Το «απόλυτο τίποτα» του My Style Rocks
Μέχρι Κεραίας

Το «απόλυτο τίποτα» του My Style Rocks

Το «απόλυτο τίποτα» του My Style Rocks

Δεν είναι να ακούς ειδήσεις πλέον. Χθες φερ’ ειπείν στον ΑΝΤ1 οι πρώτες 7 ειδήσεις αφορούσαν σε ληστείες, απαγωγές θανάτους και συλλήψεις. Ένατη είδηση, ο θάνατος του Μπερτολούτσι , πάλι καλά δηλαδή, μετά τα κόκκινα δάνεια… και μετά κοιτάς σε πιο όροφο είσαι να τη στείλεις ως το πεζοδρόμιο να ησυχάσεις.

Η πιο ωραία μου εκπομπή είναι το My Style Rocks. Το απόλυτο τίποτα. Το βλέπεις και ατενίζεις το άπειρο με αισιοδοξία. Λες, αποκλείεται να γίνω έτσι η αν γίνω, μια συμβουλή σε φίλους: “χώστε με κάπου”.

Πέθανε και ο Μπερτολούτσι, ο οραματιστής των νιάτων μας και όχι μόνο. Μας σημάδεψε η ματιά του στην εικόνα, το “1900”, ταινία σταθμός, αλλά και “Ο τελευταίος αυτοκράτορας”. Αυτός ο μαγικός ακατανίκητος ιταλικός κινηματογράφος.

Τι ωραίο τρέιλερ έφτιαξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Τους έντυσε όλους με τις στολές της πασίγνωστης πια σειράς La Casa De Papel που δεν πιστεύω να έχετε χάσει.

Ολοένα και τσιμπάει πόντους το OPEN. Κάτι ο Μουτσινάς που σκίζει, κάτι οι πολύ πρωινές εκπομπές, το κανάλι κινείται εκεί στο 7%. Πολύ συγκινημένος ο Τζώνης.

Αυτό το έρημο το Nomads δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του με τίποτα. Ως και οι παίχτες αποχωρούν από μόνοι τους. Βέβαια, η τελευταία αποχώρηση έχει να κάνει με συναισθηματικούς λόγους. Η παίκτρια ψάχνει τον αγαπημένο της. Τη ζώσανε τα φίδια της Μαδαγασκάρης ότι κάτι τρέχει.

Χθες βράδυ η ΕΡΤ έπρεπε να έχει βάλει ήδη αφιέρωμα για τον Μπερτολούτσι. Βέβαια δε περιμένω να δω το 1900 – σιγά τώρα – αλλά το “Τελευταίο ταγκό στο Παρίσι” κανέναν δεν βλάπτει.

Η οικογένεια Βανδή – Νικολαΐδη στο OPEN. Μετά την όμορφη Δέσποινα, που θα κάνει μια εκπομπή γνωριμίας του τόπου μας, ταξιδιωτική δηλαδή, να και ο Ντέμης σε γνωστά κατατόπια. Σε αθλητική εκπομπή. Η πρεμιέρα έγινε Κυριακή βράδυ. Και θέλει δουλειά.