«Ουδείς αναντικατάστατος»
Μέχρι Κεραίας

«Ουδείς αναντικατάστατος»

«Ουδείς αναντικατάστατος»

Η Ντέπυ Γκολεμά έχει τον τελευταίο λόγο...

Το φως στην Ακρόπολη αλλάζει.  Σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ1 την Τετάρτη, θα παρακολουθήσουμε τους νέους φωτισμούς των μνημείων της Ακρόπολης.

Στην πρόσκληση ενδιαφέροντος που απηύθυνε το Ίδρυμα Ωνάση για τη μελέτη του έργου, επιλέχθηκε η διεθνούς κύρους, βραβευμένη με ΕΜΜΥ, σχεδιάστρια φωτισμού Ελευθερία Ντεκώ. Τελεία και παύλα….

Σάκη άσε τα αστεία. Ούτε από τρία στενά πιο κάτω δεν περνάς πλέον…. Το καλό αυτό παιδί, το τόσο ευγενικό ζήτησε συγνώμη γιατί μας αναστάτωσε. Αχ Σάκη μου, μακάρι να μπορούσες να καταλάβεις γιατί δεν διαφημίζουμε αμάξια έξω από τη πόρτα του Ηρωδείου….

Για ποιον λόγο η Σοφία και ο Δημήτρης Κεχαγιάς απομακρύνθηκαν; Δεν είδα Βig Brother και με έχει φάει η αγωνία. Πείτε καλέ…

Αυτός ο χαριτωμένος μικρούλης που διαφημίζει εκπομπές, είναι πολύ καλύτερος από τον 17άρη νεαρό ηθοποιό που παίζει στον «Ήλιο». Ούτε συζήτηση….

Αυτή τη σειρά γραμματοσήμων που βγήκε με έναν μουσακά που έτσι και τον φας στο κεφάλι έχεις πάθει διάσειση, το χταπόδι με τα πλοκάμια αλλοπρόσαλλα και κάτι άλλα φαγητά, την ψάξατε πολύ; Τους Master Chef της ΕΡΤ να φωνάζατε καλύτερες προτάσεις θα είχαν….

«Εμείς», λέει «τα αγόρια του Greece’s Next Top Model όλο και κάτι έχουμε», είπε το μέλος της επιτροπής. Δεν στέκουμε και στα καλά μας. Μας ρωτάτε τώρα ή το έχετε σιγουρέψει;

Έχουμε παινέψει πολλές φορές τις «Άγριες Μέλισσες» και θα το ξανακάνουμε. Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για μη το κουνάμε από το σπίτι Δευτέρα με Παρασκευή. Σε λίγο θα το βλέπουμε με μάσκα….

Έχω να σας πω κάτι. Άλλοι θα χαρείτε, άλλοι ίσως όχι. Η ωραία αυτή συνεργασία λαμβάνει τέλος. Θα τα λέμε από αλλού.

Θέλω όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη για την άψογη συνεργασία. Και φυσικά τη Μαρκέλλα που τράβηξε όλο το κουπί και όλες τις παραξενιές μου.

Καλή επιτυχία στον αντικαταστάτη διότι ως γνωστόν ουδείς αναντικατάστατος. Μόνο «ευχαριστώ»…