες μέρες πριν από τρία χρόνια ήμουν στη Ρώμη! Έβλεπα σήμερα το πρωί τη φωτογραφία που σου βγάζει το Facebook. Και θυμήθηκα…. Και μετά σκέφτηκα τα τωρινά στη χώρα που αν δε ζούσα στην Ελλάδα αυτή θα προτιμούσα. Και έκλαψα πικρά. 500 θάνατοι μέσα σε μια μέρα….