«Ρωτήσαμε τον ΣΚΑΪ αν θα παρθούν κάποια μέτρα για τις τουρκικές παραγωγές»
Μέχρι Κεραίας

«Ρωτήσαμε τον ΣΚΑΪ αν θα παρθούν κάποια μέτρα για τις τουρκικές παραγωγές»

«Ρωτήσαμε τον ΣΚΑΪ αν θα παρθούν κάποια μέτρα για τις τουρκικές παραγωγές»

Τι απάντησε το κανάλι του Φαλήρου στην Ντέπυ Γκολεμά;

«Τι θα φάμε σήμερα;» θα μας ρωτάει κάθε μέρα το πρωί από τον ΣΚΑΪ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Σκοπό έχει να φτιάχνει ευκολοφάγωτα φαγητά που να μπορεί να τα μαγειρέψει η νοικοκυρά και όχι τα γκουρμέ σπέσιαλ που ξέρει.

Το «Τι θα φάμε σήμερα» θα προβάλλεται από τη Δευτέρα ως την Παρασκευή και έτσι όλα τα κανάλια που σέβονται τον εαυτό τους έχουν πια μια μαγειρική εκπομπή.

Ρωτήσαμε τον ΣΚΑΪ αν θα παρθούν κάποια μέτρα για τις τουρκικές παραγωγές μετά την προκλητική απόφαση του σουλτάνου να μετατρέψει σε τζάμι την Αγία Σοφία και μας είπαν πως δεν έρχονται σε επαφή με Τούρκους αλλά με τους Έλληνες που δουλεύουν για αυτές τις παράγωγες. Αλλάζει κάτι αυτό; Δεν κατάλαβα…

Όπως θα έχετε προσέξει μετά την πρώτη διδάξασα Ελένη Μενεγάκη – που διαφημίζει με το αζημίωτο ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει, κρέμες, κολώνιες, ρολόγια, χρυσαφικά, παπούτσια, φορέματα, χάντρες για το μάτι, κλπ – στον χορό μπήκαν και οι άλλες κυρίες. Γεμάτο το Instagram με φώτο της Φαίης Σκορδά σε νωχελικές πόζες παπουτσιών, φορεμάτων, καλλυντικών, από τα οποία βεβαίως βγαίνει αδρό μεροκάματο.

Αδικημένοι σε αυτή την περίπτωση είναι οι άνδρες. Τι να διαφημίσει ο Στάνκογλου ας πούμε που είναι και κούκλος; Κουκούλες στυλ Αρτέμη Μάτσα; Δεν λέει.

Τα ντοκουμέντα μιλούν ξανά. Απόψε προβάλλεται ξανά η μεγάλη έρευνα του Αλέξη Παπαχελά για την τραγωδία στο Μάτι με τους 102 νεκρούς. Δύο χρόνια μετά δεν πρέπει να ξεχάσουμε την πιο μεγάλη τραγωδία.

Η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας πλησιάζει και φέτος μόνο 500 άτομα θα γιορτάσουν στον κήπο των παλαιών ανακτόρων. Καλύτερα να μην υπάρχει ούτε ένας δημοσιογράφος. Ας είναι καλεσμένοι όλοι αυτοί που τον καιρό της καραντίνας έδιναν ψυχή για την επιβίωση συνανθρώπων μας. Αυτούς που χειροκροτούσαμε. Ή μήπως ξεχάσαμε;

Καιρό είχαμε να δούμε τη Λιάνα Κανέλλη στην τηλεόραση. Είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Επτά» της Βάλιας Πετούρη. Την Κυριακή.

Πάντως οι πιο κακοντυμένοι και με τη βούλα είναι οι άνδρες του πρωινού του ΑΝΤ1. Ό,τι να΄ναι. Από τα καλάθια ψωνίζουν.

Όπως σηκώνονται 5 η ώρα το πρωί, ό,τι βρούνε το βάζουν. Καμία φορά θα βάλουν κανένα κομπινεζόν της γυναίκας τους από τη βιασύνη.

Συγγνώμη, γελάτε με τα αστεία Γιαννούτσου – Βαμβακάρη στην ΕΡΤ; Μωρέ, μπράβο ζόρια!