«Πείτε μας τι πίνετε εκεί σε κάποια κανάλια!»
Μέχρι Κεραίας

«Πείτε μας τι πίνετε εκεί σε κάποια κανάλια!»

«Πείτε μας τι πίνετε εκεί σε κάποια κανάλια!»

Η Ντέπυ Γκολεμά «βομβαρδίζεται» από τα δελτία τύπου των σταθμών λίγο πριν από τις πρεμιέρες της σεζόν

Το Mega ξεκίνησε τις μεταγραφές καθότι πλησιάζει και η κλήρωση του Champions League. Τι λέω καλέ; Πριν λοιπόν ο πρόεδρος πάρει τον Μέσι πήρε για το ενημερωτικό τμήμα την κ. Γκαντώνα. Σκοράρει;

Προχθές είχε πάρει και παίχτη κέντρου πολύ καλό στα ανασταλτικά καθήκοντα, λέγε με και Κώστα Τσολάκη. Πάγκο έχει, ας πάρει και τον Μάρτιν να φτιάξει ομάδα…

Κυριακή 30 Αυγούστου θα παιχτεί ο τελικός κυπέλλου μεταξύ του πρωταθλητή- ένας είναι αυτός- και της ΑΕΚ. Χωρίς θεατές φυσικά και καλύτερα μιας και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας. Ας νικήσει ο καλύτερος, αρκεί να φοράει κόκκινα….

Το Deal επιστρέφει και είναι το καλύτερο τηλεπαιχνίδι ever. Όπως και ο Φερεντίνος ο καλύτερος παρουσιαστής. Μετά από τόσα που είπα, πότε παίζω;

Δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά ξεκινάνε γυρίσματα και οι “Οικογενειακές ιστορίες” στον Alpha. Και σε λίγο αυτό το “Kάτι ψήνεται” που άγνωστοι μαζεύονται και τρώνε σε ένα τραπέζι. Μόνο 4 με όλα τα απαραίτητα μέτρα….

Ο Γιώργος Σατσίδης θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό του Happy Day που ξεκινά 7 Σεπτέμβρη, με extra δόσεις… Bachelor. Μάλιστα. Ό,τι μας έλειπε….

Ξαναγύρισε ο Παπανώτας που πέρσι τους είχε κατά βρίσει όλους, αλλά σιγά τα αυγά και φυσικά η μεγάλη, ανεπανάληπτη αξία που λέγεται στρατηγός Βερύκιος. Δικοί σας….

14 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι “Μέλισσες”. Και θα ‘ναι άγριες πολύ. Ό,τι ακούγεται για 2 φορές την εβδομάδα μην δίνετε σημασία. Κάτι πρέπει να γράφουν και οι φυλλάδες….

“Κάθε φορά που τελειώνει το Still Standing είναι σαν να έχω γνωρίσει χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους και εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο πλατό… τρελαίνομαι!». Όλα αυτά τα είπε η Μαρία Μπεκατωρου με τα μαλλιά ξέπλεκα να ανεμίζουν στον ανεμιστήρα. Η υπέροχη Μαρία που ακούει Still Standing και θέλει να ντυθεί Σουλιώτισσα και να πάει στο Ζάλογγο….

Η Μόνικα Μπελούτσι, η απόλυτη θεά, 28 και 29 Σεπτέμβρη στο Ηρώδειο. Στο μεταξύ χάρη στην ΕΡΤ θα δούμε συνεντεύξεις της, ταινίες και πρόβες. Viva Monica….

ΠΑΟΚ εναντίον Μπεσίκτας στη κορυφή της τηλεθέασης. Δικαίως. 3-1 και πάμε για άλλα κορίτσια. Χαρήκαμε και εμείς και πιο πολύ το ΟΡΕΝ.

Πάντως χωρίς κανένα ενδοιασμό το καλύτερο δημοσιογραφικό δυναμικό το έχει το ΟΡΕΝ. Ιγνάτιου, Καραμήτρου, Βαλασόπουλο, Χρήστο Παναγιωτόπουλο με τη μπαγκέτα, σωστό 10αρι στις ειδήσεις….

«Το Rouk Zouk για μένα σημαίνει ελευθερία και απόλαυση! Επιστρέφω με αστείρευτο κέφι για 4η χρονιά, πιο έτοιμη από ποτέ, να δώσω στα μεσημέρια σας χαρά και γέλιο!». Αυτά τα είπε η Ζέτα Μακρυπούλια. Κάτι τους δίνουν να πιούνε στον ΑΝΤ1 δεν εξηγείται, έτσι;

Ούτε 48 ώρες έχουν περάσει από την αποκάλυψη του πρώτου Έλληνα Bachelor, και το όνομα του Παναγιώτη Βασιλάκου φιγουράρει ανάμεσα στις κορυφαίες αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου στην Ελλάδα. Τι λε, ρε παιδάκι μου. Και το ‘χα έγνοια. Θα ‘ναι δε θα ‘ναι;

Πάω να δω Σκούμπι ντου στο Μεξικό να συνέλθω. Πολύ βαρετή η τηλεόραση….

Και μη χάνεστε. Σάββατο έχουμε Βig Βrother. Το 2000 είναι πάλι εδώ. Αυτή τη φορά με κορονοϊό….