«Θα βάλει η Μυρσίνη κάτω τον Κυπραίο στα χωράφια και θα αναστενάξουν οι ελιές»
Μέχρι Κεραίας

«Θα βάλει η Μυρσίνη κάτω τον Κυπραίο στα χωράφια και θα αναστενάξουν οι ελιές»

«Θα βάλει η Μυρσίνη κάτω τον Κυπραίο στα χωράφια και θα αναστενάξουν οι ελιές»

Συγγνώμη αλλά γελάτε ακόμα με τις εικόνες που ένα αγριογούρουνο κυνηγάει έναν ρεπόρτερ που φωνάζει «με δαγκώνει, ρε παιδιά, με δαγκώνει»; Φαίνεται πως το χιούμορ μου δεν είναι σε καλή κατάσταση….

Μιλάς για τις καταστροφές της βροχής και ξαφνικά με την περιπέτεια του ρεπόρτερ που ρεζιλεύεται να λύνεται το σύμπαν της εκπομπής στα γέλια. Εντάξει ό,τι πείτε…..

Πώς μπορεί να είσαι τόσο κακός άνθρωπος και όταν γίνεται σεισμός σε μια γειτονική χώρα, στην Αλβανία να κάνεις κακεντρεχή σχόλια; Τι έγινε η ανθρωπιά μας απορώ….

Από τις “Άγριες μέλισσες” τα νέα. Ο Κυπραίος είναι πολύ λίγος για να ξεφύγει της Μυρσίνης. Θα τον βάλει κάτω στα χωράφια και θα αναστενάξουν οι ελιές….

Δεν είμαι εναντίον της απασχόλησης των μεγάλων σε ηλικία ανθρώπων, δεν σκοτώνουμε τα άλογα όταν γεράσουν, αλλά 80 χρονών διοικητή σε νοσοκομείο κάπως το βρίσκω. Βέβαια στα ελεύθερα επαγγέλματα οι άνθρωποι δουλεύουν όσο το λέει η καρδιά τους και η εμπειρία είναι καλό πράγμα να συμπλέει με τη νιότη….

Από την άλλη θα μου πεις, ο  Πανούτσος είναι  συνάδελφος με τεράστια εμπειρία και γνώση και δεν είναι παιδαρέλι. Όμως ειδικά στα αθλητικά ακούς τόσες κοτσάνες -ανέκαθεν άκουγες- που, ναι, γιατί να μην πάει ο Πανούτσος στην ΕΡΤ…

Δεν νομίζω ότι το νέο Μega θα τα καταφέρει να βγει Πρωτοχρονιά όπως λέγεται. Ούτε ότι το ΟΝΕ θα επιζήσει παρά τα αντίθετα που λέγονται…. Επίσης οι άνθρωποι του Πέτρου Μπούτου ή και ο ίδιος απέχουν μακράν της φιλοσοφίας Μαλέλη…. νομίζω!

Άλλα τρία επεισόδια έχει το «Λόγω Τιμής». Να τελειώνει να ηρεμήσουν και οι άνθρωποι της παραγωγής…

Πολύ πεσμένη η τηλεοπτική διαφήμιση και ποιος να την πρωτοπάρει! 260.000.000 όλα και όλα. Άλλες εποχές τόσα έσοδα είχε ένα κανάλι…. “Άγριες μέλισσες” και τα μοντέλα παίρνουν τη μερίδα του λέοντος.

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένας σκύλος που φαίνεται να κρατά το χέρι του αφεντικού του από τους σεισμούς της Αλβανίας. Την πάτησα και ‘γω. Ο σκύλος είναι διασώστης και η καταστροφή αλλού. Ό,τι κείμενο δημοσιεύτηκε ήταν απλά ψέμα….

Τώρα που μας διαβάζετε σε μερικά γιορταστικά που ήδη γυρίζονται κάποιοι μας εύχονται χρόνια πολλά. Ευτυχείτε….

Πρόσκληση γνωριμίας έχει αύριο το μεσημέρι η εκπομπή «10» στους τηλεοπτικούς συντάκτες. Νηστικοί να έρθετε….