«Πολύ βαριά ήταν χθες η ατμόσφαιρα στο χωριό των Άγριων Μελισσών»
Μέχρι Κεραίας

«Πολύ βαριά ήταν χθες η ατμόσφαιρα στο χωριό των Άγριων Μελισσών»

«Πολύ βαριά ήταν χθες η ατμόσφαιρα στο χωριό των Άγριων Μελισσών»

Η Ντέπυ Γκολεμά κρατάει εδώ και χρόνια την καλύτερη θέση στα τηλεοπτικά παρασκήνια

Πολύ βαριά ήταν η ατμόσφαιρα χθες στο χωριό των “Άγριων Μελισσών”. Κανείς δεν είχε όρεξη ούτε για γύρισμα και οι κουβέντες ήταν γύρω από τη Γιούλα τους, την ενδυματολόγο της σειράς που έφυγε…

Βέβαια οι περισσότεροι το ήξεραν πως η μάχη δεν κερδίζεται αλλά όλοι είχαν μια σκέψη για τη μητέρα της, πώς θα αποχωριζόταν το παιδί της. Ό,τι πιο βαρύ δίνει ο Θεός στον άνθρωπο….

Όπως ήταν φυσικό το τελευταίο επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στην αγαπημένη τους φίλη και συνεργάτιδα….

Είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί η Ρούλα Κορομηλά στη μικρή οθόνη και φυσικά χαρήκαμε πολύ που την είδαμε. Είναι αλήθεια πως μια ολοφώτεινη σελίδα της ανήκει….

Άκουσα τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να λέει στον Νίκο Μουτσινά πως μετά από 17 χρόνια στον Alpha δεν περίμενε να της ανακοινώσουν το τέλος της συνεργασίας από τηλεφώνου! Καλά Βίκυ, δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που το παθαίνεις…..

Η ΕΡΤ τιμά τον Γιάννη Διακογιάννη. Τον άνθρωπο που συνέδεσε με τη φωνή του και το όνομα του 30 τόσα χρόνια όχι μόνο την “Αθλητική Κυριακή” αλλά και το μεγαλείο στις μεταδόσεις του…..

Ο καλύτερος μακράν αθλητικός σχολιαστής της ελληνικής τηλεόρασης πέρα από τις βαθιές γνώσεις του για όλα τα αθλητικά και όχι μόνο πράγματα είναι σύμβολο για κάθε αθλητικό και μη συντάκτη. Είναι- όπως είπε και ο Κηλαηδόνης- η φωνή που μας δονεί….

Καλώς πράττει λοιπόν η ΕΡΤ και τον τιμά εν ζωή τιμώντας έτσι και τις ένδοξες σελίδες της δικής της ιστορίας….

Ήθελε λένε δυο κανάλια ο κ. Βαρδινογιάννης και τα απέκτησε ως αντίβαρο σε όσα έχουν ή ετοιμάζουν οι «αντίπαλοί» του.

Το θέμα είναι ότι ενώ το Star περνά μια καλή χρονιά δε μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Alpha. Τα περισσότερα προγράμματα στη γκρίζα ζώνη….

Έκθεση φωτογραφίας εγκαινιάζει απόψε ο Γρηγόρης. Θα πάμε, θα δούμε και θα σας πούμε….

Ήθελα να πω κάτι για τις “Άγριες Μέλισσες” και τα τάχα σπόιλερ που βγαίνουν από διάφορα διαδικτυακά! Είδα μια φωτογραφία της Μυρσίνης με την Ασημίνα αγκαλιά τραβηγμένη μετά το γύρισμα!!!! Εκεί που οι σχέσεις δεν έχουν καμία σχέση με τις σκηνές του σίριαλ…..

Είδα λοιπόν στο Facebook τη φωτογραφία τους με το κείμενο «έτσι θα αποκατασταθούν οι σχέσεις της Μυρσίνης και της Ασημίνας!” Είναι η δημοσιογραφία που έλεγε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο, η Ελένη από τον Λάμπρο κλπ κλπ….

Βγήκε και η απόφαση για την εκπομπή του Λιάγκα και πάει και αυτό….

Να αληθεύει άραγε; Λένε πως ναι, ότι δηλαδή κάποια κυρία με σύμφωνο συμβίωσης με εξέχοντα τηλεοπτικό παράγοντα λαμβάνει μηνιαία διατροφή 50.000 ευρώ. Όλα νομίμως…. τίποτα παράτυπο.

Χθες συναντήθηκα με τα παιδιά του Football Stories και κάναμε μια αλλιώτικη συνέντευξη. Τι ωραία παιδιά και πόσο μεράκι για τη δουλειά τους. Θα τη διαβάσετε σε λίγες μέρες….

Η Φαίη θέλει να ζήσει ένα νέο έρωτα. Της το ευχόμαστε. Άλλωστε με τον παλιό έχει κάποια ζόρια. Έχει και δυο παιδιά όμως…..

Έχουν μεγάλη αγωνία στον Alpha τι θα γίνει. Βλέπετε οι “Άγριες Μέλισσες” έχουν σαρώσει όλη τη βραδινή ζώνη εκτός από τον Γρηγόρη….

Τα είπαμε με την Ελεονώρα Μελέτη σε μια συνέντευξη που θα δείτε σε λίγες μέρες. Πάει και αυτή η πληγή….