«Όταν δεις το πολύ προχωρημένο μόνο να βρίσεις ξέρεις»
Μέχρι Κεραίας

«Όταν δεις το πολύ προχωρημένο μόνο να βρίσεις ξέρεις»

«Όταν δεις το πολύ προχωρημένο μόνο να βρίσεις ξέρεις»

Ο σάλος με την ταινία της Λένας Κιτσοπούλου, οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και η επιστροφή της Έλενας Κατρίτση

Σάλος έχει ξεσπάσει με την επίμαχη μικρή ταινιούλα της Λένας Κιτσοπούλου για το πώς βλέπουν οι καλλιτέχνες την πανδημία. Η ιδιαίτερα « προχώ» καλλιτέχνης επέλεξε να θέσει θέμα βιασμού και άλογης παρέμβασης στη φύση, με τη «σφαγή» όχι οποιοδήποτε ζώου αλλά ενός ελαφιού…. κάτι πολύ ιδιαίτερο δηλαδή!

Έγινε το έλα να δεις και να μην το γνωρίσεις! Άλλοι έγραφαν η σφαγή του ελαφιού απαγορεύεται, άλλοι να επέμβουν οι φιλοζωικές, άλλοι σιχαμάρα, ντροπή, ουστ κλπ….

Βασικά κανείς δε σκέφτηκε ότι κανένα ελάφι δεν σφαγιάστηκε. Η σκηνοθέτις το βρήκε στο Αττικό Πάρκο και όλα τα αλλά τα ειδεχθή και σατανικά είναι προϊόν μοντάζ στη μουβιόλα του εργαστηρίου…..

Ασφαλώς πρόκειται για κάτι πολύ προχωρημένο που η τέχνη είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Και αν το κατάλαβες πάει καλά αν όχι το προσπερνάς. Τώρα επειδή ο εγκέφαλός μας έχει καεί από την τηλεόραση με τόσα ριάλιτι όταν δεις το πολύ προχωρημένο μόνο να βρίσεις ξέρεις….

Δηλαδή στα νιάτα μας όταν γεμίζαμε το «Στούντιο» και την « Αλκυονίδα» και βλέπαμε Μαρκήσιο Ντε Σαντ, πώς βγαίναμε από το σινεμά; Άλαλοι βγαίναμε…. Σόδομα και Γόμορρα….

Η πολύ ταπεινή και προσωπική μου άποψη είναι ότι η Λένα Κιτσοπούλου εκπροσωπεί κάτι μακράν όλων των καθιερωμένων. Προκαλεί, ουδόλως ενδιαφέρεται για τις αντιδράσεις μας και ξεδίνει τραγουδώντας σε κουτούκια υπέροχα τα ρεμπέτικα….

Ο Φανούρης λοιπόν είναι ο άνθρωπος στον οποίο η Λενιώ θα ανοίξει τη καρδιά της στις “Άγριες Μέλισσες” και θα του πει τα μυστικά της. Πράξη διόλου σοφή όπως θα δούμε παρά κάτω….

Ο αδελφός του Δούκα θυμάται τώρα το ένοχο παρελθόν της Μυρσίνης! Άει κατακαημένε και συ! Εδώ έχουμε ένα παιδί να κλέψουμε….

Όπως επίσης καταλαβαίνουμε καθότι τώρα τρέχει το σήριαλ ο Κλεομένης έχει μετρημένα ψωμιά – μάζεψε τα κουλά σου και εσύ- ενώ ο Κυπραίος ένα “πάτερ ημών” να αρχίσει να το λέει σιγά – σιγά….

Η Δήμητρα Γαλάνη είναι κοντά σε μια Παρασκευή του Mega από αυτές που έγιναν συνήθεια πλέον. Νομίζω θα την απολαύσουμε την μεθεπόμενη…..

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, στις 31 του μηνός, η ΕΡΤ, στηρίζει την πρωτοβουλία της ομάδας κολύμβησης «Weswim» καλώντας το κοινό να υιοθετήσει έναν υγιή και υπεύθυνο τρόπο ζωής.

Με σύνθημα “παραλίες καθαρές χωρίς αποτσίγαρα” η ομάδα «Weswim» θα κολυμπήσει ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και θα μας παροτρύνει να κάνουμε το ίδιο, αυτή τη φορά μαζεύοντας μετά το κολύμπι τα αποτσίγαρα από την παραλία που θα βρίσκεται ο καθένας. Πολύ καλό και μπράβο……

Και μιας και λέμε για την ΕΡΤ Ξαναρχίζουν τα «Προσωπικά « με την Έλενα Κατρίτση. Ο νέος κύκλος αναφέρεται στους ανθρώπους της θάλασσας. Με το καλό…..