«Τα τελευταία επεισόδια των ”Άγριων Μελισσών” ανήκουν στην…»
Μέχρι Κεραίας

«Τα τελευταία επεισόδια των ”Άγριων Μελισσών” ανήκουν στην…»

«Τα τελευταία επεισόδια των ”Άγριων Μελισσών” ανήκουν στην…»

Η Ντέπυ Γκολεμά ξέρει τι θα γίνει στο σίριαλ της χρονιάς και εντοπίζει το τηλεοπτικό «φάουλ» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη

Μα δεν υπάρχει Θεός να τους συνετίσει λίγο; Είναι δυνατόν να λέει η επίσημη Εκκλησία ότι δεν κολλάει η Θεία Κοινωνία; Δηλαδή πιο πάνω από τη δημόσια υγεία βάζουμε τόση ματαιοδοξία;

Ασφαλώς η πίστη του καθενός δικαίωμά του. Και η πίστη είναι από τα σπουδαιότερα πράγματα στη ζωή μας. Αλλά αυτός που θα πάει να κοινωνήσει δεν είναι μόνος του. Κάποιον θα’χει, κάτι…. Άρα αν δε σκέφτεται τον εαυτό του ας σκεφτεί τη δημόσια υγεία…

Σκέφτομαι αυτή τη δόλια τη χώρα! Πήγε να πάρει πάνω της κάπως, άντε ξανά στον πάτο. Θα δεινοπαθήσει η οικονομία….

Είδα και το νέο τρέιλερ της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha. Είπαμε. Τρέιλερ δεν κριτικάρουμε….μόνο εκπομπές!

Και βέβαια αυτά που θα γίνονται στα σπίτια όλα βαλτά δεν είναι; Φεύγει ο άλλος και γυρίζοντας βλέπει σπίτι τη Σάρον Στόουν έτοιμη να μαγειρέψει το κουνέλι;;

Απογευματινή καθημερινή εκπομπή ετοιμάζει η ΕΡΤ. Θα παίζεται 4-6, πολιτιστικού περιεχομένου. Οι παρουσιάστριες είναι γένους θηλυκού….

Τα τελευταία επεισόδια των “Άγριων Μελισσών” ανήκουν ολοκληρωτικά στη Μυρσίνη. Παίζει μπάλα μόνη της και σκοράρει κατά ριπάς!

Η Δρόσω εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή θα φύγει από το Διαφάνι. Με τον κορονοϊό μη φύγουμε όλοι να λέτε…..

Και πάνω που έλεγα να πάω στη Ρώμη….

Ζήσαμε να το δούμε και αυτό! Κεκλεισμένων των θυρών ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουλφς. Πόση γκαντεμιά δηλαδή πια……

Αρχίζει σε λίγο και η “Ντόλτσε Βίτα” στο Mega. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και την Ντορίτα που “έφυγε” τόσο νωρίς…..

Κάποιοι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης πρέπει να σέβονται τους επιστήμονες που μιλούν και να μη διακόπτουν. Βρε χρυσά μου παιδιά, πάει να πει κάτι ο άλλος για τον κορονοϊό, ας τον να τελειώσει….

Έβλεπα την Άλκηστη που τόσο αγαπώ στον Χατζηνικολάου. Μια ερώτηση μόνο: Άλκηστις, μήπως θυμάσαι τους άλλους δυο που ήταν συντελεστές στο «Κυκλοφορώ και οπλοφορώ»; Στίχους ποια; Μουσική; Θυμάσαι τίποτα ή μπα…..; Κρίμα ρε παιδί. Ό,τι και να έχετε μεταξύ σας…. Κρίμα…..

Θα μπορούσα να γράψω αλλά δε θέλω. Αυτά τα τραγούδια είναι η νιότη μου, οι έρωτές μου, οι καημοί μου. Άλλαξαν την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Και σαν απλή και φανατική «οπαδός» θα θυμάμαι πάντα το σπουδαίο τρίο: Λίνα, Σταμάτης, Άλκηστις. Ούτε κρύβεται ούτε ξεχνιέται. Ταύτα…..

Θα μου πεις και καλά ο Χατζηνικολάου γιατί δε ρώτησε; Α, δε μπορώ πια…..